Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
yok estağfurullah canım. sen onca yıl çalışmışsın buna rağmen çok beceriklisin hamaratsın maşallah.
tamam 1 tabak ayır bana da uçağa atlayıp geliyom:)
Ayırmam mı hicccc, canimsin,...

Yahu anneme dedim mantı açıyorum gel yiyelim, sen delirdin mı ben hazırını haşlamaya üşeniyorum!!! Diyor

Böyle şeyler anneden kıza geçiyor,benim aney ömründe mantı açmamış mesela o sebeple internetten aldığım tarifle ne kadar olursa benimki işte

Ellerine sağlık
ne güzeldir şimdi evin canımmm benimmm.
Bir kahve içmek hafif bir müzik ve kuş sesleri eşliğinde...

ellerine sağlık ama erkenden bitmiş işler ne güzel. yemeğin de var. akşama kadar dinlrnirsin artık keyfine bak

aslında anne neyi yapmıyorsa kızı onu yapıyor sanki
tabii bir şeyler öğreniyor ama
mutlaka farklılık oluyor.
Ama harbi ellerine sağlık kuzumm
kendinden çok eşine Aşkla yaptığın için bu kadar güzel lezzetleri

aşkla yapmak.. kesinlikle. ben de mesela eşimin yaptığım yemeği iştahla yediğini görünce dünyalar benim oluyor

3 saatti sanırım kuzumm
ana caddelerden yürüyorum
20 planım
ciddi bir rakam
face de paylaşmıştım
ünv den bir arkadaş
efsane geri mi döndünn laaannn yazmış
Maşallah kuzu supper ...ben de motive olduğumda günde 15-2o km arası yürüyordum..umarım gelir o günler yine...haziran-temmuz gibi yaparsam diyet ve yüzme+yürüyüş, bu sıcakta 1 ayda eririm ben.

Aynen canım eşim dün kıymalı olsaydı efsane olurdu deyince dayanabilir miyim yapmadan, tabiki sıvadım kolları hemen

daha önce söylemiştim. hayatımda 2 kez 52 kiloyu gördüm. bilinçli değil ama he. şöyle ki, bütün gün neredeyse bişey yemiyordum ve sürekli hareket halindeydim. yani diyet yok, spor yok. işin sırrı aldığın kaloriden daha çok kalori yakmak.

Aynen canım,yediğini yarıya indir,hareketini 2 ye katla mantığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…