Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun kuzuuumMenum
1 yunurta 2 kk peynir 1 ck bal 10 zeytin
ogle dun aksamki sebzeli tavujlu feticino makarna iste laa
aksam izgara tavuklu salata 2 dilim pattiis
2 tk kuzumun muhallebisinden
su 6 lt
spor 4 km yuruyus
Canim karides çim çim mı Jumbo mu?no_name_ canım ya kaşım dökülüyor yer yer açılma var. sen kaşına ne sürüp çoğaltmıştın?
bide karides nasıl pişirilir bilirsin belki
Ohhh miss güle güle kullan şekerim..Şimdi girdik eve 11 de uyumaliyim diye kalktım geldim vallahi eve40 beden elbise aldımya laaaaaaaaaaaaaaaa
az kolu soksa da olduuuu
eşim bol bu dedi
yooo dedim
bol bol
2 ay sonrası için bol didiiiiiiiiiii
fistan gibi no_name_
Gel kuzum gel, buyur gel 2 duble de içer efkar dağıtırızellerine sağlık
bir günde ben gelsem misss gibi çrşaflarda yatsam
yesem içsemm uyusammm
senin gül yüzüne bksam
ay bilmiyorum ki. eşim almış yarın arayıp nasıl pişireceğini anlatmam lazım. hayatımda yapmadım.Canim karides çim çim mı Jumbo mu?
inşallah sağol canımmoyyy kuzum yaaa
eşin gelsin en kısa sürede inşallah
süpper40 beden elbise aldımya laaaaaaaaaaaaaaaa
az kolu soksa da olduuuu
eşim bol bu dedi
yooo dedim
bol bol
2 ay sonrası için bol didiiiiiiiiiii
fistan gibi no_name_
Canim sadece z. Yağı sür, hamilelikte yasak diğer her şey...no_name_ canım ya kaşım dökülüyor yer yer açılma var. sen kaşına ne sürüp çoğaltmıştın?
bide karides nasıl pişirilir bilirsin belki
Çim cimse yani miniklerden, önce kabuklu haşlayıp içini çıkarıp bol tereyağında sarımsak ve pul biberle soteliyorum,en güzeli bu bence..Soğan biber ve dometesle de yapılabilir.jumbo ise ızgarada..ay bilmiyorum ki. eşim almış yarın arayıp nasıl pişireceğini anlatmam lazım. hayatımda yapmadım.
dondurulmuş karidesmiş. tamam canım sağol iyi gecelerÇim cimse yani miniklerden, önce kabuklu haşlayıp içini çıkarıp bol tereyağında sarımsak ve pul biberle soteliyorum,en güzeli bu bence..Soğan biber ve dometesle de yapılabilir.jumbo ise ızgarada..
Örneğin bensem yandin kuzuuum, sen hemen şu patronu ara işe başla bence, sen bari kaç kurtar kendini bu saatte iptal bir haldeyim ve daha deli gibi iş varGünaydıııınnn :)
Dün dişciye gittim kanal tedavisi yaptı akşam uyuşukluğu gidince bir ağrı bir ağrı anlatamam size :/
Akşamdan aşurelik buğday ıslatmıştm sonundaaa şimdi onu ocağa koydum daha kahvaltı yapmadm çorba keşkek herşey yapıcam artık :)
Bu arada evet latiyya diyet canavarını örnek aldım evimi süpürdüm sildim kuzum
Geçmiş olsun kuzularına canım benim Allah acil şifalar versin inşallah... Havalar çok dengesiz Dikkat edin kendinize. Öpüyorum çokBugun kizlarim hasta onlarla ilgilencem biraz kiresde kirib yayilmis bogazlari falan agriyor