Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel afiyet olsunOgle yemegim
Kaliteli beslenmek çok önemli hakkaten..her gün mutlaka çörekotu yağı içiyorum, balık yağı alıyorum,keten tohumu yiyorum, keçiboynuzu pekmezi ve arisutu bal polen yiyorum bir de mutlaka kemiksulu ılık çorbası.inanilmaz dinç hissediyorum kendimi,bi de iyi beslendiğimi düşünerek mutlu hissediyorumtv'de gördüm, tam buğday ekmeğinin glisemik indeksi beyaz ekmekten daha yüksekmiş
glutensiz beslenmek çok önemli ya.
ölümsüzlük iksiri gibi bunlar:) yarasın şifa olsunKaliteli beslenmek çok önemli hakkaten..her gün mutlaka çörekotu yağı içiyorum, balık yağı alıyorum,keten tohumu yiyorum, keçiboynuzu pekmezi ve arisutu bal polen yiyorum bir de mutlaka kemiksulu ılık çorbası.inanilmaz dinç hissediyorum kendimi,bi de iyi beslendiğimi düşünerek mutlu hissediyorum
Saol bebeğim sen de doğumdan sonra baslarsin , hepsi çok faydalı hem süt arttırıcıölümsüzlük iksiri gibi bunlar:) yarasın şifa olsun
bayıldım günelll çok güzel gözükyorlar
yoğurt süt çörek otuKaliteli beslenmek çok önemli hakkaten..her gün mutlaka çörekotu yağı içiyorum, balık yağı alıyorum,keten tohumu yiyorum, keçiboynuzu pekmezi ve arisutu bal polen yiyorum bir de mutlaka kemiksulu ılık çorbası.inanilmaz dinç hissediyorum kendimi,bi de iyi beslendiğimi düşünerek mutlu hissediyorum
İnşallah canım elimden geleni yapacam. bir de tabi incecik olacam:)Saol bebeğim sen de doğumdan sonra baslarsin , hepsi çok faydalı hem süt arttırıcı
canım tv'de gördüm yine, çörek otunu çekmek gerekiyormuş midenin sindirebilmesi için.yoğurt süt çörek otu
her akşam yatmadan zerdeçal hee bir de yumurta
başka da bişii yok bende
vaar çorbalarım kemik sulu evet
incecik ve sağlıklı olacannnnİnşallah canım elimden geleni yapacam. bir de tabi incecik olacam:)
yaa bunları duymak mükemmell nasıl mutlu oluyorsundur çok motive edici:) yok yok sen bu yaz bikini giyersin kesin:)az önce bir firmadan geldiler
aaa nasıl zayıflamışssınız
bir ilaç falan mı kullandınız
gençleşmiş ve güzelleşmişsiniz
ne ilacı laaaa
neden hemen ilaca sarıyorlar bu insanlar anlamıyorum.
bu arada gelen herüftü haaaaa
aktar çekiyor kuzumcanım tv'de gördüm yine, çörek otunu çekmek gerekiyormuş midenin sindirebilmesi için.
evvett kesin giyeceğimyaa bunları duymak mükemmell nasıl mutlu oluyorsundur çok motive edici:) yok yok sen bu yaz bikini giyersin kesin:)
beybisi ama yiyeceğin kadarını o an çekip yemelisin. yoksa hemen bayatlıyor ve toksik oluyor. karabiber değirmenin yok mu elektrikli olanlardan? onda kendin çek varsa.aktar çekiyor kuzum
birde yağını sıktı verdi geçen hafta
51 günde kim bilir kaç kilo daha verirsin. tartılmadın sanki bu aralar? merak ediyomevvett kesin giyeceğim
ramazan bayramında belki gireriz denize
ama zeten bir sonraki hafta tatile çıkacağız
51 günüm var tamı tamına
şimdis adece karın çalışacaaammm