- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
Side tarafına baksana..sueno resort beachno_name_
bana denize tam pansiyon akdeniz tarafından bir yer öner yaaavvv
sarıgerme dedik deize sıfır değil beğendiğim yerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Side tarafına baksana..sueno resort beachno_name_
bana denize tam pansiyon akdeniz tarafından bir yer öner yaaavvv
sarıgerme dedik deize sıfır değil beğendiğim yerler
Aminn inşallah canimmmHerdaim böyle olun inşallah kuzumm benimmm
Canim hazırlanıyorum ben, yürüyüşe çıkıp bi hava alacağız eşimle..onu bekliyorumpişştt nereyusunuz daa
çok iyi canım tamam öpüyorumCanim hazırlanıyorum ben, yürüyüşe çıkıp bi hava alacağız eşimle..onu bekliyorum
Sen ne yaptın iyi misin beybim?çok iyi canım tamam öpüyorum
iyiyim sanırsam öyle vakit geçiyor işte sıkıcı bir şekilde. misafir vardı gitti. tv izliyorum.Sen ne yaptın iyi misin beybim?
Kıyamam ben sanahadi gel beraber yürüyelim...var mı ABD den bi haber?iyiyim sanırsam öyle vakit geçiyor işte sıkıcı bir şekilde. misafir vardı gitti. tv izliyorum.
keşke canım ya. sağol.Kıyamam ben sanahadi gel beraber yürüyelim...var mı ABD den bi haber?
Her şeyin hayırlısı birtanem, oluruna bırak o halde..esin de sagsalim gelsin inşallah..onun için çok daha zordur şuan sizden ayrı olmakkeşke canım ya. sağol.
yetkili adam şartlarımızı okumuş ama henüz cevap yok. neyin kafasını yaşıyorlar acaba. eşim türkiyeden malzeme bekliyor bu arada, ordaki işin tamamlanması için. malzeme gelsin de, eşim de son kalan işini bitirsin, adamlar hala cevap vermemiş olursa çekip gelecek.
Oluruna bıraktık da, ben sabırsızım işte bekletilmekten nefret ederim:) aminn canım benim sağol.Her şeyin hayırlısı birtanem, oluruna bırak o halde..esin de sagsalim gelsin inşallah..onun için çok daha zordur şuan sizden ayrı olmak
Haklısın ben de vaktinde olmayan işten hemen soğurum,sonradan olsa bile baştaki enerjim kaybolur..sabır,elden gelen bir şey yok bu durumda canım benimmmOluruna bıraktık da, ben sabırsızım işte bekletilmekten nefret ederim:) aminn canım benim sağol.
evet çok bunaldı o da yazık..
evet canım bekleyecez yapacak bişey yok. hayırlısı olsun.Haklısın ben de vaktinde olmayan işten hemen soğurum,sonradan olsa bile baştaki enerjim kaybolur..sabır,elden gelen bir şey yok bu durumda canım benimmm
buraya baktım bugünSide tarafına baksana..sueno resort beach
purdayuz haaaaaapişştt nereyusunuz daa
hayırlısı olsun kuzumkeşke canım ya. sağol.
yetkili adam şartlarımızı okumuş ama henüz cevap yok. neyin kafasını yaşıyorlar acaba. eşim türkiyeden malzeme bekliyor bu arada, ordaki işin tamamlanması için. malzeme gelsin de, eşim de son kalan işini bitirsin, adamlar hala cevap vermemiş olursa çekip gelecek.