Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heee bendeBen beğenmedim..çiçek dilligili de hiç sevmem zaten
Ama önemli olan senin beğenmen, boşver bizi
severimmmmLeyla çok güzel , derin bir isim mesela..niyeyse, güzel kadın çağrıştırıyor..bence tabi
Leyla teyzemin ismi. benim koyacağım isimde hiçbir tanıdığımın olmaması lazım. arkadaşımın bile. o ismi koyarsam o kişiye benzeyecek gibi geliyor :) yoksa eski isimleri çok severim. hele Firuze.Leyla çok güzel , derin bir isim mesela..niyeyse, güzel kadın çağrıştırıyor..bence tabi
heee hiiç sevmem antin untin isimleri bendeo kadın nerden geldi aklına:) eşim İlya veya Lilya dedi. "ya" ile biten isimleri sevmem ama (aleyna dilara gibi, onları anımsatıyor. antin kuntin isimler) kırılmasın diye olabilir dedim.
yok devenin bale pabucu. püü uydurmasyona gellheee hiiç sevmem antin untin isimleri bende
görümcem Lina koydu
o ne yaaa didimm
bir arkadaş ise
Lidya
o ehh işte
eltimin kızının adı
Selina
ne la bunlarrr
Gülru güzelmişBen Han lı isimleri severim
Hanzade mesela
eşim hiiç hazzetmez
Güzin mesela
Gülru veya
kadın ismi olmalı
kadının nafiliğini hissetmelisin isimde
menü gayet güzel olmuş bence. bütün gün. sadece 1 bardak su mu
Karin hareketi olarak hangi videoyu yapiyorsun cnm. Bende karin ve kalca egzersizi yapmak istiyorummenüm
08.00 1 yumurta+ 2 kk peynir+ 15 zeytin+domates
12,00 1/2 kase mantarlı tvuklu çorba+ ıspnak+brokoli+karnabahar sote+1 prça tavuk ızgara
15,30 1 limonlu kurabiye
21,00 ayran 1/2 lt belki kurabiye yiriiimmm daaa yimedimm
su 5 lt
spor : 7 km yürüyüş+30 dk jillian level 3 ( gebertti laaaaa) + 15dk karın hareketi
Allah bahtlarını açık etsin kuzum kızlarınınSelam kizlar hepinize ayri ayri teşegur ederim.
Sagolun var olun.tebrikler etmisiniz hepinizi burdan opuyorum...
Hay yaziari okudum cok sevdim ya bebek telasi dusmus topige bu arada kizini sag salim kucagina alasin ...
Benim kiz olanda her kes bir isim soyleyib duruyordu esim dedi anneminnismin koycam.
Neyse annesi razi olmadi ki benim isimim koyulirsa o cocugaa gozun uste kasin var denilmiycek..
Benden once esim dedi bu kiz cocugu ben kizimi nasil terbiye ederim bana simarik kiz lazim degil.
Neyse ki iyki kayinvaldem razi olmadi ismini vocuga koyak cunki ilk gunden bende kayin validemi sevmemneyse esim anneme donub bakdi dedi anne birisim de annemin agzindan Arzu ismi cikdi ardin sayiyordu ki esim dedi cocugun ismi Arzu oldu ben Arzu ismin koyuyorum.
Ikinci kizimin isminde ben Arzuya yakisdirdim Aysu koydum.
Arzu Aysukizlar bazen kendimde kariadiriyorum kim gorse soruyo bunlar ekkizmidir diyrem.hayir o kadar bir birine bagli cocuklar
Canım jillianın level 3 karın çalıştırıyor fullSon aylarda hic su ıcemiyorum canim. Ama onada tekrar alışacağım inşallah
Karin hareketi olarak hangi videoyu yapiyorsun cnm. Bende karin ve kalca egzersizi yapmak istiyorum
Teyzemle birlikte 1 ayligina bende salona yazilayim demistim. Evde yapamiyorum. Belki orada yaparim diye. Ama ramazan geliyor. Simdiye kadar gitmediysem ramazanda hic gitmem ben
Maşallah senin kuzularina, Rabbim sağlıklı,huzurlu upuzun bir ömür nasıp etsin inşallahSelam kizlar hepinize ayri ayri teşegur ederim.
Sagolun var olun.tebrikler etmisiniz hepinizi burdan opuyorum...
Hay yaziari okudum cok sevdim ya bebek telasi dusmus topige bu arada kizini sag salim kucagina alasin ...
Benim kiz olanda her kes bir isim soyleyib duruyordu esim dedi anneminnismin koycam.
Neyse annesi razi olmadi ki benim isimim koyulirsa o cocugaa gozun uste kasin var denilmiycek..
Benden once esim dedi bu kiz cocugu ben kizimi nasil terbiye ederim bana simarik kiz lazim degil.
Neyse ki iyki kayinvaldem razi olmadi ismini vocuga koyak cunki ilk gunden bende kayin validemi sevmemneyse esim anneme donub bakdi dedi anne birisim de annemin agzindan Arzu ismi cikdi ardin sayiyordu ki esim dedi cocugun ismi Arzu oldu ben Arzu ismin koyuyorum.
Ikinci kizimin isminde ben Arzuya yakisdirdim Aysu koydum.
Arzu Aysukizlar bazen kendimde kariadiriyorum kim gorse soruyo bunlar ekkizmidir diyrem.hayir o kadar bir birine bagli cocuklar
Günaydın canımgünayyydınnnnnnnnnnnnnnn
cifliyorum kuzum benGünaydın kızlar,
Sabah sabah kalktım 2 makine çamaşırı yıkayıp astım.
Yahu supurgelikler , prizler ve elektrik anahtarlarını nasıl temizliyorsunuz?
2 gündür fenalık geldi, kolonyali pamukla siliyorum ama inanılmaz oyaliyor. Özellikle supurgelikler.. pratik bi yolu yok mu bu işin ?
Hazırlandım markete alış verise gidiyorum, kolonyam, pamuğum bitti
Sıkılıyorum vallahi su ince temizlikten
Badanaya zarar vermiyor mu? Çok ince pamukla çok özenli silmek gerekiyor gibi geliyor banacifliyorum kuzum ben
2 3 kez durulamak gerekiyor çok koyarsan cifi.
kapılar anahtarlıklar ve prizler cif.
prilde işe yarıyor pril limonlu.