Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Kandilimiz mübarek olsun. Rabbim şu mübarek günde bütün dualarınızı kabul etsin inşallah.

Allah kabul ederse niyetliyim bugün. İftar için yemeğimi şimdiden yapıp okula öyle gitmem lazım. Gelirken halsiz oluyorum.Ne pişirsem derdi kadar düşündüren bir şey daha yok sanırım beni.

Bilenleriniz vardır forumda "akşama ne yemek var" diye bir topik var. Her gün ne yaptıysak menüyü oraya yazıyoruz. Ben ne yapacağıma karar veremeyince açıp oradaki menülere bakıyorum. Oradan fikir alıyorum. Çok iyi oluyor benim için. Linkini de ekleyeyim. Bugün ki menüyede oradan bakıp karar vereceğim şimdi

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aksama-ne-yemek-var.317670/

Kandilimiz mübarek olsun. Rabbim şu mübarek günde bütün dualarınızı kabul etsin inşallah.

Allah kabul ederse niyetliyim bugün. İftar için yemeğimi şimdiden yapıp okula öyle gitmem lazım. Gelirken halsiz oluyorum.Ne pişirsem derdi kadar düşündüren bir şey daha yok sanırım beni.

Bilenleriniz vardır forumda "akşama ne yemek var" diye bir topik var. Her gün ne yaptıysak menüyü oraya yazıyoruz. Ben ne yapacağıma karar veremeyince açıp oradaki menülere bakıyorum. Oradan fikir alıyorum. Çok iyi oluyor benim için. Linkini de ekleyeyim. Bugün ki menüyede oradan bakıp karar vereceğim şimdi

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aksama-ne-yemek-var.317670/
Hayırlı kandiller kuzum,Rabbim orucunu, dualarını kabul etsin inşallah,birbirimizin dualarında olmak nasip olsun..

Ben bu akşama çerkez mantısı yaptım, o kadar kolay mı.icine patates konuyor.hem hesaplı,hem kolay,hem doyurucu.aklinda olsun :KK66:

Ca
Ütü faslını yarına bıraktım,sanırım üsütuyorum, basım acayip dönüyor fırıl fırıl :KK43: sarhoş gibiyim..ayakta duramayacak kadar halsizim
:KK43: Coook yoruldum nedensiz :KK43: biraz uzanıp film izleyeceğim..
Canim simdi naslsin otur dinlen tv falan izle.
Bede sabahdan buradi is goruyorum temizlikdi utudu derken oglen oldu yemeyimi yedim tam diyet munusu tuzsuz yagsiz.

Kizlarrrr mantı çok kolaymış ya, inşallah lezzetli yapmayı basarmisimdir..yaparım artık ben bunu bol bol..bu arada ufak ufak bezeler alıp havanın tokmagini oklava gibi kullanarak açtım,çok kolay oldu :KK66:
Bende o gun yapdim anam cocuklarda esimde ye ye doyamadilar tam 2 saatimi aldi amma deydi super tatdi oldu uzerinede sarimsakli yogurt tokdum sarimsaklarda taze idi super tatdi oldu .
Canim sizede afiyyet olsun ..

Bende o gun yapdim anam cocuklarda esimde ye ye doyamadilar tam 2 saatimi aldi amma deydi super tatdi oldu uzerinede sarimsakli yogurt tokdum sarimsaklarda taze idi super tatdi oldu .
Canim sizede afiyyet olsun ..
Saol birtanem, size de afiyet olsun.ben çok az yaptım toplam 20 mantı çıktı,2 bardak un ile,o yüzden yarım saatte halloldu :KK66: akşama haslayacagim, umarım becerebilmisimdir :KK66:

Uzandım dizi izliyorum, umarım soğuk algınlığı değildir.tam baharda,bahar havası çarptı galiba

2 rekat namaz kıldım dua ettim
Rabbim kabul etsin...

simitlerimi bekliyorum gelmedi henüz
çmşırlrı topldım serdim katladım ütülenecekleri yırdım
sporlar yıkanıyor son sefer.
tavuğumu ısıttım yoğurt koydum yiceaaaammm
yğmur yok rüzgar var
üst kat komşum çıktım yarım saaat
1 kşık bakla 1 kaşık semizotu salatası yoğurtlu yedimmm

aminnn
rabbim kabul etsin kuzumm

X