Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
günaydın kızlar :KK24:

eşim aradı. amerika işi netleşmiş, gidiyoruz:) yalnız pzartesi günü toplantı olacak konuyla ilgili. eşim ingilizce bilmediğinden ben de bağlanacam tercümanlık yapacam. ayrıntıları son kez konuşacaz.
hakkımızda hayırlısı olsun allah pişman etmesin inşallah. çok heyecanlı:)) yapmamız gereken çok iş var. eşim de gelecek birtakım şeyler halledip geri dönecek. ben de green card çıktıktan sonra arkasından gidecem.

Screenshot_20170507-095605.png
Screenshot_20170507-095605.png

Günaydın hanımlar, bende 10 gün önce başladım diyete, 10 günde 3 kilo verdim. Aranıza katılabilirmiyim. Aynı zamanda 9. takımdayım

eşim aradı. amerika işi netleşmiş, gidiyoruz:) yalnız pzartesi günü toplantı olacak konuyla ilgili. eşim ingilizce bilmediğinden ben de bağlanacam tercümanlık yapacam. ayrıntıları son kez konuşacaz.
hakkımızda hayırlısı olsun allah pişman etmesin inşallah. çok heyecanlı:)) yapmamız gereken çok iş var. eşim de gelecek birtakım şeyler halledip geri dönecek. ben de green card çıktıktan sonra arkasından gidecem.
Hakkinizda hayirlisi olsun vanim .
Bir deyim var bizlerde gunun harda hos kecdise orasi vetendi.
Kurbet asla vetenin yerin veremez amma canim iş geregidirse ne yapmali hayirlisi olsun canim benim.
Geder gelersin insallah arada sirada gelib gedersin TR.
Insallah.
Bende esimin iei dolaysiyla anne babamdan uzaklardayim yilda 1 defa gorusuyorum.
Ilk baslarda cok sikilirdim amma simdi alisdim.
Sende insllah bebisini kucagina aldinmi dunayn degisecek .
Tum gunun onunla kececek gun hardan geldi hardan gittdi bilmeyecen...

Hakkinizda hayirlisi olsun vanim .
Bir deyim var bizlerde gunun harda hos kecdise orasi vetendi.
Kurbet asla vetenin yerin veremez amma canim iş geregidirse ne yapmali hayirlisi olsun canim benim.
Geder gelersin insallah arada sirada gelib gedersin TR.
Insallah.
Bende esimin iei dolaysiyla anne babamdan uzaklardayim yilda 1 defa gorusuyorum.
Ilk baslarda cok sikilirdim amma simdi alisdim.
Sende insllah bebisini kucagina aldinmi dunayn degisecek .
Tum gunun onunla kececek gun hardan geldi hardan gittdi bilmeyecen...
deyimin türkçesi nerde mutluysan orası vatandır, sanırım. bizde de doğduğun değil doyduğun yer derler.
vatanımı çok seviyorum. dünyada eşi benzeri olmayan bir cennet. ama napalım, sıkacaz dişimizi bir süre.
Çocuğumuz da tesellimiz olur..
annenler nerdeydi bu arada?

Canim.ben azeriyim.
Annemler simdi oyle bir yerde oluyorlar ki benden cok uzakdalar.
Ben simdi azermaycanin Nahcivan deylen yerinde yasiyorum .
Oldugum yer oyle ki ancak ucakla gediyoruz geliyoruz.
Egerki otobus yada olurda arabayla ged gel istesek muhakak irandan kecmeliyiz anlayacaginiz sanki dunyanin obur tarafindayiz kimiyik.
Simdi bakudan nahcivana araba yolu anca irandan keciyor orda harici pasaport olmasayende ged gel munkin olmuyor

Canim.ben azeriyim.
Annemler simdi oyle bir yerde oluyorlar ki benden cok uzakdalar.
Ben simdi azermaycanin Nahcivan deylen yerinde yasiyorum .
Oldugum yer oyle ki ancak ucakla gediyoruz geliyoruz.
Egerki otobus yada olurda arabayla ged gel istesek muhakak irandan kecmeliyiz anlayacaginiz sanki dunyanin obur tarafindayiz kimiyik.
Simdi bakudan nahcivana araba yolu anca irandan keciyor orda harici pasaport olmasayende ged gel munkin olmuyor
anladım canım. allah yardımcın olsun. kolay değil tabi aileden uzakta olmak. yine de uçakla birkaç saat sürüyordur. ben gelmeye kalksam yol 3 gün sürüyor.

D diyet canavarı protein ekmeğinin tarifini ben de istiyorum.

ve kaç kilo verdin merak ettim.
canım günaydın, ben yaklaşık 3 ay önce diyet ve sporu bıraktım, önümüzdeki sonbahar sıkı bi programa girmeyi düşünüyorum o sebeple hatrı sayılır bi kilo verimim olmadı, bu sene motive olup sürdüremedim ne yazıkki :KK43:

protein ekmek ve pizza tarifi aşağıda :KK66:

Ekmek ve pizzanın tarifi; 3 yumurta beyazlarıni ayırıp bir çimdik tuz ile mikserle çırp ama çok çırpılacak koyu olacak, kabı çevirince dokulmeyecek kadar katı...

Ayırdığın sariların içine ,100 Gr labne peynir, ben birazda lor karıştırıyorum, bir de 1 PK kabartma tozu, çatalla iyice ez,karıştır.sonra bu karışımı beyazların içine dök ama çok yavaş alttan karıştır, köpük sönmeyecek şekilde kibar kibar karıştırıp 160 derece onceden ısıtılmış fırına sok, 15 dk sonra altı üstü kızarınca çıkar..

Pizza yapacaksan çıkardıktan sonra biraz sogusun üzerine salçayı z.yagi ile karıştır,biraz kekik koy, ekmeğin üstüne sur, sonra salam sucuk ve kaşar koy tekrar fırına..Kaşar kızarınca çıkar ve yeeee ohh afiyet olsun :KK66:

hadi hayırlısı olsun bebişim,inşallah mutlu, huzurlu, keyifli olabileceğiniz bir ortam olur ve içinize siner...

Günaydın hanımlar, bende 10 gün önce başladım diyete, 10 günde 3 kilo verdim. Aranıza katılabilirmiyim. Aynı zamanda 9. takımdayım
günaydın canım, maalesef konuyu açan kişi olarak diyet ve spora devam etmemekteyim, biraz sohbet topiğine döndü bizim topik... diyet grupları gibi motive edici ortamımız yok maalesef :KK66:

:KK200::KK200::KK200:Gunaydin
Bir birinden
Guzel
Ablalrim.
Canlarim.
Hepinize guzelliklerle dolu guzel bir hafta başlanğici olsun inşallah.
:kahve:Canlarim sabah oyandim enerjik dinc oyandim ilik suyumu icdim aksamdan hazirladigim bitgi karisimi vayimi icdim.
1 sat sonra yesil kahvemi icidim.
Cocuklari kireae burakib geldim oh sabahin mis kimi havasi superdi yuruşumde oldu.
:KK50:simdi kahvalti yapdim.
Bu sabahdan itibaren karabugday diyeti yapmaya basladim insallah uhurlu olur kecen sene baya kilo vermisdim .
Sabaha dolu bir kahvalti yapdim menumu atcam menum cok gele bilir amma oglen ve aksam karabugdayla anca yogurt salata .
Hamur isi ekemek tatali yok .
Kizlar hrpinizi kocaman kocaman opuyorum:KK75::KK75:

X