- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
çok sağol canım inşallahlatiyya içimden kız diye geçirmistim. Mesajlarini okurkende kız oldugunu anladim.
Allah anneli babalı büyütsün insallah bebişimizi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canım inşallahlatiyya içimden kız diye geçirmistim. Mesajlarini okurkende kız oldugunu anladim.
Allah anneli babalı büyütsün insallah bebişimizi.
Amin kuzum inşallah bakalım bende hep bir kızım olsun isterim :) ama benim kızımın ismi şimdiden belli eğer ki doğarsa ece su olacak 12 yaşından beri ece su dedm hala vazgeçmedimtabi canım gez dolaş evliliğin keyfini çıkar:) allah hayırlısını versin inşallah
daha o yaşta buldun he:) çok güzelmiş ama.Amin kuzum inşallah bakalım bende hep bir kızım olsun isterim :) ama benim kızımın ismi şimdiden belli eğer ki doğarsa ece su olacak 12 yaşından beri ece su dedm hala vazgeçmedim
Ece ismini ben de çok severim..Amin kuzum inşallah bakalım bende hep bir kızım olsun isterim :) ama benim kızımın ismi şimdiden belli eğer ki doğarsa ece su olacak 12 yaşından beri ece su dedm hala vazgeçmedim
Mevlana miiiiii, yeseydin ya şekerim,bayılırım vallahiMisafir ağırlamaya ara vericem dedim. Ama misafirliğe gitmiycem demedim
Sinavdan çıkıp teyzeme geldim. Yemeğe burdayım.
Geçenlerde mevlana istemistim. Tutturdu bugün soyleyelim diye. Hayir dedim direttim. Barbunya ve bulgur pilavi yaptik.
O da bugün spor salonuna yazılmış. Yarın spora başlayacak. O yüzden bugün yiyebileceği kadar yemek istiyor sanırım
Soyadin son 2 harfi ile uyumlu olsun bence de...tınısı olur ismindaha o yaşta buldun he:) çok güzelmiş ama.
Mevlana miiiiii, yeseydin ya şekerim,bayılırım vallahi
Benimde çok beğendiğim isimler var aslında ama çocukluk hayali gibi oldu ece su bende :)Ece ismini ben de çok severim..
Cansın da sevdiğim bi isim sanırım..
Dora, bana çok güçlü gelen bir kız ismi..
Nil,buket, demet,gonca,nevra bunlar da tatlı gelmiştir...
Yeme canım yeme iyi yapmışsın en sağlıklısını seçmişsinOldu mu şimdi? Senin bana yeme demen gerekmiyormudu canım ya
Yemedim tatlım. Bu zamana kadar yediklerime saydım
Ben bıraktım diyeti, o sebeple ye gitsin kafasindayimOldu mu şimdi? Senin bana yeme demen gerekmiyormudu canım ya
Yemedim tatlım. Bu zamana kadar yediklerime saydım
Nil Dora demiştim benEce ismini ben de çok severim..
Cansın da sevdiğim bi isim sanırım..
Dora, bana çok güçlü gelen bir kız ismi..
Nil,buket, demet,gonca,nevra bunlar da tatlı gelmiştir...
Anatolya okudum şimdi, bu da hoşuma gittiNil Dora demiştim ben
eşim 2 isimli
Nil kalsın sadece dedi :)
evet 20 li yaşlarımda bende severdimAnatolya okudum şimdi, bu da hoşuma gitti
mevlana ne ki?Misafir ağırlamaya ara vericem dedim. Ama misafirliğe gitmiycem demedim
Sinavdan çıkıp teyzeme geldim. Yemeğe burdayım.
Geçenlerde mevlana istemistim. Tutturdu bugün soyleyelim diye. Hayir dedim direttim. Barbunya ve bulgur pilavi yaptik.
O da bugün spor salonuna yazılmış. Yarın spora başlayacak. O yüzden bugün yiyebileceği kadar yemek istiyor sanırım
konya usulü peynirli pide...mevlana ne ki?
evet aynen:) şimdilik aklıma gelenler şunlar, nasıl:Ne çok kız ismi var yaaaa, insanın aklı karışır vallahi latiyya
ooo pideeekonya usulü peynirli pide...
ezgi ve duru da çok güzel...genelde sevdiğim arkadaşlarımın isimlerini beğeniyorum sanırımevet aynen:) şimdilik aklıma gelenler şunlar, nasıl:
ipek, inci, çiçek, seçil, ezgi, duru