Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Merhaba,
İlk kez mesaj yazıyorum.
Süper kilolar vermişsiniz,kutluyorum, herkes genç sanırım, metabolizmalar çabuk reaksiyon veriyor.
50 yaşındayım ben, çalışıyorum ve menopoz başlangıcındayım. Bugün itibarıyla 4 ayda 6-8 kilo arası vermem gerekiyor..
Lahana çorbası detoxu yapsam mı ?
Hiç diyet yapmadım hayatım boyunca. Çok şanslıydım 3 kişilik yemek yeyip gram kilo almazdım..
3 yıldır durum değişti maalesef.
Mayıs ayında bir düğün var , orada ideal kilom olan 58 'e düşmek istiyorum.
Ne önerirsiniz?

Sevgiler /Garcia
canım hoşgeldin, ben 39 yaşımdayım 5 haftada 10 kg gitti bile, gider hiç meraklanma, biraz dikkat ile kolayca kurtulursun, takıl bize sende...

saçıma hiç bakım yapmadım şimdiye kadar. ama saf zeytinyağı sürüp bekletmeyi düşünüyorum saçlarıma.
Onu yaptım bir kere ben . :) Daha doğruusu 3 malzeme koymuştum . 1 - 2 tatlı kaşığı kadar bal , zeytinyağ ve yumurta akı mıydı sarısı mıydı net hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın kaarıştırıp saçın diplerden ucuna doğru sürmüştüm streç ile sarmıştım kafamı . havluya da sarıp 30 -40 dk bekletmiştim. yumuşacık ve pasparlak olmuştu. Ama bakım işi zaman istiyor ben de o zaman olmuyor..

al canım argan yağını da kısa olsun uzun olsun, saçlıklı saç derisi, tertemiz pırıl pırıl parlayan saçları kim istemezkiiii, bundan sonra böyle şekerim, bakımlıyız bizzzz, her yerimize bakıp özen göstereceğiz, zayıflarken ışıl ışıl olacağız, sen takıl peşime hakkaten :KK66:

makyaj da yapacaz tabi, benim de paletim 2 saat kadar önce geldi, dün evdeki malzemelerimle kontürlü bi makyaj yapayım dedim, eşimin gözleri parladı resmen ne kadar degişik olmuş çok yakışmış falan dedi...

şimdi iş yerindeyken ara sıra gogıldan arat bul, londrada bir türk kızı, sebi bebi, merve özkaynak, bu kadınların youtube da acayip makyaj videoları var ben izliyorum sürekli, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum çok faydalı vallahi bak, izle onları
Çok zor canım buna ikna olmam:KK19:
Kmyasala karşıyım bana vitamin+argan z. yağı yumurta+de yeter :super:

Onu yaptım bir kere ben . :) Daha doğruusu 3 malzeme koymuştum . 1 - 2 tatlı kaşığı kadar bal , zeytinyağ ve yumurta akı mıydı sarısı mıydı net hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın kaarıştırıp saçın diplerden ucuna doğru sürmüştüm streç ile sarmıştım kafamı . havluya da sarıp 30 -40 dk bekletmiştim. yumuşacık ve pasparlak olmuştu. Ama bakım işi zaman istiyor ben de o zaman olmuyor..
zeytinyağı yağlandırmıyor yani dimi? çok iyi. yarın yapayım. aslında haftada 1 yapsan 1 saatini ayırıp yeterli olur.

ne olacak evdeki o kocaman makyaj paleti?????

sen yavaş yavaş vitaminlerle başla canım, sonra hafif hafif renklendirmelere de geçerşz be :KK66:
Tamam vitamini yutuyordum birazda yüzüme saçıma süreyim bakalım.
Zerdeçalı votka ile karıştırıp yutuyorum bak 2 gecedir.
votka az ama 1 yk ona göreee:eğlence:

zeytinyağ

zeytinyağı yağlandırmıyor yani dimi? çok iyi. yarın yapayım. aslında haftada 1 yapsan 1 saatini ayırıp yeterli olur.
canım içine e vitamini de kır, ben arganıma kırdım bugün koşubandı öncesi sürdüm hatta, z.yağına da kırıyorlar ampulü, saç diplerini besliyormuş

zeytinyağ

Yok , hayır olur mu besliyor aksine ama işte yumurta sarısı mıydı akı mıydı hatırlamadım .Hatta yumurta kokarsam diye çekinmiştim . Ama yıkadım taradım güzelce havluyla kuruttum . Ben makine ile kurutmuyorum öyle yaz kış salık bırakırım ıslak ıslak şekilleri telefon kablosu gibi olmuştu . E bakarsan bağ bakmazsan dağ olur demişler :) O zamanlar saçlarım kızıldı da , parlak parlak çok hoş durmuştu.

Yok , hayır olur mu besliyor aksine ama işte yumurta sarısı mıydı akı mıydı hatırlamadım .Hatta yumurta kokarsam diye çekinmiştim . Ama yıkadım taradım güzelce havluyla kuruttum . Ben makine ile kurutmuyorum öyle yaz kış salık bırakırım ıslak ıslak şekilleri telefon kablosu gibi olmuştu . E bakarsan bağ bakmazsan dağ olur demişler :) O zamanlar saçlarım kızıldı da , parlak parlak çok hoş durmuştu.
benim saçlarım 20li yaşlarımda o kadar güzeldi ki, gür, pasparlak, yumuşacık, simsiyah... hatta boya zannederlerdi..
şimdi sertleşti, azaldı, beyazlarım çoğaldı.. :KK43:

Merhaba kizlar. Ben de diyete basladim bugun, biraz agir bir diyet ama bircok kiside sonuc verdigi icin yapicam bir an once modumu yukseltmek adina. Son 1 yilda 12 kg civari aldim bu sabah 74 ciktim ama regl ilk gunu, net kilomdan emin degilim o yuzden. Ilk hedef 60 :)

X