- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
dimi:)Çok mantıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dimi:)Çok mantıklı
Deluuuuudimi:)
bulaşıkta her yol mübah.Deluuuuu
O istemiyor diyet yapmamitamam haftada bir gün kaçamak normal. ama dozunda, çok abartmadan istediğin herşeyden az az ye. eşinin sana bu konuda yardımcı olması lazım..
Verdiğimin hepsini almadim mi geri artık nekadar gttyseMerak ettim canım ya, bir günden bir şey olmaz,sabah devam, sıkma canını
heeee şimdi anlaşıldı:)) bak no_name_ 'in eşi de onu kıskandığı ve zayıflamasını istemediği için karşısını geçer abur cubur yermiş bilerek. ama bizim kız napmış, ona inat yememiş. yeme ve ona kimmiş patron göster canım:)O istemiyor diyet yapmami
Getirme eve bir şey diyorum alıyor geliyo genede ;(Cilekli Turtam eşim bana nutella almayı teklif etti (ben seviyorum diye) ben "hayır" dedim. sen de eşini uyarabilirsin. çok istiyorsa dışarda yiyip gelsin.
Hayır canım kolay mı o kadar, çik yarın sabah tartiya...korkma tartıdan..Kaçarak başarıya ulaşamazsın...Verdiğimin hepsini almadim mi geri artık nekadar gttyse
Sizden ayrı olmasaydım gene yapmazdım siz motive ediyorsunuz ama internet bitiheeee şimdi anlaşıldı:)) bak no_name_ 'in eşi de onu kıskandığı ve zayıflamasını istemediği için karşısını geçer abur cubur yermiş bilerek. ama bizim kız napmış, ona inat yememiş. yeme ve ona kimmiş patron göster canım:)
Evde tartı yok fırsat buldukça eczaneye gidiyorum yada eşimin ablasınaHayır canım kolay mı o kadar, çik yarın sabah tartiya...korkma tartıdan..Kaçarak başarıya ulaşamazsın...
heeee şimdi anlaşıldı:)) bak no_name_ 'in eşi de onu kıskandığı ve zayıflamasını istemediği için karşısını geçer abur cubur yermiş bilerek. ama bizim kız napmış, ona inat yememiş. yeme ve ona kimmiş patron göster canım:)
Sabah git eczaneye tartil, vallahi bak, ucunu bırakırsan sonu çok daha kötü bu işin ...yol yakınken kurtul kilolardanEvde tartı yok fırsat buldukça eczaneye gidiyorum yada eşimin ablasına
TAMAM YARIN hiç birşey olmamış gibi devam ediyorum ozaman :) siz beni çok motive ediyorsunuz ya :)Sabah git eczaneye tartil, vallahi bak, ucunu bırakırsan sonu çok daha kötü bu işin ...yol yakınken kurtul kilolardan
yaparsın çok da güzel. bak bir söz var çok hoşuma gider: "yediğin şey dilde 1 dakika, kalçada ömür boyu" sen yemişini al yine, o cips yerken sen de badem ye mesela.Sizden ayrı olmasaydım gene yapmazdım siz motive ediyorsunuz ama internet biti
Devam canım, sonra farkına varmadan tırmanır gider kilolar..Hiç önüne geçemezsin.TAMAM YARIN hiç birşey olmamış gibi devam ediyorum ozaman :) siz beni çok motive ediyorsunuz ya :)
Mantıklıymis :)yaparsın çok da güzel. bak bir söz var çok hoşuma gider: "yediğin şey dilde 1 dakika, kalçada ömür boyu" sen yemişini al yine, o cips yerken sen de badem ye mesela.
evvettTAMAM YARIN hiç birşey olmamış gibi devam ediyorum ozaman :) siz beni çok motive ediyorsunuz ya :)
Haklısın vallaDevam canım, sonra farkına varmadan tırmanır gider kilolar..Hiç önüne geçemezsin.
Yemenin sonu yokki, ye ye nereye kadar..Senin bedenin çöp bidonu mu? Ne buldun sa içine atacak?TAMAM YARIN hiç birşey olmamış gibi devam ediyorum ozaman :) siz beni çok motive ediyorsunuz ya :)