Sağol canım düşünmen yeter :)oy kıyamammmm,gel beraber yiyelim... evet tarifte de kavurup koymak var..acaba ununa biraz yulaf kepeği koysam mı ki, lezzet verir mi ki..bizim burada gözlemelere koyuyorlar çok lezzet veriyor
Görüşürüz canımherşeyin bi ilki vardır eminim güzel olacak:)
ben kaçayım hadi görüşürüz kolay gelsin canımcım
saol kuzum, hamur tamam, patatesler de haşlanmak üzere..oldu sanki bu iş..ben de ütüye geçeceğim yineherşeyin bi ilki vardır eminim güzel olacak:)
ben kaçayım hadi görüşürüz kolay gelsin canımcım
neyse koymadım artık tatlım, hamuru tuttum, dinlenmeye bıraktım..bakalım nasıl olacakSağol canım düşünmen yeter :)
Koy canım güzel olur bence
Afiyet olsun canım güzel olur mutlaka :)neyse koymadım artık tatlım, hamuru tuttum, dinlenmeye bıraktım..bakalım nasıl olacak
Hoşgeldin canım iyiyiz aynı devam sen nasılsın bakalım :)Selam kizlar canlarim naslsiniz paketim bitmisde gelemedim simdi geldim geriye donub okuyamadim kusura bakmayin naslsiniz
Hayırlı kandiller kuzum,Rabbim orucunu, dualarını kabul etsin inşallah,birbirimizin dualarında olmak nasip olsun..Kandilimiz mübarek olsun. Rabbim şu mübarek günde bütün dualarınızı kabul etsin inşallah.
Allah kabul ederse niyetliyim bugün. İftar için yemeğimi şimdiden yapıp okula öyle gitmem lazım. Gelirken halsiz oluyorum.Ne pişirsem derdi kadar düşündüren bir şey daha yok sanırım beni.
Bilenleriniz vardır forumda "akşama ne yemek var" diye bir topik var. Her gün ne yaptıysak menüyü oraya yazıyoruz. Ben ne yapacağıma karar veremeyince açıp oradaki menülere bakıyorum. Oradan fikir alıyorum. Çok iyi oluyor benim için. Linkini de ekleyeyim. Bugün ki menüyede oradan bakıp karar vereceğim şimdi
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aksama-ne-yemek-var.317670/
Canim simdi naslsin otur dinlen tv falan izle.Ütü faslını yarına bıraktım,sanırım üsütuyorum, basım acayip dönüyor fırıl fırılsarhoş gibiyim..ayakta duramayacak kadar halsizim
Coook yoruldum nedensiz biraz uzanıp film izleyeceğim..
Bende o gun yapdim anam cocuklarda esimde ye ye doyamadilar tam 2 saatimi aldi amma deydi super tatdi oldu uzerinede sarimsakli yogurt tokdum sarimsaklarda taze idi super tatdi oldu .Kizlarrrr mantı çok kolaymış ya, inşallah lezzetli yapmayı basarmisimdir..yaparım artık ben bunu bol bol..bu arada ufak ufak bezeler alıp havanın tokmagini oklava gibi kullanarak açtım,çok kolay oldu
Saol birtanem, size de afiyet olsun.ben çok az yaptım toplam 20 mantı çıktı,2 bardak un ile,o yüzden yarım saatte hallolduBende o gun yapdim anam cocuklarda esimde ye ye doyamadilar tam 2 saatimi aldi amma deydi super tatdi oldu uzerinede sarimsakli yogurt tokdum sarimsaklarda taze idi super tatdi oldu .
Canim sizede afiyyet olsun ..
aminnnKandilimiz mübarek olsun. Rabbim şu mübarek günde bütün dualarınızı kabul etsin inşallah.
Allah kabul ederse niyetliyim bugün. İftar için yemeğimi şimdiden yapıp okula öyle gitmem lazım. Gelirken halsiz oluyorum.Ne pişirsem derdi kadar düşündüren bir şey daha yok sanırım beni.
Bilenleriniz vardır forumda "akşama ne yemek var" diye bir topik var. Her gün ne yaptıysak menüyü oraya yazıyoruz. Ben ne yapacağıma karar veremeyince açıp oradaki menülere bakıyorum. Oradan fikir alıyorum. Çok iyi oluyor benim için. Linkini de ekleyeyim. Bugün ki menüyede oradan bakıp karar vereceğim şimdi
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aksama-ne-yemek-var.317670/
ellerine sağlık canımmmÜtü faslını yarına bıraktım,sanırım üsütuyorum, basım acayip dönüyor fırıl fırılsarhoş gibiyim..ayakta duramayacak kadar halsizim
Coook yoruldum nedensiz biraz uzanıp film izleyeceğim..