Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
sarkan mine çiçeği mor pembe olan fotlarda net mi bilemedim ama bu yıl ilk kez deneyeceğim
daha önceki yıllarda miniklerini ve dağ minesini çok yetiştirdim.

petunyam her yıl dikerim o bu memleketin soğuğuna dayanamaz ama en ben az 2 saksı yaparım ondan.

bodrum papatyası 4 saksı vardı 3 daha ektim bu yıl, geçen yıllardan kalanlar henüz çiçekli değil yeni yeni toparlanıyırlar.

begonyalarımm bahçe katında iken bahçeye dikerim glgeyi sever sıcağı ve güneşi sevmez ki bunu geçen yaz çok iyi anladım.
kasım ortasına kadar çiçek verir ve sıkı çiçektir. ben geçen yaz bu gördüğünüz pencere önüne 3 saksı yaptım ama 1 i hariç diğerleri soldu. çok üzüldüm meğer sıcağa güneşe dayanamıyormuş Tabii ben hep bahçenin gölge tarafına dikmişim yıllarca.

katmerli şebboy sanrım sardunyadan sonra diktiğim ilk çiçek kendisi seneee 1998 falandır koksuna bayılır.Arada eve alıyorum koksun diye. Bu kaybolacak tabiii yaz dönemimde.

japon şemsiyesi 3 yıl önce onu çiçekçide atılmak üzere iken kurtardım. Minik bir kaç yaprak idi. Şimdi kendince büyüor kuzumm.

Atatürk çiçeğim ( aslında bahçe çiçeklerini salon çiçeklerine tercih etsemde bu çiçeğimin yeri ayrıdır. 4 yıldır benimle)

menekşelerim. 3 yıl olsu sanırım ve geçen yazdan bu yana saydım 5 kez çiçek açtı yaaa morkuşummm.

küpe çiçeğimi çekmemişim sanırım kuşkonmazım, yaprak güzellerim.

fittonia, ilk gördüğümde bu nasıl çiçek demiştim yapay gibi, ne laaa bu didim kendilerine,
fakat enn dayanıklı çiçeklerden,
yaprak güzeli gibi rengrarenk yaprakları vardır çiçek açmaz, su verme gıkı çıkmaz, güneşe çıkartma niye beni güneşe çıkartmıyonnn laaa dimezzz. böyle fittoonikkk bir çiçektir.

haaa arap yaseminimmmm fotodakinin 2 katı büyüklüğünde bahçede var 6 yıl önce yalovadan getirttiğimde adam olmaz oarada desede karışma ben büyütürüm didim. ve beni haksız çıkartmadı.
sonra geçen yıl balkonuma diktim ve 1 kış geçirdi artık hiiç bir şey olmaz.
Dayanıklı bir çiçektir görüldüğü gibi mink beyaz çiçekler açacak misss gibi kokacak.
hemen yanındaki ortancammm bu çiçek beni şaşırtmıştı
4 yıl önce aldım bahçeye diktim laaa kış oldu kurudu gitti, bir sap kaldı kahverengi, ama ne hikmetse ben onu oradan sökmemişim ve mart başı falandı bir baktım o kahverengi saptan minnak bir yeşil yaprak can vermiş
nolliiiii laaa dedim.
meğer otanca kışın sap kalıyor yazın tekrar böyle coşuyorrrr
alınnn bakın derim. susuz uruyor kışın dayanıklı kızımm benimm.

çuhalar kış çiçeğidir yıllıktır yaprakları kalır sonra kış gelince terkar açarlar,

sardunyalarım yok kasımpatılarım yok burada hepsini budadğım için kel arkadaşları utanmasınlar diye fotolamadım.

haaa 8 saksı sanırım tohum ektim onlar nasıl can verecek bakalım.

daha çokk ekilecek tohum var ancak cmt pazara :KK200:,

amma yazdım laaa

MEnüm 09.00 2 ad yulaflı kurabiye ( diyet canavarı tarifinden)
13,00 domates+salatalık+ton balığı
20,00 peynirli salata+ 1 peynrili sigara böreği fırında
su 5 lt
spor yokkk

zinnia zinnia hepsi çok güzel. resmen küçük bir botanik kurmuşsun:)
Canımm bahçe katında iken eve ilk taşındığımıza bahçenin toprağını tanıyana kadar 3 yıl çiçek aldım ektim olmadı bir daha bir daha yılmadan ektim.
çiçek bir deli Aşk bende kuzummm.
üst kata taşınınca balkonları pencere önlerini dolrudum bu sefer.
bahçe de devam ama orası artık anneme emanet o benden delüüüü
6 yıldır alıp ekmediğimiz kalmadı
bahçeye ilk taşındığımızda kızım için salkım söğür diktim
kocaaa olmsada kendince büyüdü,
çam diktim, top güller diktim, hanımelleri melissa, ceviz, haaa en çok beni yoran bir türlü hala büyümeyen mor salkımlarr
hastasıyım ağaç olur asllında buralarda ama büyümüyor bir türlü sıpaaaaaaaaaaaa
inci çiçeği vs vs vs

sarkan mine çiçeği mor pembe olan fotlarda net mi bilemedim ama bu yıl ilk kez deneyeceğim
daha önceki yıllarda miniklerini ve dağ minesini çok yetiştirdim.

petunyam her yıl dikerim o bu memleketin soğuğuna dayanamaz ama en ben az 2 saksı yaparım ondan.

bodrum papatyası 4 saksı vardı 3 daha ektim bu yıl, geçen yıllardan kalanlar henüz çiçekli değil yeni yeni toparlanıyırlar.

begonyalarımm bahçe katında iken bahçeye dikerim glgeyi sever sıcağı ve güneşi sevmez ki bunu geçen yaz çok iyi anladım.
kasım ortasına kadar çiçek verir ve sıkı çiçektir. ben geçen yaz bu gördüğünüz pencere önüne 3 saksı yaptım ama 1 i hariç diğerleri soldu. çok üzüldüm meğer sıcağa güneşe dayanamıyormuş Tabii ben hep bahçenin gölge tarafına dikmişim yıllarca.

katmerli şebboy sanrım sardunyadan sonra diktiğim ilk çiçek kendisi seneee 1998 falandır koksuna bayılır.Arada eve alıyorum koksun diye. Bu kaybolacak tabiii yaz dönemimde.

japon şemsiyesi 3 yıl önce onu çiçekçide atılmak üzere iken kurtardım. Minik bir kaç yaprak idi. Şimdi kendince büyüor kuzumm.

Atatürk çiçeğim ( aslında bahçe çiçeklerini salon çiçeklerine tercih etsemde bu çiçeğimin yeri ayrıdır. 4 yıldır benimle)

menekşelerim. 3 yıl olsu sanırım ve geçen yazdan bu yana saydım 5 kez çiçek açtı yaaa morkuşummm.

küpe çiçeğimi çekmemişim sanırım kuşkonmazım, yaprak güzellerim.

fittonia, ilk gördüğümde bu nasıl çiçek demiştim yapay gibi, ne laaa bu didim kendilerine,
fakat enn dayanıklı çiçeklerden,
yaprak güzeli gibi rengrarenk yaprakları vardır çiçek açmaz, su verme gıkı çıkmaz, güneşe çıkartma niye beni güneşe çıkartmıyonnn laaa dimezzz. böyle fittoonikkk bir çiçektir.

haaa arap yaseminimmmm fotodakinin 2 katı büyüklüğünde bahçede var 6 yıl önce yalovadan getirttiğimde adam olmaz oarada desede karışma ben büyütürüm didim. ve beni haksız çıkartmadı.
sonra geçen yıl balkonuma diktim ve 1 kış geçirdi artık hiiç bir şey olmaz.
Dayanıklı bir çiçektir görüldüğü gibi mink beyaz çiçekler açacak misss gibi kokacak.
hemen yanındaki ortancammm bu çiçek beni şaşırtmıştı
4 yıl önce aldım bahçeye diktim laaa kış oldu kurudu gitti, bir sap kaldı kahverengi, ama ne hikmetse ben onu oradan sökmemişim ve mart başı falandı bir baktım o kahverengi saptan minnak bir yeşil yaprak can vermiş
nolliiiii laaa dedim.
meğer otanca kışın sap kalıyor yazın tekrar böyle coşuyorrrr
alınnn bakın derim. susuz uruyor kışın dayanıklı kızımm benimm.

çuhalar kış çiçeğidir yıllıktır yaprakları kalır sonra kış gelince terkar açarlar,

sardunyalarım yok kasımpatılarım yok burada hepsini budadğım için kel arkadaşları utanmasınlar diye fotolamadım.

haaa 8 saksı sanırım tohum ektim onlar nasıl can verecek bakalım.

daha çokk ekilecek tohum var ancak cmt pazara :KK200:,

amma yazdım laaa
maşallaahh:) sebze meyve de ekseydin? çilek çok istiyorum ben yaa

Canımm bahçe katında iken eve ilk taşındığımıza bahçenin toprağını tanıyana kadar 3 yıl çiçek aldım ektim olmadı bir daha bir daha yılmadan ektim.
çiçek bir deli Aşk bende kuzummm.
üst kata taşınınca balkonları pencere önlerini dolrudum bu sefer.
bahçe de devam ama orası artık anneme emanet o benden delüüüü
6 yıldır alıp ekmediğimiz kalmadı
bahçeye ilk taşındığımızda kızım için salkım söğür diktim
kocaaa olmsada kendince büyüdü,
çam diktim, top güller diktim, hanımelleri melissa, ceviz, haaa en çok beni yoran bir türlü hala büyümeyen mor salkımlarr
hastasıyım ağaç olur asllında buralarda ama büyümüyor bir türlü sıpaaaaaaaaaaaa
inci çiçeği vs vs vs
ceviz tuttu mu? limon ek dicem ama oranın ikliminde olur mu ki. of ya benim bahçem her yaz kalıyor.. eşim gidince ben de düzenleyemiyorum:/

Yeğenim 7 yaşında. çok önemli bir sınavı kazanmış mülakat olacakmış. dayısı telefonda "hepimiz arkandayız seni destekliyoruz" diyor. o da diyor ki "öyle diyenler çok oluyor sonra birden kayboluyor" :)) sanki 50 yaşında hayatın sillesini yemiş deli yaa

heeee koca ağaç
Kiz yerim ben seni ay okudum resimlere bakdim seni anneme benzetdim gozlerim doldu ya nedense bu aralar annemi cok ozluyorum ya.
Icim bituaf oldu.
Kiz eelrine salik cok guzeldir hepsi bir birinden guzeldir.
Bacim bak hakatende insan kendi ekib becerirse o cicekler onun evladi kimi olur bende o kadar hevesle ekiyordum ki tum pencerelerimin onu gul olurdu bir defasinda oldugumuz yerde dediler pencerelerden gulleri yiginnnn .
Pencere onu bos olsun neyse kizlar benimde kab kab gullerim var koydum kabidan girisde holda bir masa koyub uzerine yigdim.
1 ay falan kaldi .
Ya guller nasil yapraklari havasizlikdan beyazladi sarardi .
Bir gun dedim yigcam penceren onune .
Neyse golgede olan gulleri yigdim pencere onune ayol yigibda gittdim markete yolda havada cok sicakdi sicak beni fene yapdi .
Ya birden dedim anam ben ne yapdim golgedeki gulleri duzdum pencere onune.
Ya kosa kosa geldim eve bir bakdim ki ne anam guller gunesin verdiyi isyla caminda onunde kizlar ele bil gullerin uzerine kaynar su tokubsen yaniblar ya kablari dizdim onume o kadar agladim o kadar agladim .anlatamam .
Cok uzuldum cok hicc o gunu unutamam.
Simdi var gullerim amma cok da degil 6
7 kabdi

Ay kizlar bugun tam 15 km yurumusum.
Simdi kemiklerim sizildiyor
Offf bacaklarim dan tas sallaniyor...
Bugunki gunumu anlatmaya neresinden baslasam bilemedim o kadar kosusdurmakli kecdi. Ki .
2 kec kirese gitdim geldim evdede o kadar temizlik yapdim ki banyo mutfak ev kose bucak her terefi poril piril yapdim.
Bir kaldi halilarin uzerlerin sileyim onuda esim geldi yapamadim.
Onuda firsatin bulub yapcam.
Kizlar bu kadar isin icinden firsatin bulubda 45 dakalik da yurus yapdimEn Büyük KK:oha: esim bir ara dedi kiz besdi daha bu kadar yurus yeter kiz kendine yazigin gelsin

Bugunki menum.
Sabah 1 yumurta peynir azacikda kasar peyniri kucuk 2 dilim beyaz ekmek.
Demli cay.

Oglen 3 kasik pilav
Ispanak yemgi yaninda cacik .
Cacikda salatalik yokdu maydonuz pul biber sumak kisnis koydum.
Bol yesilik
Ekemek yok.

Aksam ispanak yemegi uzerine yogurt sumak pul biber.
Bol yesillik tere tarhun kisnis dereotu.

2.500 su bitmis hala yatincada devam su icmeye
Sporda ki bugun sporda kudurdum sanki 15 km yurusmu olar ben ne yapmisimdir boyle..

Bugunki menum.
Sabah 1 yumurta peynir azacikda kasar peyniri kucuk 2 dilim beyaz ekmek.
Demli cay.

Oglen 3 kasik pilav
Ispanak yemgi yaninda cacik .
Cacikda salatalik yokdu maydonuz pul biber sumak kisnis koydum.
Bol yesilik
Ekemek yok.

Aksam ispanak yemegi uzerine yogurt sumak pul biber.
Bol yesillik tere tarhun kisnis dereotu.

2.500 su bitmis hala yatincada devam su icmeye
Sporda ki bugun sporda kudurdum sanki 15 km yurusmu olar ben ne yapmisimdir boyle..
iyi yürümüşsün canım yediklerin de güzel

zinnia zinnia bayıldım çiçeklerine hepsi birbirinden güzeller kuzum bende istiyorum bende daha çok alayım heryer çiçek olsun :)
Bu arada afiyet olsun kuzum

latiyya latiyya sende balkona çilek ek kuzum tohumlarını al :)

@Gunel huseynli canım ne çok yürümüşsün öyle bide temizlik yapmışsın kendini çok yorma sonra hasta olursun
Menünde güzel afiyet olsun

no_name_ no_name_ canım ne kadar az yemişsin öyle afiyet olsun

Sabah
1 haşlanmış yumurta peynir 5 zeytin domates salatalık yulaflı poğaça

Öğlen
Mercimek çorbası ve yoğurt

Akşam
Mercimek çorbası yoğurt ve 2 parça ıspanaklı börek :olamaz:

Börek yedim yemesine ama öyle bir şişirdi ki beni anlam veremedim tadına bakarım diye hem yağsız yaptım sadece tepsiye yağ sürdüm hem dilimlerde küçüktü normalde olsa 7-8 parça yerdim şimdi 2 dilim mahvetti beni ve evet pişmanım aslında 1 dilim tadımlık yemeliymişim bi daha yapmam böyle bişey:KK20:

X