Yok canım haftaya yapacağım ben kendi usulüme göre buğulama tarzı vs.kıyamam ya canın da çekmişti tesadüfe bak. accık ucundan alsaydın
iyi yürümüşsün gerçektenTam 1 saat yurudum .
Bacaklarim yaniyor aralarda bew dakka kosdum super oldu hafta sonu insallah neticesini goreriz
Canım evin ınterneti bitti telefonumdada yok ondan göremedim siz olmayınca ben saldım kendimi genekızlar bugünCilekli Turtam hiç gözükmedi değil mi? merk ettim yahu..yaramaz bi durum yoktur inşallahhh
hayııır toparlayabilirsin pes etme! zayıf olduğun günü hayal et. ben bikinili halimi hayal edip motive oluyorum. bak herkes bazen kaçamak yapıyor. insanız olabilir. önemli olan toparlamak.Kızlar bugün diyeti bozdum biraz Nutella biraz cips biraz benim o gömüldümde gömüldümyapamıyorum ben ya bırakayım en iyisi
Ne bileyim ya daha başlayalı 4gun olmuş hemen kaçamak yaptım moralim bozuldu eşim elinde poşetlerle alıp alıp geliyor eve görmesem kendimi tutuyorum ama gördüğümdede dayanamıyorum pazartesi günleri oğlumu babannesine veriyoruz diye pazartesi günleri diyet yapmak yok geri kalan günlerde bişey getirmyc3m dedihayııır toparlayabilirsin pes etme! zayıf olduğun günü hayal et. ben bikinili halimi hayal edip motive oluyorum. bak herkes bazen kaçamak yapıyor. insanız olabilir. önemli olan toparlamak.
bak bu abur cuburlar yerine kuru kayısı, kuru erik, ceviz ve badem bulundur elimin altında. çok iyi geliyor. hem atıştırmış oluyorsun, hem iştahını kapatıyor.
tamam haftada bir gün kaçamak normal. ama dozunda, çok abartmadan istediğin herşeyden az az ye. eşinin sana bu konuda yardımcı olması lazım..Ne bileyim ya daha başlayalı 4gun olmuş hemen kaçamak yaptım moralim bozuldu eşim elinde poşetlerle alıp alıp geliyor eve görmesem kendimi tutuyorum ama gördüğümdede dayanamıyorum pazartesi günleri oğlumu babannesine veriyoruz diye pazartesi günleri diyet yapmak yok geri kalan günlerde bişey getirmyc3m dedi
Merak ettim canım ya, bir günden bir şey olmaz,sabah devam, sıkma canınıCanım evin ınterneti bitti telefonumdada yok ondan göremedim siz olmayınca ben saldım kendimi gene
Kız sen hala burada misin beybiktamam haftada bir gün kaçamak normal. ama dozunda, çok abartmadan istediğin herşeyden az az ye. eşinin sana bu konuda yardımcı olması lazım..
Masallah canım,ayağına, emeğine sağlık
hı hıı koçam gelmedi hala. gideyim mi:)Kız sen hala burada misin beybik
Gitme sakın, gidersen oburluk yaparsın,dur yamacimizdahı hıı koçam gelmedi hala. gideyim mi:)
Yok canım haftaya yapacağım ben kendi usulüme göre buğulama tarzı vs.
allaam bu kız bana inanmiii. kız ne kediliğimi gördün. kaplandır o kaplanKizimmm var ya iradene sağlık, sen bu iradeyle 58 i bile görürsün,maşallah vallahi
Bizim mart kedisi olsa gömdüydü çoktanlatiyya
Canim vallahi şimdi bırakırsan arttıkça artacak o kilolar, ben gibi 92 yi gormen yakın, bu sefer değil 2 ay, 10 ayda zor verirsin, seçim seninKızlar bugün diyeti bozdum biraz Nutella biraz cips biraz benim o gömüldümde gömüldümyapamıyorum ben ya bırakayım en iyisi
Üç kaatci minnos, dans dedi gitti balık yuttu,kötü kedi Şerafettin seni!!!allaam bu kız bana inanmiii. kız ne kediliğimi gördün. kaplandır o kaplan
Üç kaatci minnos, dans dedi gitti balık yuttu,kötü kedi Şerafettin seni!!!
Çok mantıklıya tepsiyi yıkayacaktım tabak kirletmeyim diye içinden yedim.