ne güzel düşünmüşsün allah kabul etsinsimitlerim geeaalldiiii
akşam kuzum gelince dağıtsın
5 daire diğerleri evde yok
kapıcı ve karşı apt dan 4 daire
misss
az yürü laaaaÇarşıya çıktım boş boş gezdim 2 saat. evdeyim şimdi. yemek yedim. yorulmuşum yav. Yürürken karnımın altı ağrıdı.
W.app da engelle canım...ya rehberimden bazı kişileri sildiğim halde durumlarını görüyorum hala. neden ki ya görmek istemiyorum ?
telefondan ve sım karttan silya rehberimden bazı kişileri sildiğim halde durumlarını görüyorum hala. neden ki ya görmek istemiyorum ?
face de vs arkadaşın ise oradan da görüyontelefondan ve sım karttan sil
yok simde veya telde yok benim face hiç yok zaten.face de vs arkadaşın ise oradan da görüyon
eksik yazmışım watsapta görüyorum dememişim de anlamışsın zaten. engellemek mi gerekiyor bakayımW.app da engelle canım...
Durumunu görüyorum deyince anladım.engelleyince gormezsiniz birbirinizieksik yazmışım watsapta görüyorum dememişim de anlamışsın zaten. engellemek mi gerekiyor bakayım
rehberimde yokken nasıl hala görebiliyorum ne saçma. engellemek istemiyorum anlamasınlar. bi akrabamın kızları he bunlar.Durumunu görüyorum deyince anladım.engelleyince gormezsiniz birbirinizi
Sen bilirsin o halde kuzum.iyiyim uzaniyorum... Grip olacağım sanirimrehberimde yokken nasıl hala görebiliyorum ne saçma. engellemek istemiyorum anlamasınlar. bi akrabamın kızları he bunlar.
sen nasılsın canım nasıl oldun
anneemm ne gribi bu mevsimde nasıl kaptın acaba:/ önlemini al hemen limonlu bi çay yap istersenSen bilirsin o halde kuzum.iyiyim uzaniyorum... Grip olacağım sanirim
Haftasonu kaptim galiba..mide bulantısı..üşüme ,biranda terleme,. Baş donmesi var...anneemm ne gribi bu mevsimde nasıl kaptın acaba:/ önlemini al hemen limonlu bi çay yap istersen
oyy fena kapmışsın hem de. off. zencefil var mı evde dicem yoktur sevmezsin sen. bişeyler yap vitaminli doğal şeyler. eşin portakal alsın gelirken meyve falan. limonlu bi çorba da olur bol naneli sarımsaklı.Haftasonu kaptim galiba..mide bulantısı..üşüme ,biranda terleme,. Baş donmesi var...
Portakal var evde canimn yiyeyim simdioyy fena kapmışsın hem de. off. zencefil var mı evde dicem yoktur sevmezsin sen. bişeyler yap vitaminli doğal şeyler. eşin portakal alsın gelirken meyve falan. limonlu bi çorba da olur bol naneli sarımsaklı.