Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
benim saçlarım 20li yaşlarımda o kadar güzeldi ki, gür, pasparlak, yumuşacık, simsiyah... hatta boya zannederlerdi..
şimdi sertleşti, azaldı, beyazlarım çoğaldı.. :KK43:
Hee beimki de dötüme kadar uzundu düz saçlarım benim, kına yakmıştım ünv yıllarımda,
hatta 2 oplan iddaya girmiş kına mı boya mı diye sonra gelip bana sormuşlardı., adımı da güneşin kızı koymuşlardı vs vs
hey gidiiiii günler yaaaaaaaaaaaaa:KK75::KK36::KK37:

Hee beimki de dötüme kadar uzundu düz saçlarım benim, kına yakmıştım ünv yıllarımda,
hatta 2 oplan iddaya girmiş kına mı boya mı diye sonra gelip bana sormuşlardı., adımı da güneşin kızı koymuşlardı vs vs
hey gidiiiii günler yaaaaaaaaaaaaa:KK75::KK36::KK37:
hey gidi gençlik :KK75:

bi huzur vermiyorsunuz ki temizlik yapayım, kız latiyya latiyya , hadi şekerim gel bana yardıma madem, vır vır vır yazışmanızdan iş yapamadım, aklım sizde habire gelip bakıyorum yine ne yazmışlar diye :KK66:
aha valla dedim kesin çatacak bana :KK70: ya sen yazmayınca annesini özleyen çocuk gibi hissediyorum :KK23:

Evet ben de yetişemiyorum bakıyorum ki diyetten e vitamine geçilmiş :) Öğlen nasıl yediysem hala acıkmadım maşallah :KK70: 18,30 da çıkcam çıkmadan mandalinam var , elmam var tarçınım var. Belki elma dilimler üzerine tarçın döker yerim :)

Evet ben de yetişemiyorum bakıyorum ki diyetten e vitamine geçilmiş :) Öğlen nasıl yediysem hala acıkmadım maşallah :KK70: 18,30 da çıkcam çıkmadan mandalinam var , elmam var tarçınım var. Belki elma dilimler üzerine tarçın döker yerim :)
beyaz lahanam vardı. bi kısmıyla turşu, bir kısmıyla çorba yaptım, artan bir kaç yaprağı da kemiyorum ve çok tok hissediyorum kendimi:) no_name_ no_name_ vır vır yapıyon diyon ama gördüğün gibi hem buraya hem mutfağa yetişiyom :63: tarçınlı elma fikrini tuttum afiyet olsun şimdiden cınım:)

Merhaba kizlar. Ben de diyete basladim bugun, biraz agir bir diyet ama bircok kiside sonuc verdigi icin yapicam bir an once modumu yukseltmek adina. Son 1 yilda 12 kg civari aldim bu sabah 74 ciktim ama regl ilk gunu, net kilomdan emin degilim o yuzden. Ilk hedef 60 :)
nasıl bir diyet ki bu?

beyaz lahanam vardı. bi kısmıyla turşu, bir kısmıyla çorba yaptım, artan bir kaç yaprağı da kemiyorum ve çok tok hissediyorum kendimi:) no_name_ no_name_ vır vır yapıyon diyon ama gördüğün gibi hem buraya hem mutfağa yetişiyom :63: tarçınlı elma fikrini tuttum afiyet olsun şimdiden cınım:)
akşam da lahana sarma yemeyecek misin sen, için dışın lahana olacak haaa, ağzın durmadı bütün gün, az önce hamsi yemiştin haniii, ay bayılacayimmmmmm :p

Kizlar spor yapmayi usenenlere bir onerim var cep telfonunzdan
S HEALTI
Proqramin yukleyin
Gun icinde yediyinizide kayd edin .

X