aa çok iyiymiş fiyatıBen yumurta aldığım yere sordum 25 TL bizim burada günlük kesip temizleyip getiriyorlar
Evet dün Bim'de de indirim vardı 15 TL civarına geldi sanırım.pisirdigimde anlarım ben onu, yazarım size...aa çok iyiymiş fiyatı
ben pazara gidecem. sonra evde olurum bi işim yok. kurs aradı az önce pazartesi günü son bi ders daha alacakmışım. sınavın stresiyle geçiyor her günüm.Artık popomu kaldırıp hazırlanayım da markete gideyim... Yetişmeyecek Yoksa işler... Latisim görüşürüz bir tanem... Sen neler yapacaksın Bugün programın nedir?
Sana da kolay gelsin kuzum yazışırız O halde öğleden sonra, hiç stres yapma kolaylıkla alırsın, Ben ehliyet sınavına girerken bir tane bile derse girmemiştim İnanır mısın... son gece oturup kitaptan calismistim..Direksiyon sınavı için de herhalde en fazla 5 defa falan oturdum koltuğaben pazara gidecem. sonra evde olurum bi işim yok. kurs aradı az önce pazartesi günü son bi ders daha alacakmışım. sınavın stresiyle geçiyor her günüm.
görüşürüz canım benim kolay gelsin
gerçekten mi içimi ferahlattın sağoll:)Sana da kolay gelsin kuzum yazışırız O halde öğleden sonra, hiç stres yapma kolaylıkla alırsın, Ben ehliyet sınavına girerken bir tane bile derse girmemiştim İnanır mısın... son gece oturup kitaptan calismistim..Direksiyon sınavı için de herhalde en fazla 5 defa falan oturdum koltuğa
Tamam canım gidip geleyim yazarım yine..Sınav çok kolay, kitabın arkasında çıkmış sorular varsa onlara bak..Direksiyon da zaten keyifli...Herkes alıyor bu ehliyeti sen mı alamayacan,stres yapma yetergerçekten mi içimi ferahlattın sağoll:)
müsait oldukça yaz canımcım takipteyim:)
ben yazılı sınavı çoktan geçtim ağustos ayıydı hatta. şimdi gireceğim direksiyon sınavı. inşallah ya sağol.Tamam canım gidip geleyim yazarım yine..Sınav çok kolay, kitabın arkasında çıkmış sorular varsa onlara bak..Direksiyon da zaten keyifli...Herkes alıyor bu ehliyeti sen mı alamayacan,stres yapma yeter
GeleyimmmGel kuzum gel, buyur gel 2 duble de içer efkar dağıtırız
E zor olanı atlamissin bile güzelim. Şimdi bitti yeni girdim eve.. yalnız Acayip yoruldum.. Bir de dayanamadım oyuncakçıya gittim Yine Bu sefer de dans eden yürüyen şarkı söyleyen bir robot aldım... Şimdi tekrar mutfağa gireceğim artık son hazırlıklar ve yemeklerin tamamlanması... Perdeler bugün yetişmeyecek yarın sabah yıkarım da eşime astirirım artık. Bu akşam da arkadaşlara yemeğe davetliyiz yine....ben yazılı sınavı çoktan geçtim ağustos ayıydı hatta. şimdi gireceğim direksiyon sınavı. inşallah ya sağol.
bitti mi alışveriş naptın
Supperrrrrsin
Ulen sen gelsen Biz sabaha kadar uyumayız ki sen dilli ben dilli car car konuşuruzGeleyimmm
11 de uyuruz ama
Maşallah kuzuumm
Canım ben bugday hiç yapmadım ama bulgur ve yulaf da aynı şekilde bekleyince şişiyor..Sanırım salata ya da yoğurda karıştırılıp yeniliyorKızlaaarr şimdi ben buğdayı ıslattm haşladım suyu vardı biraz kapattım. Az önce yiyim dedim bi açtm hiç su yok lapa fibi olmş birbirine yapışmış normal mi
Bide bunu yoğurtlu nasıl yapıyorduk hiç pişirmeden karıştırcaz sadece dimi