Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
benim saçlarım 20li yaşlarımda o kadar güzeldi ki, gür, pasparlak, yumuşacık, simsiyah... hatta boya zannederlerdi..
şimdi sertleşti, azaldı, beyazlarım çoğaldı..
Hee beimki de dötüme kadar uzundu düz saçlarım benim, kına yakmıştım ünv yıllarımda,
hatta 2 oplan iddaya girmiş kına mı boya mı diye sonra gelip bana sormuşlardı., adımı da güneşin kızı koymuşlardı vs vs
hey gidiiiii günler yaaaaaaaaaaaaa

hey gidi gençlik

aha valla dedim kesin çatacak bana ya sen yazmayınca annesini özleyen çocuk gibi hissediyorum

Evet ben de yetişemiyorum bakıyorum ki diyetten e vitamine geçilmiş :) Öğlen nasıl yediysem hala acıkmadım maşallah 18,30 da çıkcam çıkmadan mandalinam var , elmam var tarçınım var. Belki elma dilimler üzerine tarçın döker yerim :)

beyaz lahanam vardı. bi kısmıyla turşu, bir kısmıyla çorba yaptım, artan bir kaç yaprağı da kemiyorum ve çok tok hissediyorum kendimi:) no_name_ vır vır yapıyon diyon ama gördüğün gibi hem buraya hem mutfağa yetişiyom tarçınlı elma fikrini tuttum afiyet olsun şimdiden cınım:)

nasıl bir diyet ki bu?

akşam da lahana sarma yemeyecek misin sen, için dışın lahana olacak haaa, ağzın durmadı bütün gün, az önce hamsi yemiştin haniii, ay bayılacayimmmmmm

Kizlar spor yapmayi usenenlere bir onerim var cep telfonunzdan
S HEALTI
Proqramin yukleyin
Gun icinde yediyinizide kayd edin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…