iş yerlerinde florasan beyaz ışık olur genelde ben de her çalıştığım yerde mtlaka bir lambader alıp o florasanı kullanmadım hiç...nefret ederim tepeden gelen ışıktan hem de beyaz ışıktan çok rahatsız eder.Günaydın kızlar
yağmur var deli gibi
puslu kapalı bir hava
enn sevdiğiklerimden
ama evde iken
işyerinde ve ışık açmak zorunda olmak gelene gidene laf yetirştirmek
çok başım ağrıyor
odamın ışığı kapalaı fakat odalar kumlu cam ile bölündüğü için ışık beynime giriyr gibi.
pc nin ışığı bile rahatsız ediyor,
ney veya keman ile uyumak istiyorum şu an yağmura eşlik ederek
kıyamam sana hadi gel bana kahve içelimben de dışarı çıkacam şimdi. annem de temizlik yapıyor zaten evden kovdu beni
ışık düzeni çok güzel şirketiniş yerlerinde florasan beyaz ışık olur genelde ben de her çalıştığım yerde mtlaka bir lambader alıp o florasanı kullanmadım hiç...nefret ederim tepeden gelen ışıktan hem de beyaz ışıktan çok rahatsız eder.
bugün benim de başım ağrıyor, baş ağrısı ile uyandım havalardan mı acaba.. hatta boynum ensem bile ağrıyorbaşağrımın sebeplerinden biri akşam ki yemek olduğunu düşünüyorum
bunu netleştireceğim
tansiyonumda yükselmiş
akşamları mutlaka hafif geçirmem gerekiyor
artık yaştan dolayı da kaldırmıyor vücut.
sabah güzel kahvaltı yapıyorum öğle aralarında miktarı artıracağım akşam yok veya çok hafif.
Aslında bana en uygunu 2 öğün
10 gibi ağır kahvaltı 4 5 gibi akşam yemeği
Böyle yapıyorum hafta sonu ve hiç bir şekilde rahatsız olmuyorum.
Yıllardır bunu biliyorum.
PC ye bakmadan yazıyorum bu arada
eferim baaa
açarım arada
ah keşkeeekıyamam sana hadi gel bana kahve içelim
kız yazdıklarımı niye okumuyon lavanta kokusu al çalışma odana diyomışık düzeni çok güzel şirketin
aynalarda duvarlarda arkalarda vs
ama ışık olması yetiyor
çok iş olunca mecbur enerjik oluyor galiba insanGünaydın :)
Bu havada nasıl enerjiksiniz benim yatıp uyuyasım geliyor :)
ben alayım bugün, lavanta yağı vardı eskiden başım ağrıyınca şakaklarıma sürerdimya da sirke koklamak lazım derler, dur sirke koklayayım benkız yazdıklarımı niye okumuyon lavanta kokusu al çalışma odana diyom
havalar nasıl olursa olsunGünaydın :)
Bu havada nasıl enerjiksiniz benim yatıp uyuyasım geliyor :)
kokla canikom ilaç almaktansa deneben alayım bugün, lavanta yağı vardı eskiden başım ağrıyınca şakaklarıma sürerdimya da sirke koklamak lazım derler, dur sirke koklayayım ben
hahahah aynen canım kuduzluktan o !!!havalar nasıl olursa olsunno_name_ hep böyle maşallah saat 10 dedin mi çamaşır ütü yemek temizlik hepsi bitmiş oluyor. ben zıbarırdım da anam temizlik yapıyor. gerçi annemde kaldığımdan beri sabah 7-8 de ayaktayım
en büyük alkışlar sana gelsin, maşallahhhhgreyfurt yeşil elma ve kivi yedim, 3 tane de ceviz. alkışlayın benii
Aferim kuzuummmgreyfurt yeşil elma ve kivi yedim, 3 tane de ceviz. alkışlayın benii
var kuzumkız yazdıklarımı niye okumuyon lavanta kokusu al çalışma odana diyom