Ne gobegi be kuzumm , hicccc umursama, gir rahat rahat yüz,hopla zıpla..hamileler için en güzel aktivite yüzmek..su rahatlatır seni ve bebisini..ben mesela kilo veremediğim gibi su an alıyorum da..hiç umursamayacağım bu yaz..herkes zayıf olmak zorunda mı arkadaşeşim gelsin denize gidecez. ben de şu göbeğimle ne kadar yüzebilirim bilmiyorum gerçi. en azından havası bile yeter
sence bikini giyebilir miyim mayo mu alsam diyorum napsam.Ne gobegi be kuzumm , hicccc umursama, gir rahat rahat yüz,hopla zıpla..hamileler için en güzel aktivite yüzmek..su rahatlatır seni ve bebisini..ben mesela kilo veremediğim gibi su an alıyorum da..hiç umursamayacağım bu yaz..herkes zayıf olmak zorunda mı arkadaş
Nasıl iyi hissedersen tatlım.ikisini de al..plajda ıslak mayoyla çok oturma zaten.degistirir giyersinsence bikini giyebilir miyim mayo mu alsam diyorum napsam.
aynenn öyle alkışlıyorum seni
Teşekkür ederim bu arada tatlim...sence bikini giyebilir miyim mayo mu alsam diyorum napsam.
Hiç sorma ben de yemedim henüz,dün ki mantının kiymalisini yapıyorum bu seferocakta yemek pişiyor mis gibi kokuyor çok acıktım deliriyorum şu anda
hamurişine çok bulaşmasaydın keşke ya. etli sebze yemeği yap mesela yada zeytinyağlı. bak yeşil fasulye çıkmış ne güzel yanına da cacık mesela.Hiç sorma ben de yemedim henüz,dün ki mantının kiymalisini yapıyorum bu seferdiyet canavarı oldu yemek canavarı
40 yıllık ömrümde ilk defa hamur acmisim, bırak hevesimi alayım..hamurişine çok bulaşmasaydın keşke ya. etli sebze yemeği yap mesela yada zeytinyağlı. bak yeşil fasulye çıkmış ne güzel yanına da cacık mesela.
tamam tamam bişey demedim :)) eline sağlık enfes görünüyor gerçekten afiyet olsun canımm:) üzerine sarımsaklı yoğurt mu yapıyorsun?40 yıllık ömrümde ilk defa hamur acmisim, bırak hevesimi alayım..
Bak nasıl oluyor? Bi bu kadar daha var
Eki Görüntüle 1994199
Bakma büyük gozuktugune minik minik bunlarrrr, nasıl yenmez!!! Haydin kızlar buyrun mantıya
Evet canım bi de domates sos...sen benden çok daha güzel yapiyirsundur eminim bebeğim, gel beraber yiyelimtamam tamam bişey demedim :)) eline sağlık enfes görünüyor gerçekten afiyet olsun canımm:) üzerine sarımsaklı yoğurt mu yapıyorsun?
oyyy ne yaptın kuzummHava bugün 33 derece!!!! ütünün başında can çekişiyorum resmen..bu ne biçim Mayıs laaa! Temmuz görünümlü Mayıs
kaşınıyon mu sennnnneşim gelsin denize gidecez. ben de şu göbeğimle ne kadar yüzebilirim bilmiyorum gerçi. en azından havası bile yeter
8 aylık olsan da giyebilirsinsence bikini giyebilir miyim mayo mu alsam diyorum napsam.
yok estağfurullah canım. sen onca yıl çalışmışsın buna rağmen çok beceriklisin hamaratsın maşallah.Evet canım bi de domates sos...sen benden çok daha güzel yapiyirsundur eminim bebeğim, gel beraber yiyelim
Ohh misss iyidir yürümek biz de eşimle yemek öncesi parkurda yürüyelim dedik artık hava geç kararıyor..bugün rekor deneme planım var.
Tek seferde tempolu yürüyüş
Eğer yağmur yağmaz ise
6 nisan 9 km
8 nisan 12,5 km
28 nisan 17,5 km
11 mayıs ????
bakalım kaç yapacağımmm
eveet bol bol su iç meselaakuaföre gittim sokağın başında allahtan
piyuklarımı aldırdım
yulaflı yoğurdumu yidimmm
sabah yeşil çay içmiştim şirkette
sallama ama maalesef
öğleden sonra yine içerim.
yarın akşam arkadaşlarla buluşacağız
zararsız atlamam gerekiyor geceyi
en iyisi gitmeden karnımı şişiriiim diyomm
hadi bi 22 bekliyom senden :)bugün rekor deneme planım var.
Tek seferde tempolu yürüyüş
Eğer yağmur yağmaz ise
6 nisan 9 km
8 nisan 12,5 km
28 nisan 17,5 km
11 mayıs ????
bakalım kaç yapacağımmm