Suppersin canimcimtamam yapacam söz
yaa gitmeeYalnız haşatim çıkmış, uyukluyorum resmen..Sarjimda bitmek üzere, ben yavaştan kaçıyorum kızlar, hadi siz de dinlenim
için leyn, ben ısmarlicam size hemi de bir fıçı10 kg vermiş içebilir arada beaaaaa
kendime yer yapiiiim 10 kg sonrası için
yok devenin bale pabucuevett yaaa dalından yidiimmm.
heee içeriz en güzelindennn
bende çekileyim azcık
lifetime diye bir kanal var
fit tı fato fit diye bir program milleti zayıflatıyorlar vs
kadın hastası için önce 20 kg aldı laaaaa adamla beraber zayıflamak için yuhhhhhh iş aşkına bak
Kocan olsa herkesten önce sıvışmıştın , bütün haftasonu yüzümüze bakmadın, şimdi yaa gitmeeee! Seni kedi seni! Tel kapanacak şarj bittiyaa gitmee
anammmmmm ikimize 2 fıçı deeel miiiiçin leyn, ben ısmarlicam size hemi de bir fıçı
Şarja takayım bi yarım saat o haldeyaaa eşim yokken yazıyom ne güzel, siz de kaçıyonuz! başka zaman olsa saat 10a kadar durursunuz ama
koçaçım kıziiyy teli alınca. ben napam abam yaa.yalnız sen de telden giriyormuşsun. ben de. ama ben foto yükleyemiyorum senin gibi, niye ki acaba? ben mi beceremiyorumKocan olsa herkesten önce sıvışmıştın , bütün haftasonu yüzümüze bakmadın, şimdi yaa gitmeeee! Seni kedi seni! Tel kapanacak şarj bitti
he 2 fıçı heanammmmmm ikimize 2 fıçı deeel miii
bu arada diğer kızlardan çıt yok,
arkadaşlar haydi yazın menüleri vs
yarın tartım yapacakno_name_ hazırola geçeceeezzzz.
Unutmam bak hatırlatırım haberin olaaahe 2 fıçı he
ayaklarına sağlıkkkkkkTam 1 saat yurudum .
Bacaklarim yaniyor aralarda bew dakka kosdum super oldu hafta sonu insallah neticesini goreriz
Sagol canim.ayaklarına sağlıkkkkkk
hafif ellerinle masaj yapSagol canim.
Seninde agzina salik
Kiz gercekden bacaklarima sanki iyne batriyorlar
kıyamam ya canın da çekmişti tesadüfe bak. accık ucundan alsaydınBizimkiler geldi ofiste akşam hamsi yemişler artanı da bana geitrmişler
allaaammm yareppiiimmmmm yaaaa
kızartma tabiii
hiiiç bakmadım yüzüne