günaydın canım. tansiyon değerlerini bilmiyorum senin düşük mü çıktı yüksek mi? ilaç fayda etmedi hı. bişeye mi stres yaptın acabaGünaydın
gece 3 gibi baş ağrısı ile uyandım
ensemden girioydu ağrı
tansiyon mu yükseldi acaba dedim kalktım
aleti aldım sol koldan 3 kez ölçtüm normal
sağ koldan ölçeyim bir de dedim
16.5 10.7
yuhh 3 kez aynı rakam
ilaç kullanmıyordum 2 3 aydır rahat
bir ağrı kesici bir de tansiyon ilçlarından birini yuttum
yattım
6 gibi kalktım tekrar
gözlerim fena
çukurlaşmış
şakaklarımdan zonkluyor
kötüyüm uzun lafın kısası
Kecmis olsun canim benim dikkat et kendine bas agrisi kimi fena agri yok mence ..Günaydın
ensemden girioydu ağrı
16.5 10.7
yuhh 3 kez aynı rakam
yattım
6 gibi kalktım tekrar
gözlerim fena
çukurlaşmış
şakaklarımdan zonkluyor
sana da hayırlı cumalaar:)günaydın kızlarrr, hayırlı cumalar olsun inşallahhhh
bu sabah eşim geç gitti işine, fırsat bu fırsat beraber kahvaltı yaptık, 9.30 gibi çıktı evden...
benim de içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, hep yatsam uzansam...
kahvaltı esnasında kuzenim aradı, hadi dedi izinliyim, çıkalım gezip tozalım, öğle yemeğinde mantı ısmarlayayım sanadedim sakın bana mantı deme, mantı kusacağım artık
yok desem de dinlemedi, kahvaltı bulaşıklarını halledip, bi makina çamaşır atıp, evi toplayıp, toz alıp, doooru duşa girdim, şimdi hazırlanıyorum yavaş yavaş...
zinnia dikkat et tatlım kendine lütfen, bu iş olayı strese mi soktu seni acaba...
oinone27 tatlım ben de hiç iyi hissetmiyorum aslında, hep yatsam, hiç dışarı çıkmasam..bahardan bunlar hep
latiyya günaydın latişimmm
@Guney huseynli canım gelir elbet reglin,sıkma kendini lütfen,stres yapma
Saol kuzum , hiç istemesem de zorla kabul ettim..evde olmayı seviyorum ben, tıkılı kaldığımı düşünmüyorum aslındasana da hayırlı cumalaar:)
çık gez tabi ya evde tıkılı kalmaktansa. mantı değil de başka bişey yersiniz artık:))
iyi eğlenceler cancağızımm
ben de evde olmayı çok severim de, bu aralar o kadar çok evdeyim ki bunaldım. o yüzden o kelimeyi kullandım canım. değişiklik olur anlamında demiştim.Saol kuzum , hiç istemesem de zorla kabul ettim..evde olmayı seviyorum ben, tıkılı kaldığımı düşünmüyorum aslında
Kendi evini ozlemissindir de ondan tatlım..sen gündüz kendi evinde takilsana,akşam yatmaya geç annene..ben de evde olmayı çok severim de, bu aralar o kadar çok evdeyim ki bunaldım. o yüzden o kelimeyi kullandım canım. değişiklik olur anlamında demiştim.
hergün eve git, geri gel amaan.Kendi evini ozlemissindir de ondan tatlım..sen gündüz kendi evinde takilsana,akşam yatmaya geç annene..
Geçmiş olsun canım gece gece düşmesi normal mi ki hiç tansiyon problemim olmadı annemde babamda da yok pek bilgi sahibi değilim ama istersen bi doktora görün uykundan uyandıracak kadar rahatsız etmiş seni baksanaGünaydın
ensemden girioydu ağrı
16.5 10.7
yuhh 3 kez aynı rakam
yattım
6 gibi kalktım tekrar
gözlerim fena
çukurlaşmış
şakaklarımdan zonkluyor
Daha iyiyim canım dünkü kadar melankolik değilim :))oinone27 canım bu sabah daha iyi misin?
günaydın canım hoşgeldinGunaydin bacilar naslsiniz ben giremedim hic hevesimde yokdu.
Dun 16789 addim atmisim tam 13 km yurudum
Amma hepsin ayni ada degil sabah cocuklari apardim koydum kirese gidis gelis yurudum
Akam goturende yeniden yurudum git gel daha sonrada evse 30 daka egzersiz .
Tam 60 dakka da yurus .
3 L su.
Karabugday yogurt diyeti devam .
Canim cox sikkindir hala regil olmadim sislik beni rahatsiz ediyor.
iyi canım sevindim:)Daha iyiyim canım dünkü kadar melankolik değilim :))
Günaydın canım :)günaydın kızlarrr, hayırlı cumalar olsun inşallahhhh
bu sabah eşim geç gitti işine, fırsat bu fırsat beraber kahvaltı yaptık, 9.30 gibi çıktı evden...
benim de içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor, hep yatsam uzansam...
kahvaltı esnasında kuzenim aradı, hadi dedi izinliyim, çıkalım gezip tozalım, öğle yemeğinde mantı ısmarlayayım sanadedim sakın bana mantı deme, mantı kusacağım artık
yok desem de dinlemedi, kahvaltı bulaşıklarını halledip, bi makina çamaşır atıp, evi toplayıp, toz alıp, doooru duşa girdim, şimdi hazırlanıyorum yavaş yavaş...
zinnia dikkat et tatlım kendine lütfen, bu iş olayı strese mi soktu seni acaba...
oinone27 tatlım ben de hiç iyi hissetmiyorum aslında, hep yatsam, hiç dışarı çıkmasam..bahardan bunlar hep
latiyya günaydın latişimmm
@Guney huseynli canım gelir elbet reglin,sıkma kendini lütfen,stres yapma
Aynen öyle oldu mahvetti beni :)iyi canım sevindim:)
bi şiir vardı ya: "beni bu güzel havalar mahvetti" ..:)