- 23 Mart 2017
- 411
- 701
- 38
çok iyi düşünmüşdsün kuuzmmHava feciiii,sanki 40 derecebayilacam şimdi...benim kuzen mayo deniyor, git dene dedim..ben de kendime etekli mayo aldimmm, acayip içime sindi..ne güzelmiş bunlar, üstüne şort, elbise ihtiyacı kalmadı..özellikle sitede havuza girerken çok açık mayo kullanmak hoşuma gitmiyor,herkes komşu..guvenlikler vs derken,hergun yuzyuze baktığım insanlar popomu görsün istemiyorum havuzdan çıkınca hemen şort vs giyiyordum..şimdi iyi oldu, çok güzelmiş bunlar..mayoyla çik havuzdan git cafede iç kolani bi de biz koy koy çok gezeriz,in bin derken habire üstüne bir şey giy, çıkar, eziyet oluyordu..üstüne de tülbent kadar ince bir bolero aldım, denizden cik, giy boleroyu tak güzel bi kolye, yüksek tabanlı parmak arası terlik, git restoranda yemek ye o kadar pratik..oy iyiki çıkmışım ..öneririm kızlar.
ne güzelll eşinin sana destek olmasına bayıldımmSabah
1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir ve zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği çok az salçalı sosis
Akşam
2 çorba kasesi yoğurtlu tavuk çorbası
Bugün ben leslie yaparken eşimde katıldı çok eğlendik :))
Canım topla kendini ve tekrar başla.Buraya takıldıgım ilk hafta çok iyiydi. Vücuttaki ödem gitmişti muhtemelen. Ama 5 günde 3 kilo civari vermistim.
Ama ondan sonra boğazımı tutamadim. Gündüz dikkat ettiysem aksam 2 katı yedim. İradem hiç kuvvetli değil bunuda anlamış oldum
Ve bu durum çok canımı sıktı
Cok haklisin surekli bir misafir telaşım var. Pasta börek derken onlara her yaptığımdan bende yiyorum. Bu sekilde dahada kilo alıyorum.Canım topla kendini ve tekrar başla.
misafir vs çağırsan da onlarla yiyebileceğin salata tarzı şeyler hazırla
hatta 2 ay kimseyi çağırma benim fikrim.
bak ben aylarca sürmedim ağzımaCok haklisin surekli bir misafir telaşım var. Pasta börek derken onlara her yaptığımdan bende yiyorum. Bu sekilde dahada kilo alıyorum.