Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Günaydın

gece 3 gibi baş ağrısı ile uyandım
ensemden girioydu ağrı
tansiyon mu yükseldi acaba dedim kalktım
aleti aldım sol koldan 3 kez ölçtüm normal
sağ koldan ölçeyim bir de dedim
16.5 10.7
yuhh 3 kez aynı rakam
ilaç kullanmıyordum 2 3 aydır rahat
bir ağrı kesici bir de tansiyon ilçlarından birini yuttum
yattım
6 gibi kalktım tekrar
gözlerim fena
çukurlaşmış
şakaklarımdan zonkluyor
kötüyüm uzun lafın kısası

günaydın canım. tansiyon değerlerini bilmiyorum senin düşük mü çıktı yüksek mi? ilaç fayda etmedi hı. bişeye mi stres yaptın acaba

Gunaydin bacilar naslsiniz ben giremedim hic hevesimde yokdu.
Dun 16789 addim atmisim tam 13 km yurudum
Amma hepsin ayni ada degil sabah cocuklari apardim koydum kirese gidis gelis yurudum
Akam goturende yeniden yurudum git gel daha sonrada evse 30 daka egzersiz .
Tam 60 dakka da yurus .
3 L su.
Karabugday yogurt diyeti devam .
Canim cox sikkindir hala regil olmadim sislik beni rahatsiz ediyor.

Bu sabahda 5547 adim atmis yani 4 km den fazla yurus yapdim geldim eve sabah kepek ekemek kizradim beyaz peynir cay kahvalti boyle yapdim.
Simdi diyet biskuvu atdim agzima.
Her ay normal regil.olurdum amma kendim kendi vicudumu biliyorum her ay gerek ara yerlerde 1 hafta sogan kuru uygulayam ki her ay duzenli regil gorem .
Boyle gecikmeden sonra iciyorum oda gec fayda ediyor

Kecmis olsun canim benim dikkat et kendine bas agrisi kimi fena agri yok mence ..
Bizde deyim var basi agrimayan agridan anlmaz acil sifalar bulasin insallah

günaydın kızlarrr, hayırlı cumalar olsun inşallahhhh
bu sabah eşim geç gitti işine, fırsat bu fırsat beraber kahvaltı yaptık, 9.30 gibi çıktı evden...

benim de içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, hep yatsam uzansam...

kahvaltı esnasında kuzenim aradı, hadi dedi izinliyim, çıkalım gezip tozalım, öğle yemeğinde mantı ısmarlayayım sana dedim sakın bana mantı deme, mantı kusacağım artık

yok desem de dinlemedi, kahvaltı bulaşıklarını halledip, bi makina çamaşır atıp, evi toplayıp, toz alıp, doooru duşa girdim, şimdi hazırlanıyorum yavaş yavaş...

zinnia dikkat et tatlım kendine lütfen, bu iş olayı strese mi soktu seni acaba...

oinone27 tatlım ben de hiç iyi hissetmiyorum aslında, hep yatsam, hiç dışarı çıkmasam..bahardan bunlar hep

latiyya günaydın latişimmm

@Guney huseynli canım gelir elbet reglin,sıkma kendini lütfen,stres yapma

sana da hayırlı cumalaar:)
çık gez tabi ya evde tıkılı kalmaktansa. mantı değil de başka bişey yersiniz artık:))
iyi eğlenceler cancağızımm

Saol kuzum , hiç istemesem de zorla kabul ettim..evde olmayı seviyorum ben, tıkılı kaldığımı düşünmüyorum aslında
ben de evde olmayı çok severim de, bu aralar o kadar çok evdeyim ki bunaldım. o yüzden o kelimeyi kullandım canım. değişiklik olur anlamında demiştim.

Geçmiş olsun canım gece gece düşmesi normal mi ki hiç tansiyon problemim olmadı annemde babamda da yok pek bilgi sahibi değilim ama istersen bi doktora görün uykundan uyandıracak kadar rahatsız etmiş seni baksana

günaydın canım hoşgeldin
Maşallah çok güzel yürüyorsun ben 10 km yürüyünce çok yürüddüm diyorum :)
Adetin ne kadar gecikti ki canım hep mi gecikiyor bu ay ilk mi oldu

Günaydın canım :)
Evet bu ara mantılara doydun valla :) sanırım bahardan dün hava kapalıydı ben durgundum bugün daha iyi ben daha iyiyim ama yine de yatasım kalkmayasım geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…