harikasınn hedefe çok az kaldııı
ne güzel bi oyuncak eminim çok sever.E zor olanı atlamissin bile güzelim. Şimdi bitti yeni girdim eve.. yalnız Acayip yoruldum.. Bir de dayanamadım oyuncakçıya gittim Yine Bu sefer de dans eden yürüyen şarkı söyleyen bir robot aldım... Şimdi tekrar mutfağa gireceğim artık son hazırlıklar ve yemeklerin tamamlanması... Perdeler bugün yetişmeyecek yarın sabah yıkarım da eşime astirirım artık. Bu akşam da arkadaşlara yemeğe davetliyiz yine....
çok pişirmişsin galiba. evet buğday soğuyunca yoğurt koyuyorsun buğdaydan biraz fazla olsun. biz yerken biraz sulandırıp tuz koyuyoruz.Kızlaaarr şimdi ben buğdayı ıslattm haşladım suyu vardı biraz kapattım. Az önce yiyim dedim bi açtm hiç su yok lapa fibi olmş birbirine yapışmış normal mi
Bide bunu yoğurtlu nasıl yapıyorduk hiç pişirmeden karıştırcaz sadece dimi
iyi olmana sevindim canım. bebiş de iyi çok teşekkür ederiz öptüm ben delatiyya canim sagol kusum bugun dune ragmen iyiyim islerimi gordum simdi bir is cikmazsa spor yurus yapmayi pilanliyorum insallah senin domates nasil .
Canim basarin bol olsun sinavin varmis kendini bu kadar strese sokma kuzum alti ustu bir sinav ne var orda.insallah iyi olcak.
Opdum senide domateside
Bitmiyor latisim, ve Sanki hiç de azalmıyor işim... Yahu ben Saatlerdir uğraşıyorum biten bir şey yok ortalıkta... Her şey daha yarim yarim.ne güzel bi oyuncak eminim çok sever.
ellerine sağlık çoğu gitti azı kaldı ha gayret:)
Bir tanem Sen okuyor musun benim mesajlarımı, Şaşırdım vallahi okumuyorsun zannediyordumno_name_ canim yorulmayasan misafinmi gelcek anladigim kadariyla allah kolaylik versin .
Cok eminem ki simdi sofrayi nelerle doldurursun o maharatli ellerinle sen .
Kiz senin mesajdarini okudukca bana bir guzel.enerji geliyor supersin vallah .
Hadi canim opdum senide bitanem
sen çok titizleniyorsun ondan bitmiyor. Temizliği bırak artık yemeklere odaklan. saat daha 4 yetişirsin telaş yapma kuzucummBitmiyor latisim, ve Sanki hiç de azalmıyor işim... Yahu ben Saatlerdir uğraşıyorum biten bir şey yok ortalıkta... Her şey daha yarim yarim.İnşallah bir iki saate bitirirsem Akşama hazırlanmam lazım Daha
Akşam arkadaşlara gidecez.misafir yarın gelecek...Yarın sabah da yaparım artık işsen çok titizleniyorsun ondan bitmiyor. Temizliği bırak artık yemeklere odaklan. saat daha 4 yetişirsin telaş yapma kuzucumm
ye yavrimu afiyetler olsun:)Çok pişirmiş olabilirim kuzum anlamadm ki tadına baktm yumşamıştı kapattım ama tadı güzel sevdim yoğurtlar yoğurtlar yerim ben bunu :)
bebek demek 10 kişilik misafir demek kzuummSorma bebeğim hava soğuk olunca evde olma kararı aldık dün akşam..Bebek üşümesin diye... Sizde de oluyor mu acaba Ben de şöyle bir durum oluyor, bebekli aileler için hazırlanırken çok zorlanıyorum, bebeğim olmadığı için onu bebek olarak değil de küçük insan olarak görüyorum, Sanki bizim yaptığımız her şeyi o da yapabilirmiş gibi geliyor... Ama işte öyle değil anladığım kadarıyla, Bebek olunca ekstra uğraşmak gerekiyor, Bu da beni acayip yoruyor
geden kaynamaya bırakırım ben kısık ateşte annem sabbaha kadar oturduğu için o bakarlatiyya latisim kemik aldın mı ? Oy 3 saat kaynattım ya la, zormus bu kemikle uğraşmak..
ben horlarım aradaUlen sen gelsen Biz sabaha kadar uyumayız ki sen dilli ben dilli car car konuşuruz
yoğurtl kaırştır ye canımmÇok pişirmiş olabilirim kuzum anlamadm ki tadına baktm yumşamıştı kapattım ama tadı güzel sevdim yoğurtlar yoğurtlar yerim ben bunu :)
kuzum yorma kendiniAkşam arkadaşlara gidecez.misafir yarın gelecek...Yarın sabah da yaparım artık iş
cmtesi bile erken kalkıyorsun bravo ya. patlıcanlı börek hiç yemedim çok güzeldiir. bide pırasalı yapıyorlar yapmak istiyorum zamanı geçmedensaat 6,30 uyndım 650 de kalktım yataktan eşime böördüm haydi çok işim var diye
get laaaa didi bugün uyuyayım
yook erken yattın zaten didimm
7100 de kalktı zorla
yürüyüşe çıktık döndük
kahvaltı vs kuzumu piyanoya bıraktım
hocam ile görüşmeye gittim
çook iyi geldii onu görmek
yarın ki gösteri için gömleğini eteğini çorabını tacını hallettim kuzumun
eve geldim biraz iş kalmıştı bana canım yardıma az kaldı bugün haftaya oğlunun nişsanı var alışverişe çıkacağı için erke gitti.
patlıcanlı ve peynirli börek yaptım
az keşkek yaptım
patlıcan salatası yaptım
tatlı bir şey yapmaya niyetlenirkennnn eşim aradı arkadaşlar gelemiyor bugün kızları konservatuarda gece boyunca sürecek provaya kalması gerekiyormuş.
pazar günü olabilri mi diye sordu didi.
bir küfür geçti içimden
sustum...
yarın yatmaı planlıyordum
bakarız dedim...
çayı demledim az önce
2 börek koydum kendime
patlıcanlısından
hakettimmmm laaaaaaaaaaaaa
akşama bira içmek istiyorum 1 adetno_name_
2 olmaz herhalde
1 yeter sanki :)
ennn sevdiğimmdomates zeytin yeşil biber koyduk annemle sofraya. bide kuru soğan kestik. ayy yemelere doyamadım kebap gibi geldi vallaa