günaydın. konu sahibi yarın gelsin o söylerGünaydın hanımlar, bende 10 gün önce başladım diyete, 10 günde 3 kilo verdim. Aranıza katılabilirmiyim. Aynı zamanda 9. takımdayım
Hakkinizda hayirlisi olsun vanim .günaydın kızlar
eşim aradı. amerika işi netleşmiş, gidiyoruz:) yalnız pzartesi günü toplantı olacak konuyla ilgili. eşim ingilizce bilmediğinden ben de bağlanacam tercümanlık yapacam. ayrıntıları son kez konuşacaz.
hakkımızda hayırlısı olsun allah pişman etmesin inşallah. çok heyecanlı:)) yapmamız gereken çok iş var. eşim de gelecek birtakım şeyler halledip geri dönecek. ben de green card çıktıktan sonra arkasından gidecem.
deyimin türkçesi nerde mutluysan orası vatandır, sanırım. bizde de doğduğun değil doyduğun yer derler.Hakkinizda hayirlisi olsun vanim .
Bir deyim var bizlerde gunun harda hos kecdise orasi vetendi.
Kurbet asla vetenin yerin veremez amma canim iş geregidirse ne yapmali hayirlisi olsun canim benim.
Geder gelersin insallah arada sirada gelib gedersin TR.
Insallah.
Bende esimin iei dolaysiyla anne babamdan uzaklardayim yilda 1 defa gorusuyorum.
Ilk baslarda cok sikilirdim amma simdi alisdim.
Sende insllah bebisini kucagina aldinmi dunayn degisecek .
Tum gunun onunla kececek gun hardan geldi hardan gittdi bilmeyecen...
anladım canım. allah yardımcın olsun. kolay değil tabi aileden uzakta olmak. yine de uçakla birkaç saat sürüyordur. ben gelmeye kalksam yol 3 gün sürüyor.Canim.ben azeriyim.
Annemler simdi oyle bir yerde oluyorlar ki benden cok uzakdalar.
Ben simdi azermaycanin Nahcivan deylen yerinde yasiyorum .
Oldugum yer oyle ki ancak ucakla gediyoruz geliyoruz.
Egerki otobus yada olurda arabayla ged gel istesek muhakak irandan kecmeliyiz anlayacaginiz sanki dunyanin obur tarafindayiz kimiyik.
Simdi bakudan nahcivana araba yolu anca irandan keciyor orda harici pasaport olmasayende ged gel munkin olmuyor
canım günaydın, ben yaklaşık 3 ay önce diyet ve sporu bıraktım, önümüzdeki sonbahar sıkı bi programa girmeyi düşünüyorum o sebeple hatrı sayılır bi kilo verimim olmadı, bu sene motive olup sürdüremedim ne yazıkki
hadi hayırlısı olsun bebişim,inşallah mutlu, huzurlu, keyifli olabileceğiniz bir ortam olur ve içinize siner...günaydın kızlar
eşim aradı. amerika işi netleşmiş, gidiyoruz:) yalnız pzartesi günü toplantı olacak konuyla ilgili. eşim ingilizce bilmediğinden ben de bağlanacam tercümanlık yapacam. ayrıntıları son kez konuşacaz.
hakkımızda hayırlısı olsun allah pişman etmesin inşallah. çok heyecanlı:)) yapmamız gereken çok iş var. eşim de gelecek birtakım şeyler halledip geri dönecek. ben de green card çıktıktan sonra arkasından gidecem.
günaydın canım, maalesef konuyu açan kişi olarak diyet ve spora devam etmemekteyim, biraz sohbet topiğine döndü bizim topik... diyet grupları gibi motive edici ortamımız yok maalesefGünaydın hanımlar, bende 10 gün önce başladım diyete, 10 günde 3 kilo verdim. Aranıza katılabilirmiyim. Aynı zamanda 9. takımdayım
Sanada gunaydin sekerim balim ben cok şukur iyiyim seninde iyi olmani dilerim sen naslsin canim nasil oldunzinnia haftasonu girmemiş hiç, iyisindir umarım tatlım...
oinone27 ailesi ile, ohhh maşallah, güzel geçiyordur inşallah...
@Guney huseynli canım günaydın, mutlu bir hafta dilerim, iyi misin?