Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Örneğin bensem yandin kuzuuum, sen hemen şu patronu ara işe başla bence, sen bari kaç kurtar kendini bu saatte iptal bir haldeyim ve daha deli gibi iş var

Bu arada geçmiş olsun zordur diş işi
Evet örneğim sensin kuzum ama bi parça evi süpürüp temizledim o kadar yoksa sana yetişemem o enerji yok bende :)

Bu arada kızlar ben salak gibi yıllardır kullandığım telefonun yeni bir özelliğini keşfettim.. Şaka gibi ya, ne kadar kolaymış Ben konuşuyorum o yazıyor Çok pratik oldu yalnız noktalama işaretlerini kullanmıyor sadece... Özellikle işim varken yazmak çok zor oluyordu Böyle çok kolay oldu aklınızda olsun

Hiç sorma canım ne performans ama... Ölmek üzereyim Şimdilik evdeki malzemelerle bir şeyler yapmaya çalışıyorum, Ama asıl işim markete gidip geldikten sonra... Ve ben çooooook yorgunum

Hiç sorma canım ne performans ama... Ölmek üzereyim Şimdilik evdeki malzemelerle bir şeyler yapmaya çalışıyorum, Ama asıl işim markete gidip geldikten sonra... Ve ben çooooook yorgunum
tahmin edebiliyorum.. yemeği dışarda yiyip size geçeceksiniz galiba. meze falan hazırlayacam demiştin. pratik şeyler yapmaya çalış hatta istersen hazır al. çok yoruldun cidden ya..

tahmin edebiliyorum.. yemeği dışarda yiyip size geçeceksiniz galiba. meze falan hazırlayacam demiştin. pratik şeyler yapmaya çalış hatta istersen hazır al. çok yoruldun cidden ya..
Sorma bebeğim hava soğuk olunca evde olma kararı aldık dün akşam..Bebek üşümesin diye... Sizde de oluyor mu acaba Ben de şöyle bir durum oluyor, bebekli aileler için hazırlanırken çok zorlanıyorum, bebeğim olmadığı için onu bebek olarak değil de küçük insan olarak görüyorum, Sanki bizim yaptığımız her şeyi o da yapabilirmiş gibi geliyor... Ama işte öyle değil anladığım kadarıyla, Bebek olunca ekstra uğraşmak gerekiyor, Bu da beni acayip yoruyor

bebek dediğin yaşına girmemiş daha galiba? bilmem hiç bebekli misafirim olmadı ama onun düzeninin annesi sağlar zaten, yedirir yatırır.. bana gelseler bebek 4-5 yaşında değilse misafirden saymazdım :)

bebek dediğin yaşına girmemiş daha galiba? bilmem hiç bebekli misafirim olmadı ama onun düzeninin annesi sağlar zaten. bana gelseler bebek 4-5 yaşında değilse misafirden saymazdım :)
Hahahaaaa 1.5 yaş civarı bizdeki bebekler..E ona özel çorba,erişte.makarna,et suyu vs hazırlamak gerekiyor.artik kimse hazır mama vermiyor, kardeş çocukları da olunca ister istemez özel muamele bekliyorlar

yok daha almadım canım. bizim kasap çok uzakta, kendi evime geçeyim alacam. dün hindi almıştım bugün onu pişirecem.
Dün Bim'de köy tavuğuna denk geldim.ne kadar köy tavuğu bilemedim ama aldım attım buzluga pişirince çıkar ortaya ...

Hahahaaaa 1.5 yaş civarı bizdeki bebekler..E ona özel çorba,erişte.makarna,et suyu vs hazırlamak gerekiyor.artik kimse hazır mama vermiyor, kardeş çocukları da olunca ister istemez özel muamele bekliyorlar
1.5 yaşındaki çocuk sizin yemeğinizden de yiyebilir bence. tabi benim de yeğenim gelse ben de özenirdim o ayrı haklısın:)

Dün Bim'de köy tavuğuna denk geldim.ne kadar köy tavuğu bilemedim ama aldım attım buzluga pişirince çıkar ortaya ...
bilgiç bilgiç konuşmak istememem ama köy tavuğu ne arar la markette:))
bizim bi tanıdık bahçesinde tavuk besleyip satıyormuş ama 50 lira civarı. çok pahalı ya haftada bir alsan ayda 200 lira yapar bütçe dayanmaz..

1.5 yaşındaki çocuk sizin yemeğinizden de yiyebilir bence. tabi benim de yeğenim gelse ben de özenirdim o ayrı haklısın:)
Benim yemekler genelde bol baharatlı olduğu için bebeğe ayrı yapıyorum...Misal bebek ne anlar mucverden,mercimek kofteden, kırmızı biber salatasından,pancar salatadan

Ben yumurta aldığım yere sordum 25 TL bizim burada günlük kesip temizleyip getiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…