izin aldın yani? harika:) gerçekten patronla böyle içten bir konuşma her çalışanın harcı değil, demek ki memnun senden kendisinin de dediği gibi.İlk kez kış dönemi izin kullandım hayatımda 20 yılda,
patrona çıktım direkt izin almak izin ceo vs atlayıp,
ruhen fiziken iyi değilim dedim üstü kapalı,
kilo vermen gerekiyor değil mi biraz dedi gülümseyerek,
ben de evet spor vs yapamayınca kaldım bu yıl böyle kilolarla dedim, bahanemiz hep olur dedi, sen sorumluluklarını bilen bir insansın çık istediğin zaman öğle arası canın sıkılınca vs yürü dolaş kafanı dağıt.
ulayynnn dedim kocaaa adam bile bunu dediyse sana ayıptır dedim kendi kendime
ki patronun yanına girip böyle konuşabilmek ve sana böyle bir cümle kurması kolay olan bir şey değildir.
Ve izne kilo vereceğim sözü ile başladım
evet hiç yazmadı. bebeği vardı galiba onla ilgileniyorsakızlar bugün @Cilekli turtam hiç gözükmedi değil mi? merk ettim yahu..yaramaz bi durum yoktur inşallahhh
verdin de zaten canım hatta daha da vereceksinnnnnİlk kez kış dönemi izin kullandım hayatımda 20 yılda,
patrona çıktım direkt izin almak izin ceo vs atlayıp,
ruhen fiziken iyi değilim dedim üstü kapalı,
kilo vermen gerekiyor değil mi biraz dedi gülümseyerek,
ben de evet spor vs yapamayınca kaldım bu yıl böyle kilolarla dedim, bahanemiz hep olur dedi, sen sorumluluklarını bilen bir insansın çık istediğin zaman öğle arası canın sıkılınca vs yürü dolaş kafanı dağıt.
ulayynnn dedim kocaaa adam bile bunu dediyse sana ayıptır dedim kendi kendime
ki patronun yanına girip böyle konuşabilmek ve sana böyle bir cümle kurması kolay olan bir şey değildir.
Ve izne kilo vereceğim sözü ile başladım
bu topiklerin hiç sevmediğim yanı bu, yazışıp çizişip aile gibi oluyoruz, sonra biri bir gün bile kayboldu mu merak edip duruyorum..düşünsenize benim şu andan itibaren 3 gün yazmadığımı, insanın aklına bin türlü şey geliyorevet hiç yazmadı. bebeği vardı galiba onla ilgileniyorsa
Evet canım yaa bebeği vardı vs diye düşününce merak ettim yaabu topiklerin hiç sevmediğim yanı bu, yazışıp çizişip aile gibi oluyoruz, sonra biri bir gün bile kayboldu mu merak edip duruyorum..düşünsenize benim şu andan itibaren 3 gün yazmadığımı, insanın aklına bin türlü şey geliyor
aynen öyle.. hele akrep burcu kendini yer durur. ay allah korusun hepinizi..bu topiklerin hiç sevmediğim yanı bu, yazışıp çizişip aile gibi oluyoruz, sonra biri bir gün bile kayboldu mu merak edip duruyorum..düşünsenize benim şu andan itibaren 3 gün yazmadığımı, insanın aklına bin türlü şey geliyor
hepimizi korusun inşallah, hepimiz hep burada olalımaynen öyle.. hele akrep burcu kendini yer durur. ay allah korusun hepinizi..
aaaa nasıl iptal yaaa, üzüldüm şimditemizlik bitti mino_name_ ? benim ellerim mahvoldu ya bugün suya girmekten:/ temizliğimi yarın yapacam.
akşama ne yiceksin? ben o kadar çok bitki çayı içtim ki çok tokum (çok yediğimden değil)
heh şimdi eşimden mesaj geldi mesaiye kalacakmış. lahana sarması iptal
görümcemi arayıp gelemeyeceğimizi haber verdim. sağolsun bir tabak getirecekmiş.aaaa nasıl iptal yaaa, üzüldüm şimdi
temizlik bitmedi ama süpürme toz alma bitti canım...bugünlük yeter bu kadar dedim :)
bütün tavuk haşladım, 1 kase bol acı pul biberli ve naneli yoğurt ile haşlanmış derisiz tavuk göğüs 1 parça 1 adet de but yiyeceğim...
ohhh iyi bari sağolsun ayırmış, aklım kalmıştı o lahana sarmalarındagörümcemi arayıp gelemeyeceğimizi haber verdim. sağolsun bir tabak getirecekmiş.
ellerine sağlık canım. yarın da kalanı yaparsın olsun.
hımm afiyet olsun. ben lahana çorbası yaptım. bide 6 adet incik haşladım. ama bunlar yarına.
evet el birliğiyle yaparız artıkınohhh iyi bari sağolsun ayırmış, aklım kalmıştı o lahana sarmalarında
sana da afiyet olsun canım, kalan temizliği yarın birlikte yaparız, sen de yapacakmışsın nasılsa dedim
aynen canım yaparız...eşim girdi şimdi kapıdan kaçıyorum ben canım, ara ara uğrarım yine, çook öptmevet el birliğiyle yaparız artıkın
o lallaa çok verimli bir gün olmuş senin için:) ben de yazayım da bak bakayım gerçekten çok mu:Ver bugün de mutfak kapandı..
Saat 13:00 gibi 2 adet haşlanmış yumurta,1 parça peynir
Saat 18:30 gibi haşlanmış ve derisiz 1 ufak tavuk but, yarım göğüs eti, 1 kase bol naneli ve isotlu yoğurt
Spor: 40 dakika hızlı tempoda 4 km kosubandi da yürüyüş
22 dakika Yıldız Tilbe dansı
E bir şey yememissin be yavrum..Sürekli yedin durdun ya ondan öyle geldi galiba bize.. başka bir şey yemedin sanırım..o lallaa çok verimli bir gün olmuş senin için:) ben de yazayım da bak bakayım gerçekten çok mu:
sabah: 1 haşlanmış yumurta, biraz penir ve zeytin, bitki çayı ve 3 tane ceviz.
öğle saatlerinde 150 gram kadar fırında pişmiş hamsi, biraz roka.
1 adet muz
2 yaprak çiğ lahana
akşama doğru bitki çayı.
ay başka bişey yemedim heralde yazdım mı başka yediğim bişey hatırlıyor musun?
canımcımmm yazmanı bekliyordum buralarda işte.. yemek yemedim, aslında acıktım ama sarmayı bekliyorum gelsin de gömeyim diye:)) bastırsın diye yine bitki çayı içtim. eğer uzun zaman yazmazsam bil ki çaydan komaya girdim.
Benim için çok verimliydi hakkaten... bu şekilde devam edebilsem, hiç kaçamaksiz,iddia ediyorum 7 günde 5 kilo verebilirim.cok çabuk alıyor ve veriyorum..Ama bi kaçamak en az 1 kg geri getiriyor bana,hele sağlam bir sofra 2-2.5 kg arası sisiriyor beni, şaka gibio lallaa çok verimli bir gün olmuş senin için:) ben de yazayım da bak bakayım gerçekten çok mu:
sabah: 1 haşlanmış yumurta, biraz penir ve zeytin, bitki çayı ve 3 tane ceviz.
öğle saatlerinde 150 gram kadar fırında pişmiş hamsi, biraz roka.
1 adet muz
2 yaprak çiğ lahana
akşama doğru bitki çayı.
ay başka bişey yemedim heralde yazdım mı başka yediğim bişey hatırlıyor musun?
Allah korusun canim benim o kadarı zararlı ama ...kahve iç daha iyi..Bitki de olsa günde 2 fincandan çok icmeyin diyor uzmanlarcanımcımmm yazmanı bekliyordum buralarda işte.. yemek yemedim, aslında acıktım ama sarmayı bekliyorum gelsin de gömeyim diye:)) bastırsın diye yine bitki çayı içtim. eğer uzun zaman yazmazsam bil ki çaydan komaya girdim.