canım hoşgeldin, ben 39 yaşımdayım 5 haftada 10 kg gitti bile, gider hiç meraklanma, biraz dikkat ile kolayca kurtulursun, takıl bize sende...Merhaba,
İlk kez mesaj yazıyorum.
Süper kilolar vermişsiniz,kutluyorum, herkes genç sanırım, metabolizmalar çabuk reaksiyon veriyor.
50 yaşındayım ben, çalışıyorum ve menopoz başlangıcındayım. Bugün itibarıyla 4 ayda 6-8 kilo arası vermem gerekiyor..
Lahana çorbası detoxu yapsam mı ?
Hiç diyet yapmadım hayatım boyunca. Çok şanslıydım 3 kişilik yemek yeyip gram kilo almazdım..
3 yıldır durum değişti maalesef.
Mayıs ayında bir düğün var , orada ideal kilom olan 58 'e düşmek istiyorum.
Ne önerirsiniz?
Sevgiler /Garcia
Onu yaptım bir kere ben . :) Daha doğruusu 3 malzeme koymuştum . 1 - 2 tatlı kaşığı kadar bal , zeytinyağ ve yumurta akı mıydı sarısı mıydı net hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın kaarıştırıp saçın diplerden ucuna doğru sürmüştüm streç ile sarmıştım kafamı . havluya da sarıp 30 -40 dk bekletmiştim. yumuşacık ve pasparlak olmuştu. Ama bakım işi zaman istiyor ben de o zaman olmuyor..saçıma hiç bakım yapmadım şimdiye kadar. ama saf zeytinyağı sürüp bekletmeyi düşünüyorum saçlarıma.
1bütün demet maydanoz olacak canımkızlar lahana çorbası yapıyom. soğan ve sarımsak da attım. bide maydonoz mu vardı?
büyük boymuş kremi, ben olsam 2 tane kırardımbence yeter 1 tane bepantenin yarısına, zaten yağlı bi yapısı var bepantenin
Çok zor canım buna ikna olmamal canım argan yağını da kısa olsun uzun olsun, saçlıklı saç derisi, tertemiz pırıl pırıl parlayan saçları kim istemezkiiii, bundan sonra böyle şekerim, bakımlıyız bizzzz, her yerimize bakıp özen göstereceğiz, zayıflarken ışıl ışıl olacağız, sen takıl peşime hakkaten
makyaj da yapacaz tabi, benim de paletim 2 saat kadar önce geldi, dün evdeki malzemelerimle kontürlü bi makyaj yapayım dedim, eşimin gözleri parladı resmen ne kadar degişik olmuş çok yakışmış falan dedi...
şimdi iş yerindeyken ara sıra gogıldan arat bul, londrada bir türk kızı, sebi bebi, merve özkaynak, bu kadınların youtube da acayip makyaj videoları var ben izliyorum sürekli, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum çok faydalı vallahi bak, izle onları
ne olacak evdeki o kocaman makyaj paleti?????Çok zor canım buna ikna olmam
Kmyasala karşıyım bana vitamin+argan z. yağı yumurta+de yeter
aynen Allah bilir, ben bilmiyorum mesela 3 tabak yıkamak kaç kalori yaktırıyor, hatta yaktırıyor mu ondan bile emin değilimvar tabi, mesela bulaşık yıkadım kaç kalori yaktım allah bilir
zeytinyağı yağlandırmıyor yani dimi? çok iyi. yarın yapayım. aslında haftada 1 yapsan 1 saatini ayırıp yeterli olur.Onu yaptım bir kere ben . :) Daha doğruusu 3 malzeme koymuştum . 1 - 2 tatlı kaşığı kadar bal , zeytinyağ ve yumurta akı mıydı sarısı mıydı net hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın kaarıştırıp saçın diplerden ucuna doğru sürmüştüm streç ile sarmıştım kafamı . havluya da sarıp 30 -40 dk bekletmiştim. yumuşacık ve pasparlak olmuştu. Ama bakım işi zaman istiyor ben de o zaman olmuyor..
Tamam vitamini yutuyordum birazda yüzüme saçıma süreyim bakalım.ne olacak evdeki o kocaman makyaj paleti?????
sen yavaş yavaş vitaminlerle başla canım, sonra hafif hafif renklendirmelere de geçerşz be
canım içine e vitamini de kır, ben arganıma kırdım bugün koşubandı öncesi sürdüm hatta, z.yağına da kırıyorlar ampulü, saç diplerini besliyormuşzeytinyağ
zeytinyağı yağlandırmıyor yani dimi? çok iyi. yarın yapayım. aslında haftada 1 yapsan 1 saatini ayırıp yeterli olur.
yaaa bizim eve votka girse, 1 saat içinde dibi görülüp şişesi hoop çöpeTamam vitamini yutuyordum birazda yüzüme saçıma süreyim bakalım.
Zerdeçalı votka ile karıştırıp yutuyorum bak 2 gecedir.
votka az ama 1 yk ona göreee
tamam tatlım öyle yaparım. E vitaminimisss kıymetlimisssscanım içine e vitamini de kır, ben arganıma kırdım bugün koşubandı öncesi sürdüm hatta, z.yağına da kırıyorlar ampulü, saç diplerini besliyormuş
zeytinyağ
zeytinyağı yağlandırmıyor yani dimi? çok iyi. yarın yapayım. aslında haftada 1 yapsan 1 saatini ayırıp yeterli olur.
hem de çoookkkkktamam tatlım öyle yaparım. E vitaminimisss kıymetlimissss
benim saçlarım 20li yaşlarımda o kadar güzeldi ki, gür, pasparlak, yumuşacık, simsiyah... hatta boya zannederlerdi..Yok , hayır olur mu besliyor aksine ama işte yumurta sarısı mıydı akı mıydı hatırlamadım .Hatta yumurta kokarsam diye çekinmiştim . Ama yıkadım taradım güzelce havluyla kuruttum . Ben makine ile kurutmuyorum öyle yaz kış salık bırakırım ıslak ıslak şekilleri telefon kablosu gibi olmuştu . E bakarsan bağ bakmazsan dağ olur demişler :) O zamanlar saçlarım kızıldı da , parlak parlak çok hoş durmuştu.
tabi kii. 2 tencere 1 tava veya 10 tabak 3 bardak yıkamak 1000 kalori yaktırıyormuş.aynen Allah bilir, ben bilmiyorum mesela 3 tabak yıkamak kaç kalori yaktırıyor, hatta yaktırıyor mu ondan bile emin değilim
kız bu nasıl karışım el yapımı bomba gibiTamam vitamini yutuyordum birazda yüzüme saçıma süreyim bakalım.
Zerdeçalı votka ile karıştırıp yutuyorum bak 2 gecedir.
votka az ama 1 yk ona göreee
Aynen bomba gibi yapıyor insanı emin ol...kız bu nasıl karışım el yapımı bomba gibi