- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
Gebelik öncesi kesin cinsiyet tahmini diye ofis açsam,yanıma da bi jinekolog alsam bu ülkede paraya para demem! 6 ay içine honoluludan falan yazarım sizlereçok alemsin yaaa :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik öncesi kesin cinsiyet tahmini diye ofis açsam,yanıma da bi jinekolog alsam bu ülkede paraya para demem! 6 ay içine honoluludan falan yazarım sizlereçok alemsin yaaa :)))
Topla 40 ! Nedir bu 40 ? MHP nin 40. Yılışimddi şöyle ki,
(xy)-(xx)÷(sperm sayısı)×(yumurta çapı)+(kocanı ne kadar sevdiğinin karesi)= çocuğun %50 kız. şaşıracaksın ama %50 de erkek oluyor.
heeeyani pilav gibi suyunu çektiriyorsunuz, demliyorsunuz öyle mi?
erkeğe meyilli olurlaraminn tabi inşallah önce sağlıklı olsun. benim içime hiçbişey doğmuyor niye acaba:/ ben kız olsun çok istiyordum sonra baktım eşim erkeğe meyilli erkek istemeye başladım. ama hiç bi tahminim yok. rüyamda erkek görmüştüm gerçi, bilinçaltı değilse.
heee 4 kızdan sonra erkek çocuğu böyle hesaplar ile doğurduğunu iddia eden görümcem gibiAslında bebeğin cinsiyetini az çok belirlemek mümkün..şöyleki, cinsiyeti spermler belirliyor biliyorsunuz,spermler xx ve xy kromozomlarindan oluşuyor ya, burada xy ler xx den hızlı ilerliyormus, ilişkiye yumurta çatlamışken girilirse, xy hızlı olduğu için önden gidip yumurtayı dölluyor ve bebek erkek oluyor..ama ilişkiye girildi ve yumurta misal 3 gün sonra catladiysa önden gidenler ölmeye başladığı için arkadan gelen xx dölluyor bu sefer yumurtayı ve bebek kız oluyorrrrr böyle bilimsel çalışmalar var,her ne kadar drlar bunu söylemese ve onaylamasa da çünkü bu sefer dünyanın cinsiyet dengesi bozulur..
Telden giriyorum,ne p.h yemeye bi saattir bu bilgiyi vermeye çalıştığımı da bilmiyorum,. Belki ihtiyacı olan olur diye bu abuk bilgide burada kalsın barı
kız valla doktor olacak kadınsun hee:) ay'dan arsa bile alırsın senGebelik öncesi kesin cinsiyet tahmini diye ofis açsam,yanıma da bi jinekolog alsam bu ülkede paraya para demem! 6 ay içine honoluludan falan yazarım sizlere
Günaydın canım,kolay gelsin..Dünden yemeğim var. Bu yüzden rahat rahat yatarak burayı okuyabiliyorum.
Ama ev hallaç pamugu gibi ve benim evi toparlayıp, giyinip okula gitmem için 2 saatim var. Yani yinede elimi çabuk tutmam lazım
Hem alır hem satarım satış kabiliyetim kusursuzdur maşallahkız valla doktor olacak kadınsun hee:) ay'dan arsa bile alırsın sen
erkek diyor ama kız olursa da çok sevinir sever ona şüphem yok. aynen kız istememin sebebi babasıyla aşk yaşasın diyeydi.erkeğe meyilli olurlar
kız olunca deli olurlar
erkek anneye kız babaya düşkün oluyor kuzumm
hele ki eş ağır abi ise
o ağır abinin gözlerinden inen gözyaşlarını görmek muhteşemm ötesi bir his
günaydın canımmDünden yemeğim var. Bu yüzden rahat rahat yatarak burayı okuyabiliyorum.
Ama ev hallaç pamugu gibi ve benim evi toparlayıp, giyinip okula gitmem için 2 saatim var. Yani yinede elimi çabuk tutmam lazım
akrebin ikna kabiliyeti..:)Hem alır hem satarım satış kabiliyetim kusursuzdur maşallah
vuhuu 33 mü. gerçi burda da öyle dün dışarda piştim resmen. ama var ya tam tatil havası. nem yok henüz ya. ahhh ah deniiiizHava bugün 33 derece!!!! ütünün başında can çekişiyorum resmen..bu ne biçim Mayıs laaa! Temmuz görünümlü Mayıs
O kaaaaakrebin ikna kabiliyeti..:)
eşimden bişeyi bazen şöyle isterim:
"aşkım şunu alabilir miyim teşekkürler"
Havuz açıldı bizim 1 mayısta,geçen içim gitti mis gibi cam ağaçları ve güller içinde masmavi cam gibi olimpik havuz!! Başlamış komşular girmeye,ben hazirana kadar cesaret edemiyorum.hava çok sıcak ama rüzgar da var,rüzgar çarpar bu havadavuhuu 33 mü. gerçi burda da öyle dün dışarda piştim resmen. ama var ya tam tatil havası. nem yok henüz ya. ahhh ah deniiiiz
ayy ne güzel. aynen canım canım az daha bekle dediğin gibi rüzgar çarpmasın amanHavuz açıldı bizim 1 mayısta,geçen içim gitti mis gibi cam ağaçları ve güller içinde masmavi cam gibi olimpik havuz!! Başlamış komşular girmeye,ben hazirana kadar cesaret edemiyorum.hava çok sıcak ama rüzgar da var,rüzgar çarpar bu havada
Aynen canım, ramazanda kimse girmiyor zaten , ben tek başıma sabah 9 akşam 9 havuzda buruşuyorum siz de sonbaharda gidin barı,yazın denizin tadını cikaraydinizayy ne güzel. aynen canım canım az daha bekle dediğin gibi rüzgar çarpmasın aman
eşim gelsin denize gidecez. ben de şu göbeğimle ne kadar yüzebilirim bilmiyorum gerçi. en azından havası bile yeterAynen canım, ramazanda kimse girmiyor zaten , ben tek başıma sabah 9 akşam 9 havuzda buruşuyorum siz de sonbaharda gidin barı,yazın denizin tadını cikaraydiniz