Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
gerçekten çok iyi gidiyorsun, hayranım sana. ben de öyle çok çabuk alıp çok çabuk veririm.

Mutfak an itibariyle kapandı
Sabah 7de limonlu elmasirkeli su
8de 2haşlanmış bol pulbiberli yumurta
Bol yeşillik 15 zeytin 1portakal
Yeşil çay
Saat 4de bir elma 2ceviz 1türk kahvesi
Saat 6da lahana çorbası 2kase yanında 1adet ızgara köfte 4lt su bolca bitki çayı

Supper canım maşallah

vaaav harika her besin grubundan var.

tekrar baktım da, kalsiyum için kahvaltıda peynir veya süt, veya gün içinde yoğurt veya ayran tüketebilirsin nacizane tavsiyem.

Maşallah kızlar çeneniz hic durmamış oku oku bitiremedim.

Kızlar tartımı yanliş bilmiyorum ama evden çıkarken tartıldım ve 61 kiloydum
Yalnız ben hicbir fark hissetmiyorum

Milletin eşi sevgilisi makyaj yapınca beğenir. Benimki hiç beğenmiyor görünce verdigi ilk tepki gene ne sürdün suratına oluyor. Sinir ediyor beni. Hayır yani aksine ben güzelde makyaj yaparım kontür vs yapabiliyorum. Zaten binde bir yapardım ondada soğutuyordu beni. 1.5 senedir hic yapmadım yani kapandığımdan beri. Şimdi o rahat ben rahat

sempatik_kiz canım nasıl geçti günün?
Yorucuydu kızlar tüm gün temizlikle uğraştım. Şimdide mangala gidiyorum . Gittigim yerde telefon cekmeyebilir. Kendinize dikkat edin

İşten çıktım 30 dakika yürüdüm, soğuk hava burnumu vs sardım atkı ile, daha uzun olabilirdi ama soğuktan kısa tuttum terledim yokuş çıktığım için.
Duşumu aldım e vitaminli kremimi hazırladım henüz sürmedim.

menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta+10 zeytin+5 top lor peyniri
öğle: 2 tabak civarı kapuska (yağsız, tuzsuz, kıymalı ve bulgurlu)+ ayran büyük bardak
1 fincan şekersiz tarçınlı türk kahvesi
akşam: 2 tabak kapuska+1 ad. ızgara köfte
Su: 5 lt ( artık bıraktım içmeyi şiştim haaa)
spor : öğle arası 20 dk normal yürüyüş+ akşam 30 dakika tempolu yürüyüş+10 dakika karın hareketleri.

geliyorummm 68 kiloooo bekle beniiii

Son düzenleme:
Aklıma bile gelmedi evde zaten hiç meyve yok, canım da istemiyor,niye durduk yerde meyve yiyorum ki ben? Boşuna şeker yükleyeceğim vücuduma?
bira içerken niye içiyorum ki durduk yere, boşuna kalori yükleyeceğim vücuduma demiyorsun ama..
ya niye meyvelerden öcü gibi bahsediyorsun? dünyanın en güzel besinleri bence. günde 1 tane meyve gerekli vücuda. hepsinin ayrı yararı var. tatlı yerkenki beyaz şekerdense meyve şekeri daha iyi bence.
sen bilirsin yine de tabi..
akrep işte inatçı nolcak :)

çok güzeeel:) beklesin seni 68 kilo kesinlikle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…