Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee beimki de dötüme kadar uzundu düz saçlarım benim, kına yakmıştım ünv yıllarımda,benim saçlarım 20li yaşlarımda o kadar güzeldi ki, gür, pasparlak, yumuşacık, simsiyah... hatta boya zannederlerdi..
şimdi sertleşti, azaldı, beyazlarım çoğaldı..
Temizliğe daldı benceno_name_ son yarım saattir yazmıyorsun merak ettim
hey gidi gençlikHee beimki de dötüme kadar uzundu düz saçlarım benim, kına yakmıştım ünv yıllarımda,
hatta 2 oplan iddaya girmiş kına mı boya mı diye sonra gelip bana sormuşlardı., adımı da güneşin kızı koymuşlardı vs vs
hey gidiiiii günler yaaaaaaaaaaaaa
süpper gidiyor canıım, sporlar yapıldı, harika hissediyorum kendimi..şimdi ocakta tavuğum pişiyor, akşam üstü, salata ve haşlanmış tavuk yiyeceğimmmmYa oku oku bitiremedim kizlar naslisiniz canlar diyet nece gedir
aha valla dedim kesin çatacak bana ya sen yazmayınca annesini özleyen çocuk gibi hissediyorumbi huzur vermiyorsunuz ki temizlik yapayım, kız latiyya , hadi şekerim gel bana yardıma madem, vır vır vır yazışmanızdan iş yapamadım, aklım sizde habire gelip bakıyorum yine ne yazmışlar diye
maillere diyet listeni yazma da şaşırıp :))Susuyom ben
iş yapmadım dünya mail var cevap vereceğim ammaaan beaaaaaaaa
beyaz lahanam vardı. bi kısmıyla turşu, bir kısmıyla çorba yaptım, artan bir kaç yaprağı da kemiyorum ve çok tok hissediyorum kendimi:) no_name_ vır vır yapıyon diyon ama gördüğün gibi hem buraya hem mutfağa yetişiyom tarçınlı elma fikrini tuttum afiyet olsun şimdiden cınım:)Evet ben de yetişemiyorum bakıyorum ki diyetten e vitamine geçilmiş :) Öğlen nasıl yediysem hala acıkmadım maşallah 18,30 da çıkcam çıkmadan mandalinam var , elmam var tarçınım var. Belki elma dilimler üzerine tarçın döker yerim :)
benim de aklım hep sizde, yerleri süpüreceğim 2 çekiyorum koşup gelip bakıyorum ne yazmışlar benden gizli diyeaha valla dedim kesin çatacak bana ya sen yazmayınca annesini özleyen çocuk gibi hissediyorum
nasıl bir diyet ki bu?Merhaba kizlar. Ben de diyete basladim bugun, biraz agir bir diyet ama bircok kiside sonuc verdigi icin yapicam bir an once modumu yukseltmek adina. Son 1 yilda 12 kg civari aldim bu sabah 74 ciktim ama regl ilk gunu, net kilomdan emin degilim o yuzden. Ilk hedef 60 :)
akşam da lahana sarma yemeyecek misin sen, için dışın lahana olacak haaa, ağzın durmadı bütün gün, az önce hamsi yemiştin haniii, ay bayılacayimmmmmmbeyaz lahanam vardı. bi kısmıyla turşu, bir kısmıyla çorba yaptım, artan bir kaç yaprağı da kemiyorum ve çok tok hissediyorum kendimi:) no_name_ vır vır yapıyon diyon ama gördüğün gibi hem buraya hem mutfağa yetişiyom tarçınlı elma fikrini tuttum afiyet olsun şimdiden cınım:)
he ayı kibin yiyomakşam da lahana sarma yemeyecek misin sen, için dışın lahana olacak haaa, ağzın durmadı bütün gün, az önce hamsi yemiştin haniii, ay bayılacayimmmmmm
he ayı kibin yiyom