Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
beybisi ama yiyeceğin kadarını o an çekip yemelisin. yoksa hemen bayatlıyor ve toksik oluyor. karabiber değirmenin yok mu elektrikli olanlardan? onda kendin çek varsa.
az çektirdim zaten
cmt den cmt ye çekse olmaz mı
sıkılmış portakal gibi mi yani
akşama kadar beklese okside olur hani
onun gibi mi laaaa

Ben geldiiiiimmm.
Ne çok konuşmuşsunuz ama ben tek tek okudum hepsini :)
latiyya hoşgeldin kuzum ama bu banka mülakatı değildi önmuhasebe içindi.
Şimdi kısaca anlatıyorum sabah görüşmeye gittim adam sordu nerde nerde çalıştın diye anlattım kendimi öve öve
1 aydır elemanları yokmuş kendisi idare ediyormuş ofisi zaten çok yoğun olmayan bir yer çok fatura girdisi olmaz meblalar yüksek olur idare edilir yani dedi
Bu arada eski çalıştığım yerle uzaktan yakından alakası yok çok şık hoş bi ofis ayrı mutfağı falan var sevdim.
Saatleri çok iyi 9-5.30 dedi cumartesi 1e kadar ama her hafta gelmene gerek yok yok 2 haftada 1 gelebilirsin dedi iğşin olduğunda izin kesinlikle problem olmaz hepimizin ailesi var sonuçta dedi çok şaşırdım.
Yarım saate yakın görüştük konu konuyu açtı bi ara anlamadım nasıl gitti konu
Neyse bence çok güzel geçti adam sadece ortağına danışmak istediğini yarın haber vereceğini söyledi.Gerçi kafama takılan yerlerde oldu mesela imalı imalı senin evine de baya uzak nasıl gelip gidiceksin ki falan dedi sanki gelemezsin der gibi. İşte ben bi ara çalışmaya alışınca insan sıkılıyor evde falan dedim ee burda da başlarsan yine sıkılırsın ofiste tek olacaksın falan dedi anlamadım ama sebebini yarın haber vericek olursa güzel olur olmazsa kendileri bilir modundayım şu an

Ne uzun uzun yazdım. Son olarak tek tek cevap yazamadım eklemek istediklerim
zinnia dün yemedim canım direndim 1 kaşık yulafla bol süt yedim
@Guney huseynli öğle yemeğin çok güzel duruyor kuzum
latiyya ehliyetine çok sevindim kuzum kanadayada sevindim gurbetin yakını uzağı yok her türlü zor ama teknoloji kolaylaştırıyor işimizi sıkma canını artılarını düşün :)
@Diyet Canavari bizde hergün 2-3 film izliyoruz kuzum ama genelde ben aklımda tutamam isimlerini o kadar çok izledim ki :)
Aklımda kalanlardan 1-2 tane yazayım ama tür farkı olmadan yazıyorum. Biz genelde gerilim psikolojik tarzı seviyoruz o yüzden hitap etmeyebilir ama fikir fikirdir :)
Get Out
The invention of lying
i daniel blake
the girl with all the gifts
Arrival
PK
Nocturnal animals

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah o halde...

Biz de sadece gerilim ve psikolojik film izliyoruz,önerilerin için çok saol canim, pk haricindekileri izledim, pk ya bakamadım henüz emin değilim izleyip izlemedigime...aklına gelirse yazarsın yine, çok saol

çalışma saatleri iyiymiş. maaşı da iyi miydi? hayırlısı olsun inşallah. yok byçu bahsettiğim istanbula gitmiştin ya, o.
çok saoll :)

yazarım canım çok izledim ama şu an aklıma gelmiyor bizde artık izleyecek film bulamaz olduk sende bana önerebilirsin :) bu arada sana bi film anlatsam ismini hatırlar mısın

çalışma saatleri iyiymiş. maaşı da iyi miydi? hayırlısı olsun inşallah. yok byçu bahsettiğim istanbula gitmiştin ya, o.
çok saoll :)
maaşı çok konuşmadık canım ben bi ücret söyledim onun üzerine yarın konuşuruz dedi ortağına danşıcak sanırım ama benim için önemli olan saatler parası önemli değil :) istanbuldaki bankaydı kuzum daha belli olmadı 1-2 ayı buluyormuş mülakata çağırmaları

yazarım canım çok izledim ama şu an aklıma gelmiyor bizde artık izleyecek film bulamaz olduk sende bana önerebilirsin :) bu arada sana bi film anlatsam ismini hatırlar mısın
Hatırlamaya çalışırım anlat canım..

Bu arada, the others ve 6. His izlemissinizdir mutlaka,ona benzer davetsiz var...
39. Dosya
Anestezi
Nefesini tut

Gizem filmi istersen
The best offer
Boleyn kızı..hiç sıkılmadan defalarca izlerim
Goya'ın hayaletleri
Tarantino filmleri...hastasiyimmmm..

Güney Kore de çok iyi,
Şeytanı gördüm
Oldboy

Böyle sorunca akla gelmiyormus gerçekten, listelerime bakayım...

çoğunu izledim bunların canım izlemediklerime de bakıcam.
şimdi bu film ahım şahım bi flm değildi ama güzeldi internetten izlemiştik 2 gün önce konusu açıldı ve ismi aklımıza gelmedi o gün bugündür filmin ismini düşünüyoruz ve bulamıyoruz taktık yani o yüzden sordum :)
Hatırladığım kadarıyla kısaca anlatıyorum, intikam filmiydi adam bi gün evine geliyor karısı ortada yok yerde kan izi var ve karısını aramaya başlıyor ancak bulunamıyor ölmüş olabileceği düşünülüyor ve herşey eşinin katil olduğu yönünde. suç adamın üzerine yıkılıyor ancak kadın ölü değil eşinden intikam almak için şehir dışında bi kasabada yaşıyor otelde kalıyor ordan oraya gidiyor vs. uzaktan olayları izliyor bir süre sonra ortaya çıkmak istiyor ama nasıl çıkcağını bulamıyor. kendisinden hoşlanan bir adamı arıyor ve ona eşinin kendine kötü davrandığını o yüzden kaçtığını anlatıyor bu adamla bi süre yaşadıktan sonra bi gün o adama da komplo hazırlıyor ve kendisini zincirlenmiş halde videoya çekiyor bu adam beni kaçırdı tecavüz etti o yüzden ortalıkta yoktum işkence gördüm havası veriyor ama kocası oynadığı oyunun farkında geri döndüğünde bu sefer kocası kadına bir oyun oynuyor bla bla blaa

bu tarz bişeydi hatırlayamadığım yerlerde var izleyeli baya oldu tam hatırlayamıyorum ama belki hatırlatan bi ayrıntı olur :)

Cinayet gecesi
The edge
Kusursuz cinayet
Bunları da çok severim...

Bu arada çok keyifli eski bir film, the war of the roses..izlemelisiniz

Yok canım yaa böyle hatırlayamadım maalesef

Notumu aldım cnm, izlediğimi hatırlamiyorum,çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…