Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kızlar bugün diyeti bozdum biraz Nutella biraz cips biraz benim o gömüldümde gömüldüm yapamıyorum ben ya bırakayım en iyisi
hayııır toparlayabilirsin pes etme! zayıf olduğun günü hayal et. ben bikinili halimi hayal edip motive oluyorum. bak herkes bazen kaçamak yapıyor. insanız olabilir. önemli olan toparlamak.
bak bu abur cuburlar yerine kuru kayısı, kuru erik, ceviz ve badem bulundur elinin altında. çok iyi geliyor. hem atıştırmış oluyorsun, hem iştahını kapatıyor.

Ne bileyim ya daha başlayalı 4gun olmuş hemen kaçamak yaptım moralim bozuldu eşim elinde poşetlerle alıp alıp geliyor eve görmesem kendimi tutuyorum ama gördüğümdede dayanamıyorum pazartesi günleri oğlumu babannesine veriyoruz diye pazartesi günleri diyet yapmak yok geri kalan günlerde bişey getirmyc3m dedi

tamam haftada bir gün kaçamak normal. ama dozunda, çok abartmadan istediğin herşeyden az az ye. eşinin sana bu konuda yardımcı olması lazım..

Kızlar bugün diyeti bozdum biraz Nutella biraz cips biraz benim o gömüldümde gömüldüm yapamıyorum ben ya bırakayım en iyisi
Canim vallahi şimdi bırakırsan arttıkça artacak o kilolar, ben gibi 92 yi gormen yakın, bu sefer değil 2 ay, 10 ayda zor verirsin, seçim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…