Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
layyyyynnnnn ben deliler gibi dans ederken ne halt işiniz var sizin buradaaaaa

latiyya üçkağıtçısı, hani dans edecektik....

offf kızlar 22 dakika dayanabildim bugün, baldırlarım ve kollarım kopmuş durumda, yine duşa koştum tabi..yıkanmaktan çekeceğim yakında saçlarımı yıkamadım bu sefer, koşu bandı daha güzel terletiyor...

Mevsimlerden roma tebrik ederim canım, biz incecik kalınca latiyya balık yemeye devam eder artık, görecem ben onu o zaman

Valla ben milletin içinde bacaklarımı indirdim kaldırdım şirketin ortasında;
allahtan uzuuuunn aylardır kilodan dolayı elbise etek giymiyom da milletin yüreğini ağzına getirmedim haaaa

aman latiyya nın bitkin düşecek kadar yaptığı rejim mi var, spor mu var Allah aşkına baksana bize dans edelim dedi, kendi yayılmış mart kedisi gibi balık tıkınıyor
Hamsi didi yaaaaa
haftaya ben de yiyeceğim.
Ben şöyel de yapıyorum hamsiyi kızlar: hamsinin kılçıklarını çıkartp yağsız pişiriyorum tavada buğulama gibi yani
sonra maydanoz ve sumak ile mıncıkladığım ince doğranmış soğanları karabiberi ve hamsiyi karıştırıyprum.
ister ekmek arası ister öyle çatallayıp yiyorum. Çook güzel oluyor haaaa

ohh süpersin bi de saç için bi maske organize et canım kendine, hiçbir şey yoksa mesela argan yağı gibi, 1 adet e vitamini ampulü z.yağına karıştır saçlarına sür 1 saat bekleyip yıka, kökleri beslensin saçlarının

Ya bnbim saçlarım kısacık
ama yapmadığım bir sürü şey yapmaya başladım sen diyon diye.
Hadi onu da yapayım argan yağı alayım,
Yaa bir de makyaja başlatacan beni
italya dan aldığım kocca set var 3 sene önce falan elimi sürmedim sete duruyor öyle, çöpe de atamıyorum, bzoulmutur vs diye kimseye de kullandırmıyprum vs vs...

Merhaba,
İlk kez mesaj yazıyorum.
Süper kilolar vermişsiniz,kutluyorum, herkes genç sanırım, metabolizmalar çabuk reaksiyon veriyor.
50 yaşındayım ben, çalışıyorum ve menopoz başlangıcındayım. Bugün itibarıyla 4 ayda 6-8 kilo arası vermem gerekiyor..
Lahana çorbası detoxu yapsam mı ?
Hiç diyet yapmadım hayatım boyunca. Çok şanslıydım 3 kişilik yemek yeyip gram kilo almazdım..
3 yıldır durum değişti maalesef.
Mayıs ayında bir düğün var , orada ideal kilom olan 58 'e düşmek istiyorum.
Ne önerirsiniz?

Sevgiler /Garcia

kız bi 10 dakika attırdım öksürük krizine girdim dediğimi yap yaptığımı yapma bebeem sizi motive ediyom işte. omega 3 de mi almayakkh

Kızlar benim de saçım kıvırcık ve uzundu. Ama çok yıpranmıştı omuz hizasında kestirdim . Haftada bir Keratinli saç bakım serumu sürüyorum . Morfose diye bir markanındı sanırım siyah şişeli. Banyodan sonra havlu ile suyunu alıyorum saçımın , nemlikyen avucuma döküp bu yağı saçlarıma sürüyorum .Daha çok uç yoğunluklu sürüyorum , dipte aşırı yağ görüntüüsü olmasın diye . Yumuşacık oluyor :)

morfose un saç için bb kremi var bende, kuaförüm satmıştı, çok memnun kalıp 2.aldım geçenlerde, hem acayip güzel kokuyor hem de yumuşacık pırıl pırıl yapıyor saç uçlarını

bepantenin yarısına 1 adet az olmaz mı ki? ben guş kadar kreme 1 tane vitamin koydum

saçıma hiç bakım yapmadım şimdiye kadar. ama saf zeytinyağı sürüp bekletmeyi düşünüyorum saçlarıma.

al canım argan yağını da kısa olsun uzun olsun, saçlıklı saç derisi, tertemiz pırıl pırıl parlayan saçları kim istemezkiiii, bundan sonra böyle şekerim, bakımlıyız bizzzz, her yerimize bakıp özen göstereceğiz, zayıflarken ışıl ışıl olacağız, sen takıl peşime hakkaten

makyaj da yapacaz tabi, benim de paletim 2 saat kadar önce geldi, dün evdeki malzemelerimle kontürlü bi makyaj yapayım dedim, eşimin gözleri parladı resmen ne kadar degişik olmuş çok yakışmış falan dedi...

şimdi iş yerindeyken ara sıra gogıldan arat bul, londrada bir türk kızı, sebi bebi, merve özkaynak, bu kadınların youtube da acayip makyaj videoları var ben izliyorum sürekli, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum çok faydalı vallahi bak, izle onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…