Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
ay bilmiyorum ki. eşim almış yarın arayıp nasıl pişireceğini anlatmam lazım. hayatımda yapmadım.
Çim cimse yani miniklerden, önce kabuklu haşlayıp içini çıkarıp bol tereyağında sarımsak ve pul biberle soteliyorum,en güzeli bu bence..Soğan biber ve dometesle de yapılabilir.jumbo ise ızgarada..

Çim cimse yani miniklerden, önce kabuklu haşlayıp içini çıkarıp bol tereyağında sarımsak ve pul biberle soteliyorum,en güzeli bu bence..Soğan biber ve dometesle de yapılabilir.jumbo ise ızgarada..
dondurulmuş karidesmiş. tamam canım sağol iyi geceler

Günaydın canlarrrrr, sabah sabah kalktım yine işbaşı yaptım... Makineye çamaşırları attım, Dünden kalan ütüleri yaptım, mercimek çorba yaptım, şimdi kemikleri kaynatıyorum, Az sonra markete gitmem gerek, bitmiyor işler bitmiyor :KK43: :KK43: :KK43:

20170422_094931.jpg

Günaydıııınnn :)

Dün dişciye gittim kanal tedavisi yaptı akşam uyuşukluğu gidince bir ağrı bir ağrı anlatamam size :/
Akşamdan aşurelik buğday ıslatmıştm sonundaaa şimdi onu ocağa koydum daha kahvaltı yapmadm çorba keşkek herşey yapıcam artık :)

Bu arada evet latiyya latiyya diyet canavarını örnek aldım evimi süpürdüm sildim kuzum :KK49:

Günaydıııınnn :)

Dün dişciye gittim kanal tedavisi yaptı akşam uyuşukluğu gidince bir ağrı bir ağrı anlatamam size :/
Akşamdan aşurelik buğday ıslatmıştm sonundaaa şimdi onu ocağa koydum daha kahvaltı yapmadm çorba keşkek herşey yapıcam artık :)

Bu arada evet latiyya latiyya diyet canavarını örnek aldım evimi süpürdüm sildim kuzum :KK49:
Örneğin bensem yandin kuzuuum, sen hemen şu patronu ara işe başla bence, sen bari kaç kurtar kendini :KK66: bu saatte iptal bir haldeyim ve daha deli gibi iş var :KK43:

Bu arada geçmiş olsun zordur diş işi

X