Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
aminn tabi inşallah önce sağlıklı olsun. benim içime hiçbişey doğmuyor niye acaba:/ ben kız olsun çok istiyordum sonra baktım eşim erkeğe meyilli erkek istemeye başladım. ama hiç bi tahminim yok. rüyamda erkek görmüştüm gerçi, bilinçaltı değilse.
erkeğe meyilli olurlar
kız olunca deli olurlar
erkek anneye kız babaya düşkün oluyor kuzumm
hele ki eş ağır abi ise
o ağır abinin gözlerinden inen gözyaşlarını görmek muhteşemm ötesi bir his

Aslında bebeğin cinsiyetini az çok belirlemek mümkün..şöyleki, cinsiyeti spermler belirliyor biliyorsunuz,spermler xx ve xy kromozomlarindan oluşuyor ya, burada xy ler xx den hızlı ilerliyormus, ilişkiye yumurta çatlamışken girilirse, xy hızlı olduğu için önden gidip yumurtayı dölluyor ve bebek erkek oluyor..ama ilişkiye girildi ve yumurta misal 3 gün sonra catladiysa önden gidenler ölmeye başladığı için arkadan gelen xx dölluyor bu sefer yumurtayı ve bebek kız oluyorrrrr :KK66: böyle bilimsel çalışmalar var,her ne kadar drlar bunu söylemese ve onaylamasa da:KK66: çünkü bu sefer dünyanın cinsiyet dengesi bozulur..

Telden giriyorum,ne p.h yemeye bi saattir bu bilgiyi vermeye çalıştığımı da bilmiyorum,. Belki ihtiyacı olan olur diye bu abuk bilgide burada kalsın barı :p
heee 4 kızdan sonra erkek çocuğu böyle hesaplar ile doğurduğunu iddia eden görümcem gibi

erkeğe meyilli olurlar
kız olunca deli olurlar
erkek anneye kız babaya düşkün oluyor kuzumm
hele ki eş ağır abi ise
o ağır abinin gözlerinden inen gözyaşlarını görmek muhteşemm ötesi bir his
erkek diyor ama kız olursa da çok sevinir sever ona şüphem yok. aynen kız istememin sebebi babasıyla aşk yaşasın diyeydi.

Dünden yemeğim var. Bu yüzden rahat rahat yatarak burayı okuyabiliyorum.
Ama ev hallaç pamugu gibi ve benim evi toparlayıp, giyinip okula gitmem için 2 saatim var. Yani yinede elimi çabuk tutmam lazım
günaydın canımm
yat dinlen
sınav mı var bugün
sınav zamanı da deel gerçi

vuhuu 33 mü. gerçi burda da öyle dün dışarda piştim resmen. ama var ya tam tatil havası. nem yok henüz ya. ahhh ah deniiiiz
Havuz açıldı bizim 1 mayısta,geçen içim gitti mis gibi cam ağaçları ve güller içinde masmavi cam gibi olimpik havuz!! Başlamış komşular girmeye,ben hazirana kadar cesaret edemiyorum.hava çok sıcak ama rüzgar da var,rüzgar çarpar bu havada :KK43:

Havuz açıldı bizim 1 mayısta,geçen içim gitti mis gibi cam ağaçları ve güller içinde masmavi cam gibi olimpik havuz!! Başlamış komşular girmeye,ben hazirana kadar cesaret edemiyorum.hava çok sıcak ama rüzgar da var,rüzgar çarpar bu havada :KK43:
ayy ne güzel. aynen canım canım az daha bekle dediğin gibi rüzgar çarpmasın aman

Aynen canım, ramazanda kimse girmiyor zaten , ben tek başıma sabah 9 akşam 9 havuzda buruşuyorum :p siz de sonbaharda gidin barı,yazın denizin tadını cikaraydiniz
eşim gelsin denize gidecez. ben de şu göbeğimle ne kadar yüzebilirim bilmiyorum gerçi. en azından havası bile yeter

X