Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
tansiyonun sebebini buldum
karalahana
öğle arası içinde yanımda getirmiştim
düşünüp durdum neden neden yükseldi sebbei ne diye.
yediğime içtiğime dikkat ediyorum.
evet stresliyim no_name_ ama tansiyonumu yükseltecek kadar değil.
eve güneş giriyor artık yavaş yavaş mutluyum...
neyse
elimde kaşık yemeği yerken acabaaa dedim ve internetten araştırdım.
ve tansiyonu olanlar dikkatli yemeli yazıyor
sanki bilmiyorum gibi iyot oranı yüksektir karalahana da
. usulca kaşığı bıraktım elimden yarısını yemiştim ama.

yükseliyor canım bende
yüksek tansiyon var
genetikmiş

Yeme o zaman canım,aman dikkat et, tansiyon önemli...

Hava feciiii,sanki 40 derece bayilacam şimdi...benim kuzen mayo deniyor, git dene dedim..ben de kendime etekli mayo aldimmm, acayip içime sindi..ne güzelmiş bunlar, üstüne şort, elbise ihtiyacı kalmadı..özellikle sitede havuza girerken çok açık mayo kullanmak hoşuma gitmiyor,herkes komşu..guvenlikler vs derken,hergun yuzyuze baktığım insanlar popomu görsün istemiyorum havuzdan çıkınca hemen şort vs giyiyordum..şimdi iyi oldu, çok güzelmiş bunlar..mayoyla çik havuzdan git cafede iç kolani bi de biz koy koy çok gezeriz,in bin derken habire üstüne bir şey giy, çıkar, eziyet oluyordu..üstüne de tülbent kadar ince bir bolero aldım, denizden cik, giy boleroyu tak güzel bi kolye, yüksek tabanlı parmak arası terlik, git restoranda yemek ye o kadar pratik..oy iyiki çıkmışım ..öneririm kızlar.

hayırlı olsun canım. senin için baya kullanışlı olmuş. güle güle giyin. hangi mağazadan kaça aldın? ben bikini üzerine şort giymeyi seviyorum. yada elbise. etekli olursa giyemem.

hayırlı olsun canım. senin için baya kullanışlı olmuş. güle güle giyin. hangi mağazadan kaça aldın? ben bikini üzerine şort giymeyi seviyorum. yada elbise. etekli olursa giyemem.
Doğru söylüyorsun canım ben de severim, bunu zaten oteller ve site için aldım, bi havuz,bi Cafe gidiş gelişleri için..bi de 4 ay boyunca her gun ne şort dayanıyor ne tshirt..bir alternatif oldu,geçen senelerden mayo ve bikini dolu ev zaten

Kuzenim yedi bitirdi beni,hala yemek yiyelim açım diyor,dedim beynimi yedin,tok olman lazım

Nihayet eve girebildim..teyzem arıyor gözünü seveyim biraz daha oyala,arkadaşlarla oturduk bir şeyler içiyoruz,gelmesin başımıza diyor dedim yapmışsın sahip çık, benden bu kadar.. kaçtım geldim evime..ohhh huzurrrr

AA bu arada boynerden 119 a aldım canım latiyya

ahaha annesine bile gına gelmiş kuzeninden:))
evet canım etekli güzel bir alternatif olmuş. baya kullanışlı olur. iyiymiş fiyatı da.
evine kavuştun hadi gözün aydın:)

ahaha annesine bile gına gelmiş kuzeninden:))
evet canım etekli güzel bir alternatif olmuş. baya kullanışlı olur. iyiymiş fiyatı da.
evine kavuştun hadi gözün aydın:)
Saol kuzum yaaa, aslında pahalı geldi bana ama çok güzel durdu üstümde..dayanamadım,ihtiyaç da olunca alayım dedim..

Benim kuzen çalışmasa teyzem evden kaçar herhalde günde 3-5 saat görmeme rağmen beni delirtmeyi başarıyor diyor tam Delibaş yaaaa, birbirine kattı her yeri..oy hiç susmadiiiiiii

yarın kv.ye gidecem anneler gününü kutlamak için. pazar günü evi kalabalık olur. hediye olarak para verecem. 2 görümcemin de kutlamak zorundayım da onlara hediye almak hiç içimden gelmiyor.

iyi marka mayoların fiyatı aşağı yukarı böyle. olsun içine sinmesi önemli. iyi günlerde giyin canımcım.
kuzeninin gelecekteki kocasının vay haline ayy:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…