merhaba canım1 saattir cam sileceğim balkona 2 kumru konmuş, yağmurdan kaçmışlar perdeyi açıp silemiyorum bir türlü kaçmasınlar diye
başını okudum konunun,
toplamda kaç kg verdin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım1 saattir cam sileceğim balkona 2 kumru konmuş, yağmurdan kaçmışlar perdeyi açıp silemiyorum bir türlü kaçmasınlar diye
gittiler mi kumrular? yağmurda niye cam siliyon ki sen1 saattir cam sileceğim balkona 2 kumru konmuş, yağmurdan kaçmışlar perdeyi açıp silemiyorum bir türlü kaçmasınlar diye
bereketi olsun kuzummmata altın aldımm çok mutluyum
1010 lira dedi 1006 liraya aldım.
seslerini dinle kuzumm1 saattir cam sileceğim balkona 2 kumru konmuş, yağmurdan kaçmışlar perdeyi açıp silemiyorum bir türlü kaçmasınlar diye
sağol canım benimbereketi olsun kuzummm
napıyosun evi süpürebildin miBen 8de kalktım eve bi süpürge tutcam uyuşuk uyuşuk oturuyorum hala
saol canım, geçen cumartesi 77 idim77-80 arası gidip geliyorum..92 kg ile başlamıştım...15-12 kg arası gitti çok şükürmerhaba canım
başını okudum konunun,
toplamda kaç kg verdin?
gittiler tatlım, dışarıdan değil içeriden siliyorum, perdeyi açınca kaçacakları için silemedim, gitmelerini bekledimgittiler mi kumrular? yağmurda niye cam siliyon ki sen
ohh maşallah bereketli olsun kuzum, darısı başıma inşallahata altın aldımm çok mutluyum
1010 lira dedi 1006 liraya aldım.
sağol imkanın varsa al canım bekleme. yükseliyor sürekliohh maşallah bereketli olsun kuzum, darısı başıma inşallah
var da 1 haftaya kadar reglim gelecek aşılama yapacaksak ilaçlar ve tedavi için nakit olsun elimde dedim o yüzden bekletiyorum, ay başında gelecek bi miktar daha param var o da vaktinde gelirse masrafları ayırıp kalanların hepsiyle alayım dedim, toplu alınca indirim yapıyorlarsağol imkanın varsa al canım bekleme. yükseliyor sürekli
hım iyi fikir. ne tür altın alıyorsun? ben ata lira aldım ama cumhuriyet mi alsaydım ya. ata daha ağır cumhuriyetten.var da 1 haftaya kadar reglim gelecek aşılama yapacaksak ilaçlar ve tedavi için nakit olsun elimde dedim o yüzden bekletiyorum, ay başında gelecek bi miktar daha param var o da vaktinde gelirse masrafları ayırıp kalanların hepsiyle alayım dedim, toplu alınca indirim yapıyorlar
ben şimdiye kadar hep çeyrek ve yarım almıştım ama bundan sonra ya ata alacağım ya da bilezik düşünüyorum canım...hım iyi fikir. ne tür altın alıyorsun? ben ata lira aldım ama cumhuriyet mi alsaydım ya. ata daha ağır cumhuriyetten.
bence asla düşmeyecek. belki 3-5 kuruş oynar. 1 küsür lira iken 2 lira olduğunda oha demiştik. 3 lira oldu oha dedik şimdi 4e dayandı, yine oha diyip alışacaz.kızlar yazmayayım dedim ama aklınızın bir köşesinde dursun
usd 3.9 lara çıkıp tekrar 3 lere ineceği söylentisi var
bu bilgi sağlam bir yerden kuzubence asla düşmeyecek. belki 3-5 kuruş oynar. 1 küsür lira iken 2 lira olduğunda oha demiştik. 3 lira oldu oha dedik şimdi 4e dayandı, yine oha diyip alışacaz.
bu söylentiler millet dolarları bozdursun diye çıkmış olabilir.