Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kıyamam ben sanahadi gel beraber yürüyelim...var mı ABD den bi haber?
keşke canım ya. sağol.
yetkili adam şartlarımızı okumuş ama henüz cevap yok. neyin kafasını yaşıyorlar acaba. eşim türkiyeden malzeme bekliyor bu arada, ordaki işin tamamlanması için. malzeme gelsin de, eşim de son kalan işini bitirsin, adamlar hala cevap vermemiş olursa çekip gelecek.

keşke canım ya. sağol.
yetkili adam şartlarımızı okumuş ama henüz cevap yok. neyin kafasını yaşıyorlar acaba. eşim türkiyeden malzeme bekliyor bu arada, ordaki işin tamamlanması için. malzeme gelsin de, eşim de son kalan işini bitirsin, adamlar hala cevap vermemiş olursa çekip gelecek.
Her şeyin hayırlısı birtanem, oluruna bırak o halde..esin de sagsalim gelsin inşallah..onun için çok daha zordur şuan sizden ayrı olmak

Her şeyin hayırlısı birtanem, oluruna bırak o halde..esin de sagsalim gelsin inşallah..onun için çok daha zordur şuan sizden ayrı olmak
Oluruna bıraktık da, ben sabırsızım işte bekletilmekten nefret ederim:) aminn canım benim sağol.
evet çok bunaldı o da yazık..

Oluruna bıraktık da, ben sabırsızım işte bekletilmekten nefret ederim:) aminn canım benim sağol.
evet çok bunaldı o da yazık..
Haklısın ben de vaktinde olmayan işten hemen soğurum,sonradan olsa bile baştaki enerjim kaybolur..sabır,elden gelen bir şey yok bu durumda canım benimmm

menüm
08.00 1 yumurta+15 zyetin+2 kk peynir+domates
12,30 yulaflı yoğurt
20,20 1 tabak yumurtalı karapancar kavurması +1 bardak ayran
su 5 lt
spor 3 km yürüyüş+ 30 dk jillian level2

keşke canım ya. sağol.
hayırlısı olsun kuzum
sakince bekleyin
hayırlı değişse hiç bulaşmasın size

Gelemedim bugün gelincede yazamadım.
Tüm gün yattım üstümde anlamsız bi durgunluk var.
bu havalar beni çok garip yaptı
bide evde sıkıldım işe gitmek istiyorum ama iş aramak istemiyorum:işsiz:
Öyle deli saçma duygular içindeyim :)

X