iyiyim kuzummzinnia haftasonu girmemiş hiç, iyisindir umarım tatlım...
oinone27 ailesi ile, ohhh maşallah, güzel geçiyordur inşallah...
@Guney huseynli canım günaydın, mutlu bir hafta dilerim, iyi misin?
z naslsin tatlim sanada gunaydin naslsin diyetin nasil gediyor.günaydın
yoğun bir hafta sonundan merhaba yeni güne yeni haftaya
ahh kuzummmmgünaydın kızlar
eşim aradı. amerika işi netleşmiş, gidiyoruz:) yalnız pzartesi günü toplantı olacak konuyla ilgili. eşim ingilizce bilmediğinden ben de bağlanacam tercümanlık yapacam. ayrıntıları son kez konuşacaz.
hakkımızda hayırlısı olsun allah pişman etmesin inşallah. çok heyecanlı:)) yapmamız gereken çok iş var. eşim de gelecek birtakım şeyler halledip geri dönecek. ben de green card çıktıktan sonra arkasından gidecem.
iyi gidiyor kuzumKi
z naslsin tatlim sanada gunaydin naslsin diyetin nasil gediyor.
Ben 2 gundu tartiya cikmadim amma sabah kendime aynada bakdim kendimde degisiklik hiss etdim.
Yuzum yende kuculmus.
Kiz ben şişman olan zaman bogazimin alti baua vardi simdi tutna bogazina oksayir şukur kilolarim benkm her terefden gediyir
teşekkürler canımmmben listeyi buraya bırakıyorumzinnia , tartılan yenileyip kopyalasın, ben ilk sayfaya eklerim...
@Am I Mad ............başlangıç: 92 ............ güncel kilo: 79........... .. ilk hedef kilo : 74
latiyya .....................hamişşşşşş , yeğenimiz geliyooorrrrr
zinnia ...................başlangıç: 88,6.......güncel kilo: 79.................hedef kilo:68
sempatik_kiz ...........başlangıç: 64..............güncel kilo: 64..........................hedef kilo: 55
Gunel huseyinli .......başlangıç: .....................güncel kilo: 80 ......................hedef kilo: 60
Mevsimlerden roma ..başlangıç: 106.....güncel kilo: 94,8................ilk hedef: 95
oinone27 ................başlangıç: 103,1 ...........güncel kilo: 100 ......................ilk hedef: 85
başlarsın tekrardan kuzum üzülme.Günaydin kizlar
Dun ALES'e girmek için Antalyaya gittim geldim. Sıcakta git, gel derken pert oldum resmen.
Diyet falan yapamiyorum ben yaaaa
Son bir aydır hafta 7 günse 5 gun misafir agırlıyorum. Pastalar, börekler derken kendimde yiyorum.
Özellikle son bir haftadır. Yurt dısından akrabalarimda geldigi icin hergun tum aile biraradayız. 3-4 cesit yemek ustune 4-5 cesit tatli. Çay kahve faslı. Bu kadar çeşidin üstune her gece 11 hibi cigkofte alip geliyor dayim. Bir nevi ritüel oldu ev için....... bu kadar yemeye kilo almamayı başardim. O bile iyi benim için hala 62 kiloyum Yarin dönüyor misafirlerimiz sonrasinda sıkı bir diyet yapmam lazim