ben öyle yapıyorum kuzummKızlar,ne soracağım size, otellerde falan makarnayı hiç haslayarak yapmazlar,pilav gibi kavurup demleme yöntemiyle yaparlar.cok seviyorum o lezzeti ama hiç deneyemedim , ölçüyü tutturamam diye,aranızda o şekilde makarna yapan var mı?
allah razı olsun canımm hepimize inşallah@Guney huseynli canım maşallah iyi yürüyorsun ne zaman tartılıcaksın :)
zinnia bence eve alışma canım azcık daha bekle sonra evde keyif yaparsın emekli olunca o kadar çalışmışsın emekli ol bari :)
no_name_ mantılar nasıl olmuş canım :)
zinnia ayy elbiseye bayıldım güle güle giy kuzum :) ayrıca çok yürüyüp bebişi yorma :)
@sempatik_kiz sağol canım bana da fikir olur ne yapcam derdim azalır.
Bu arada hepinize dua ettim bu akşam sağlık huzur ve bol eksili kilolar :)
haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiipazartesi saat 09.30a doktordan randevu aldım inşallah gösterir bebeem de öğreniriz cinsiyetini
Hamur güzel oldu tatlım..yok hamur kesme makinem, elde kesmek çok kolay zaten..günaydın kızlar canlar beybiler:)
no_name_ hiç yapmadım canımcım öyle pişirme yöntemini bilmiyorum ben. hamur güzel oldu he. hamur kesme makinan var mı?
Oy masallahhhh kuzumuzaaa, şuan kız olarak doğdu nedense içime,önceden erkek diyordum ben depazartesi saat 09.30a doktordan randevu aldım inşallah gösterir bebeem de öğreniriz cinsiyetini
Yaa pilavdan çok olacak demekki, çok saol kuzu,bi ara deneyeyim bakalimben öyle yapıyorum kuzumm
yani haşlayıp süzmüyorum makarnayı
diri seviyorsan az koy suyunu
ama benim gibi biraz yumuşak seviyorsan kontrollü koy
mesela pilavdan fazla olacak su
bende önce kız diyordum yaaOy masallahhhh kuzumuzaaa, şuan kız olarak doğdu nedense içime,önceden erkek diyordum ben de
evet canımmYaa pilavdan çok olacak demekki, çok saol kuzu,bi ara deneyeyim bakalim
Bu sene kız yılı sanki, çevremdekı herkes kız doğurdu..bende önce kız diyordum yaa
ayyy allahımm sağlıklı olsunda
Tamam canım kelebekle başliim o haldeevet canımm
bak ilk kelebek makarna ile başlamıştım ben
içine maydanoz ve peynir doğrayınca su böreği gibi oluyor
ve kelebek suyu daha çok çekiyor.
yani pilav gibi suyunu çektiriyorsunuz, demliyorsunuz öyle mi?evet canımm
bak ilk kelebek makarna ile başlamıştım ben
içine maydanoz ve peynir doğrayınca su böreği gibi oluyor
ve kelebek suyu daha çok çekiyor.
Aynen bebeğim hatta pilav gibi et ya da tavuk suyu ile muhteşem oluyoryani pilav gibi suyunu çektiriyorsunuz, demliyorsunuz öyle mi?
ahahah çok güldümAslında bebeğin cinsiyetini az çok belirlemek mümkün..şöyleki, cinsiyeti spermler belirliyor biliyorsunuz,spermler xx ve xy kromozomlarindan oluşuyor ya, burada xy ler xx den hızlı ilerliyormus, ilişkiye yumurta çatlamışken girilirse, xy hızlı olduğu için önden gidip yumurtayı dölluyor ve bebek erkek oluyor..ama ilişkiye girildi ve yumurta misal 3 gün sonra catladiysa önden gidenler ölmeye başladığı için arkadan gelen xx dölluyor bu sefer yumurtayı ve bebek kız oluyorrrrrböyle bilimsel çalışmalar var,her ne kadar drlar bunu söylemese ve onaylamasa da çünkü bu sefer dünyanın cinsiyet dengesi bozulur..
Telden giriyorum,ne p.h yemeye bi saattir bu bilgiyi vermeye çalıştığımı da bilmiyorum,. Belki ihtiyacı olan olur diye bu abuk bilgide burada kalsın barı
Esin erkek mı istiyor,klasik erkekcilerden yani..he gülüm he, ne verdiysen o! Diyeydinaminn tabi inşallah önce sağlıklı olsun. benim içime hiçbişey doğmuyor niye acaba:/ ben kız olsun çok istiyordum sonra baktım eşim erkeğe meyilli erkek istemeye başladım. ama hiç bi tahminim yok. rüyamda erkek görmüştüm gerçi, bilinçaltı değilse.
Nasıl gereksiz bir insansam,eşim hep der : "her p.h u bilmesen olmaz!"ahahah çok güldüm
Zaten gebelik olması için yumurtlama gününe denk gelmesi şartahahah çok güldüm
biz yumurtlama gününe denk getirmiştik. artık içerde spermler ne halt etti bilemicem.
çok alemsin yaaa :)))Nasıl gereksiz bir insansam,eşim hep der : "her p.h u bilmesen olmaz!"
şimddi şöyle ki,Zaten gebelik olması için yumurtlama gününe denk gelmesi şartönemli olan o an içerde 2 gün önceden aktif xx mı vardı, yoksa içerde canlı sperm yoktu ve dışardan gelen xy mı dolledi? Bunları planlayan ve amacına ulaşan çok kişi var,tarikat gibiler ya la ,