Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala emekli olmak istiyor musun:))kııızzlaaaarrr
bir dk oturmadımya laaa
topla katla yerleştir
zırtım aarıdııııı
heeeeeehala emekli olmak istiyor musun:))
çok tatlıııEki Görüntüle 1993850
kızlar elbise nasıl çok tatlı dimii. 60 lira. askılı he. o turuncu bluz yok. önüne asmışım.
cebi yok. efil efil ay :)çok tatlııı
cebi mi varrr
hamişlikten sonrada giyilir bu yavvvcebi yok. efil efil ay :)
Canim günaydın, mantı çok güzel oldu,becerebilmişim fakat patates bizim damak tadımıza pek uymadı,kıymalı mantıya alışınca..fakat hamuru harika olmuş, bundan sonra makarnami evde yapmaya karar verdim...bir kez daha yaparsam kıymalı yapacağım, eminim kıymalısı efsane olur...@Guney huseynli canım maşallah iyi yürüyorsun ne zaman tartılıcaksın :)
zinnia bence eve alışma canım azcık daha bekle sonra evde keyif yaparsın emekli olunca o kadar çalışmışsın emekli ol bari :)
no_name_ mantılar nasıl olmuş canım :)
zinnia ayy elbiseye bayıldım güle güle giy kuzum :) ayrıca çok yürüyüp bebişi yorma :)
sempatik_kiz sağol canım bana da fikir olur ne yapcam derdim azalır.
Bu arada hepinize dua ettim bu akşam sağlık huzur ve bol eksili kilolar :)
yok kuzum yaa@Guney huseynli canım maşallah iyi yürüyorsun ne zaman tartılıcaksın :)
zinnia bence eve alışma canım azcık daha bekle sonra evde keyif yaparsın emekli olunca o kadar çalışmışsın emekli ol bari :)
no_name_ mantılar nasıl olmuş canım :)
zinnia ayy elbiseye bayıldım güle güle giy kuzum :) ayrıca çok yürüyüp bebişi yorma :)
sempatik_kiz sağol canım bana da fikir olur ne yapcam derdim azalır.
Bu arada hepinize dua ettim bu akşam sağlık huzur ve bol eksili kilolar :)