gerçekten çok iyi gidiyorsun, hayranım sana. ben de öyle çok çabuk alıp çok çabuk veririm.Benim için çok verimlidir hakkaten bu şekilde devam edebilmek hiç kaçamak, iddia ediyorum 7 günde 5 kilo verebilirim.cok çabuk alıyor ve veriyorum..Ama bi kaçamak en az 1 kg geri getiriyor bana,hele sağlam bir sofra 2-2.5 kg arası sisiriyor beni, şaka gibi
biliyor musun resmen bitki çayı krizine girdim canım nasıl istedi. kızacaksın ama 2 demlik içtim:/Allah korusun canim benim o kadarı zararlı ama ...kahve iç daha iyi..Bitki de olsa günde 2 fincandan çok icmeyin diyor uzmanlar
Bi yandan iyi bir yandan kötü maalesef 1 haftada 5 kilo verip 1 günde 3 kilo almak.insanin psikolojisi bozuluyorgerçekten çok iyi gidiyorsun, hayranım sana. ben de öyle çok çabuk alıp çok çabuk veririm.
Supper canım maşallahMutfak an itibariyle kapandı
Sabah 7de limonlu elmasirkeli su
8de 2haşlanmış bol pulbiberli yumurta
Bol yeşillik 15 zeytin 1portakal
Yeşil çay
Saat 4de bir elma 2ceviz 1türk kahvesi
Saat 6da lahana çorbası 2kase yanında 1adet ızgara köfte 4lt su bolca bitki çayı
Çok ama tatlım ya, zararlı o kadar..İçme artık lütfen...biliyor musun resmen bitki çayı krizine girdim canım nasıl istedi. kızacaksın ama 2 demlik içtim:/
vaaav harikaMutfak an itibariyle kapandı
Yeşil çay
Saat 6da lahana çorbası 2kase yanında 1adet ızgara köfte 4lt su bolca bitki çayı
tamam azaltacam söz.Çok ama tatlım ya, zararlı o kadar..İçme artık lütfen...
Size yazacak olmasam bugün eşim ewdeydi bozucaktım nerdeyse akşam yazıcak olunca dur diyorum kendimeSupper canım maşallah
Kilo her yerden olunca dengelemeye çalışıyorum eşit erisin yaglarvaaav harikaher besin grubundan var.
tekrar baktım da, kalsiyum için kahvaltıda peynir veya süt, veya gün içinde yoğurt veya ayran tüketebilirsin nacizane tavsiyem.Mutfak an itibariyle kapandı
Yeşil çay
Akşam yürüyüş yapıcam yürüyüşten sonra koyu ayran içicem onu ordan kapatıyorumtekrar baktım da, kalsiyum için kahvaltıda peynir veya süt, veya gün içinde yoğurt veya ayran tüketebilirsin nacizane tavsiyem.
Aklıma bile gelmedi evde zaten hiç meyve yok, canım da istemiyor,niye durduk yerde meyve yiyorum ki ben? Boşuna şeker yükleyeceğim vücuduma?
al canım argan yağını da kısa olsun uzun olsun, saçlıklı saç derisi, tertemiz pırıl pırıl parlayan saçları kim istemezkiiii, bundan sonra böyle şekerim, bakımlıyız bizzzz, her yerimize bakıp özen göstereceğiz, zayıflarken ışıl ışıl olacağız, sen takıl peşime hakkaten
makyaj da yapacaz tabi, benim de paletim 2 saat kadar önce geldi, dün evdeki malzemelerimle kontürlü bi makyaj yapayım dedim, eşimin gözleri parladı resmen ne kadar degişik olmuş çok yakışmış falan dedi...
şimdi iş yerindeyken ara sıra gogıldan arat bul, londrada bir türk kızı, sebi bebi, merve özkaynak, bu kadınların youtube da acayip makyaj videoları var ben izliyorum sürekli, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum çok faydalı vallahi bak, izle onları
Yorucuydu kızlar tüm gün temizlikle uğraştım. Şimdide mangala gidiyorum . Gittigim yerde telefon cekmeyebilir. Kendinize dikkat edinsempatik_kiz canım nasıl geçti günün?
bira içerken niye içiyorum ki durduk yere, boşuna kalori yükleyeceğim vücuduma demiyorsun ama..Aklıma bile gelmedi evde zaten hiç meyve yok, canım da istemiyor,niye durduk yerde meyve yiyorum ki ben? Boşuna şeker yükleyeceğim vücuduma?
çok güzeeel:) beklesin seni 68 kilo kesinlikle:)İşten çıktım 30 dakika yürüdüm, soğuk hava burnumu vs sardım atkı ile, daha uzun olabilirdi ama soğuktan kısa tuttum terledim yokuş çıktığım için.
Duşumu aldım e vitaminli kremimi hazırladım henüz sürmedim.
menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta+10 zeytin+5 top lor peyniri
öğle: 2 tabak civarı kapuska (yağsız, tuzsuz, kıymalı ve bulgurlu)
1 fincan şekersiz tarçınlı türk kahvesi
akşam: 2 tabak kapuska+1 ad. ızgara köfte
Su: 5 lt ( artık bıraktım içmeyi şiştim haaa)
spor : öğle arası 20 dk normal yürüyüş+ akşam 30 dakika tempolu yürüyüş+10 dakika karın hareketleri.
geliyorummm 68 kiloooo bekle beniiii