Canim diyet yapmasam da mumkun mertebe uğramaya,sohbet etmeye çalışıyorum...iyi bari,seni motive ettiyse ne mutlu.ben topikle kilo veremedim, eylül gibi yeni bir formülle tekrar başlayacağımno_name_
ben buradayım canımm
68 olana kadar buradayım
hatta devamında da
her gün menümü sporumu yazacağım.
sen giremesende
kimse giremesede
ben girip yazacağım
Burası bana güç veriyor.
Sen burayı açmasan bu kadar güçlü olmayabilirdim bu süreçte
Peki iyi gecmedi yaaa. Zaten okulda bu sene bitmedigi icin pek önemsemiyorum. Seneye bir daha girerimbaşlarsın tekrardan kuzum üzülme.
Ales nasıl geçti
iyi bir puan alırsın sen biliyorum
benide çaaaarrrrrrr mutlakaaaaCanim diyet yapmasam da mumkun mertebe uğramaya,sohbet etmeye çalışıyorum...iyi bari,seni motive ettiyse ne mutlu.ben topikle kilo veremedim, eylül gibi yeni bir formülle tekrar başlayacağım
seneye çalışıp girersin canımmPeki iyi gecmedi yaaa. Zaten okulda bu sene bitmedigi icin pek önemsemiyorum. Seneye bir daha girerim
dikkat et canım. nasılsın şimdi?Midem kötü oldu yaavv
sabah klasik kahvaltımı yaptım
cuma günü öğle arası için hazırlayıp buzdolabında unuttuğum yeşil mercimekli yoğrudm vardı
onu yidim biraz bugün
ekşi değildi
ama neden oldu bilmiyorum midemi kötü yaptı.
famodin içtim.
keyfimi kaçırdı
sakin sakin otururken yahu.
hala kötü yavvdikkat et canım. nasılsın şimdi?
nasıl geçti canım toplantıkendi evimdeyim. eşimin aramasını bekliyorum toplantı için. Sorularımı hazırladım. bitse de anneme gitsem çok acıktım.
daha olmadı. baktım gecikiyor anneme geldim. yemek yedim bayılacaktım yoksa. sürücü dosyamı da aldım kurstan. ehliyeti çıkarması kaldı.nasıl geçti canım toplantı
ama yeni yazmışsın henüz yapılmadı sanırım
bitince haber ver merak ettim
hoşgeldiin:) gidiyor mu anneciğin sağ salim varsın inşallah. ne güzel geçmiştir annnenle günlerinHuu huuu
Ben geldiim
Nasılsınız bakalım :)
Akşam annem gidiyor o burdayken pek bakamadım ama özledim sizi
onlrı da dahil edeydindaha olmadı. baktım gecikiyor anneme geldim. yemek yedim bayılacaktım yoksa. sürücü dosyamı da aldım kurstan. ehliyeti çıkarması kaldı.
adamlarla burda konuşacam artık. ev de kalabalık. umarım rahatsız etmezler.
sağol canımm
Canımm özledimmHuu huuu
Ben geldiim
Nasılsınız bakalım :)
Akşam annem gidiyor o burdayken pek bakamadım ama özledim sizi
kimi neye :)onlrı da dahil edeydin
afiyet olsun cınım. ben çok yedim yaa midem çok kötü. aptal ben.Menüm
08.00 1 yumurta+2 kk peynir+10 zweytin+1 tk bal+1 dilim ekmek
12,30 1/2 kase yeşil mercimekli yoğurt+1/2 pk çubuk kraker
19,30 1 kase şehriye çorbası+1 susamsız simit
su 5 lt
spor yok
Inşallah kuzum güzel geçti tabi insan özlüyor iyi oluyor arada gelip gitmesi :)hoşgeldiin:) gidiyor mu anneciğin sağ salim varsın inşallah. ne güzel geçmiştir annnenle günlerin