- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
Pastil denesene canım belki rahatlatır seniBazen sadece sabah oluyor canım gün içinde geçiyor ama bugün geçecek gibi değil..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pastil denesene canım belki rahatlatır seniBazen sadece sabah oluyor canım gün içinde geçiyor ama bugün geçecek gibi değil..
Yok canım beyazlijdilinin üzerinde beyaz şeyler var mı boğazında falan
Bitkisel takviye canım, rahim için çok faydalı...Hormon düzenleyici.kadinlik hormonları icinhayıt suyu nedir canım
Canım tansiyonunu ölçtür düzenli olarakKizlar merhaba naslisiniz ben sabah uyandim.sabaha sizlerden uzak olsun bas agrisiyla uyandim.
Ilik sike limonlu su icdim
Yarim saat sonra yesil kahvemi icdim.
Cocuklari yedirib icdirib giysilerin giydirdim benim buyuk kizin saclarida uzunda her sabah 15 dakkami aliyor tariyorum öruk yapyorum ki karma karisik olmasin .
Disarda da yagmur yagiyor.
Kirese gittdim cocuklari koydum amma otobusle dondum .
Cunki asiri yagmur vardi hrmde bas agrisi brni dahada kotu yapdim yurus yapamadim.
Kizlar dun o kadar kendimi sucladim ki neden o gozlemeleri yedim deye stresle uyudum.bilmkyorum o stresin etgisindenmi bu bag asgrisi
Ben solgar female multıple kullanıyorum, geçen yıl 60 küsürdüVar canım tabi, 40 TL eczanede, internetten vitaminler.com diye bi siteden 29 TL ye buldum.
1,60 küsür laaaVay üç kagitci, benim saf duygularımla oynadın haaa! Seni hain! Kaçti senin boy?
Eğer safra kesende sorun yok ise akşamları zerdeçal yut 1 tatlı kaşığıHastalığım yok aslında sadece boğaz ve kulağa vurması.simdi tam bebek tedavi öncesi yine antibiyotiklik olmasam barı.corekotu yağı iyi gelebilir özellikle...
Biliyorum onu da 93 TL galiba..Ben koenzim qh, b12 dilaltı,melatonin,omega3 kullanıyorum, 300 civarı gidiyor aylıkBen solgar female multıple kullanıyorum, geçen yıl 60 küsürdü
usd artışından sonra bir dönem piyasada yoktu daha doğrusu beklediler zam yapacağız diye tüm ilaç ve vitaminlere yok dediler klasik,
şu an 90 küsür
Amann hiç sevmem almıştım attım gitti...Eğer safra kesende sorun yok ise akşamları zerdeçal yut 1 tatlı kaşığı
kızarıklıta yok ise o zaman iltihap vs yokYok canım beyazlij
tamam sağol canım. şu netten alışverişe çok özeniyorum ya. ama k.kartı kullanmadığımız için yapamıyorum.latiyya eşime supradyn sipariş ettim ben, hem günlük alınması gereken tüm vitamin ve mineraller var içinde,hem de fiyatı uygun. Çok pahalı vitaminler yaa,battim yine ...Eskiden Dr yazardı bu supradyn i, artık yazmıyor da...
aç oku zerdeçalııııAmann hiç sevmem almıştım attım gitti...
Ok canım içiyorum zaten devam edeyimkızarıklıta yok ise o zaman iltihap vs yok
ılık su bitki çayı iç canımm
bol su iç tek ana çözüm ılık bol su
Kapıda ödeme tatlım..Biz de kk kullanmiyoruztamam sağol canım. şu netten alışverişe çok özeniyorum ya. ama k.kartı kullanmadığımız için yapamıyorum.
seni domates senii beni kafaya alıyon he. rahatlamak için sormadım gıbışşahanda yakalandımm
Acı la aciiiii zehir gibin yimem ben onuaç oku zerdeçalıııı
atma bir daha al
devlet nasıl feshedebiliyor? ihale falan mı?cmt çalışma olmaz
ama benim tel susmaz şantiye yolunu bulamayan kamyoncular, şantiyeden malzeme isteyen, lastiği patlayan, trafiğe yakalanan, dozerinin parçası arızalanan, acil çimento isteyen. ( genel cmt pazar özellikle yaz dönemi çalışma şeklim budur).
Fakat iflas aşamasından dolayı bekliyoruz.
Alacaklı ve işçiler yoğunşlukta bu dönem.
2 iş devlet tarafından fesih edildi, bir işi yapacağız diyor patron
Nasıl olacak bilmiyorum
bkliyoruz
Okudum tamam yararlı ama kanı sulandırıyor,ben omega3 balık yağı da kullanıyorum o da kanı sulandırıyor ikisi çok fazla gelir,fazla incelir kanımaç oku zerdeçalıııı
atma bir daha al
1 yılda 40 lira artış.. o ne kiBen solgar female multıple kullanıyorum, geçen yıl 60 küsürdü
usd artışından sonra bir dönem piyasada yoktu daha doğrusu beklediler zam yapacağız diye tüm ilaç ve vitaminlere yok dediler klasik,
şu an 90 küsür