amanGeçmiş olsun canımm, dikkat et rejim yaparken bitkin düşme
ben de bi soluklanayım temizliğe geçeceğim tatlım...Yarım saat doldu güzel ter attım şimdi ev temizlik vakti sonra duş ve yorgunluk kahvesi inşallah
Aminnn canım hepimizinSağlık hayırlı uzun ömrün olsun sevdiklerinle
Valla ben milletin içinde bacaklarımı indirdim kaldırdım şirketin ortasında;layyyyynnnnn ben deliler gibi dans ederken ne halt işiniz var sizin buradaaaaa
latiyya üçkağıtçısı, hani dans edecektik....
offf kızlar 22 dakika dayanabildim bugün, baldırlarım ve kollarım kopmuş durumda, yine duşa koştum tabi..yıkanmaktan çekeceğim yakındasaçlarımı yıkamadım bu sefer, koşu bandı daha güzel terletiyor...
Mevsimlerden roma tebrik ederim canım, biz incecik kalınca latiyya balık yemeye devam eder artık, görecem ben onu o zaman
Hamsi didi yaaaaaamanlatiyya nın bitkin düşecek kadar yaptığı rejim mi var, spor mu var Allah aşkına baksana bize dans edelim dedi, kendi yayılmış mart kedisi gibi balık tıkınıyor
ohh süpersin bi de saç için bi maske organize et canım kendine, hiçbir şey yoksa mesela argan yağı gibi, 1 adet e vitamini ampulü z.yağına karıştır saçlarına sür 1 saat bekleyip yıka, kökleri beslensin saçlarının
Ya bnbim saçlarım kısacıkohh süpersin bi de saç için bi maske organize et canım kendine, hiçbir şey yoksa mesela argan yağı gibi, 1 adet e vitamini ampulü z.yağına karıştır saçlarına sür 1 saat bekleyip yıka, kökleri beslensin saçlarının
kız bi 10 dakika attırdım öksürük krizine girdimlayyyyynnnnn ben deliler gibi dans ederken ne halt işiniz var sizin buradaaaaa
latiyya üçkağıtçısı, hani dans edecektik....
offf kızlar 22 dakika dayanabildim bugün, baldırlarım ve kollarım kopmuş durumda, yine duşa koştum tabi..yıkanmaktan çekeceğim yakındasaçlarımı yıkamadım bu sefer, koşu bandı daha güzel terletiyor...
Mevsimlerden roma tebrik ederim canım, biz incecik kalınca latiyya balık yemeye devam eder artık, görecem ben onu o zaman
morfose un saç için bb kremi var bende, kuaförüm satmıştı, çok memnun kalıp 2.aldım geçenlerde, hem acayip güzel kokuyor hem de yumuşacık pırıl pırıl yapıyor saç uçlarınıKızlar benim de saçım kıvırcık ve uzundu. Ama çok yıpranmıştı omuz hizasında kestirdim . Haftada bir Keratinli saç bakım serumu sürüyorum . Morfose diye bir markanındı sanırım siyah şişeli. Banyodan sonra havlu ile suyunu alıyorum saçımın , nemlikyen avucuma döküp bu yağı saçlarıma sürüyorum .Daha çok uç yoğunluklu sürüyorum , dipte aşırı yağ görüntüüsü olmasın diye . Yumuşacık oluyor :)
var tabi, mesela bulaşık yıkadım kaç kalori yaktım allah biliramanlatiyya nın bitkin düşecek kadar yaptığı rejim mi var, spor mu var Allah aşkına baksana bize dans edelim dedi, kendi yayılmış mart kedisi gibi balık tıkınıyor
saçıma hiç bakım yapmadım şimdiye kadar. ama saf zeytinyağı sürüp bekletmeyi düşünüyorum saçlarıma.Kızlar benim de saçım kıvırcık ve uzundu. Ama çok yıpranmıştı omuz hizasında kestirdim . Haftada bir Keratinli saç bakım serumu sürüyorum . Morfose diye bir markanındı sanırım siyah şişeli. Banyodan sonra havlu ile suyunu alıyorum saçımın , nemlikyen avucuma döküp bu yağı saçlarıma sürüyorum .Daha çok uç yoğunluklu sürüyorum , dipte aşırı yağ görüntüüsü olmasın diye . Yumuşacık oluyor :)
Ne kadar koyacammm?bepantenin yarısına 1 adet az olmaz mı ki? ben guş kadar kreme 1 tane vitamin koydum
al canım argan yağını da kısa olsun uzun olsun, saçlıklı saç derisi, tertemiz pırıl pırıl parlayan saçları kim istemezkiiii, bundan sonra böyle şekerim, bakımlıyız bizzzz, her yerimize bakıp özen göstereceğiz, zayıflarken ışıl ışıl olacağız, sen takıl peşime hakkatenYa bnbim saçlarım kısacık
ama yapmadığım bir sürü şey yapmaya başladım sen diyon diye.
Hadi onu da yapayım argan yağı alayım,
Yaa bir de makyaja başlatacan beni
italya dan aldığım kocca set var 3 sene önce falan elimi sürmedim sete duruyor öyle, çöpe de atamıyorum, bzoulmutur vs diye kimseye de kullandırmıyprum vs vs...
bence yeter 1 tane bepantenin yarısına, zaten yağlı bi yapısı var bepanteninNe kadar koyacammm?
büük boy aldım kremi yarısına koyacağım?