Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
oh oh mis gibi yemekler. tatlı olarak revani yapabilirsin belki? üzerine de kremşanti sürersin.

kolay değil biliyorum ama düşünmemeye çalış canım. Haftasonunu güzel güzel geçir. temiz çıkacak inşallah içini ferah tut

Ohhh missss, benim de temizliğin bir kısmı bitti..Çamaşırlar çok yordu bugün de..Ütü hiç bitmedi, nevresimler çarşaflar çok oyaladi...Pazar gelecek benim bocukler , pazar günü kendin pişir kendin ye tarzı bir restorana gideceğiz ama benim de bir suru meze,salata ve tatlı hazırlamam gerek ...Bugün temizliği toparlayıp yarın mutfağa girmeyi planlıyorum.bu arada hem bu akşam hem yarın aksam yemeğe davetliyiz..Tutabilirim kendimi umarım..Pazar pzt salı ve belki sonrası bocukler olacak. ..Şimdiden yorgunum ya la!

Sen çikolatanı ye, biraz rahatla..Yarın alkol var mı yemekte? Aslında hakettin bunca zaman sonra bi duble iç barı

baya yoğunsun kolay gelsin canımcım. temizliğin bugün bitmesi çok iyi kafan rahat olur.
eşimle konuştuk 10 güne kadar geliyormuş hayırlısıyla. haftaya temizliğe başlarım ben de yavaş yavaş. 24 nisan da doğumgünü. gelince kutlayacam onun için de ayrıca hazırlanmalıyım:)

Oyy kıyamam sana ben..Çok şükür az kalmış gelmesine,sağ salim gelsin inşallah

Benim evde temizlik biter mı kuzu, yarın perdeler var daha..Çamaşırlık dolu onlar utulenecekkkkk,eşimin bugün giydikleri yarın yıkanıp utulenecekkkkk..Bitmez benim temizlik ütü isim

Iyi aksamlar kizlar.
Ben bugun ugarayamadim.
Kusruma bakmayin.
Agzimda curuk dis vardi beni hep incidib durardi bugun gitdim dis hekimine onu cikartdirdim cokda kotu dismis baya kokleri falan vardi geldim eve evde o kadar islerim vardi hic uyuyub dinlenemedim cocuklari kiresden getirdim yemek pisirdim yurus yapdim bugun acik havada tam 11345 addim atdim buda harda 7 km oluyo.
Kizlar bugun tum gunu 2 tane sabah uyanir uyanmaz yedigim yulafli kurabiyenin ustundeyim.
Bugun suda dogru duzgun icemedim.
1 l anca olmusdu .
1 kabda corbaicdim gunum.boyle kecdi

Menum
1 yunurta 2 kk peynir 1 ck bal 10 zeytin
ogle dun aksamki sebzeli tavujlu feticino makarna iste laa
aksam izgara tavuklu salata 2 dilim pattiis
2 tk kuzumun muhallebisinden
su 6 lt
spor 4 km yuruyus

ellerine sağlık
bir günde ben gelsem misss gibi çrşaflarda yatsam
yesem içsemm uyusammm
senin gül yüzüne bksam

oyyy kuzum yaaa
eşin gelsin en kısa sürede inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…