yaaa napcan sen beni, ahanda buradayım, 2 ye kadar 1 dilim peynir, 2 yumurta haşlanmış yiyeyim dedim boğazıma dizdin ya laaa, 2 de hazır ol dans edecez
ensendeyim kızım.yaaa napcan sen beni, ahanda buradayım, 2 ye kadar 1 dilim peynir, 2 yumurta haşlanmış yiyeyim dedim boğazıma dizdin ya laaa, 2 de hazır ol dans edecez
olsun süpersin hareket harekettir beybim, nerede hareket orada bereketO zaman akşam yakacağım o kaloriyi canımm, çünkü terlemeden döndüm 20 dk kadardı yürümem sayılmaz o
asıl kalbimdesin fıstığım, hep de orada kal inşallahhhhensendeyim kızım.
ah yerim ben seni, sen de öylesin canım benimmasıl kalbimdesin fıstığım, hep de orada kal inşallahhhh
süpperrr zaten 15 dakikada dağılıp gidiyoruzBen varım eşimi gönderdim 1saat yok o ara dans edelim
afiyet olsun canım, çalışanlar akşama yapsın o halde dns etkinliğini, ne dersiniz? @zinnia canım?Ben çalışıyorum kuzular dans etkinliğinize ayak uyduramam ama benim yerime de 3 5 kalça attırın gerdan kırın :)
Öğlen az ezogelin çorbası ve islim kebabı 1 bardak ayran ile yedim . Ekmek yok . İslim kebabı da patlıcana sarılı et yemeğiymiş ilk kez yedim
afiyet olsun canım, çalışanlar akşama yapsın o halde dns etkinliğini, ne dersiniz?zinnia canım?
ooo süpper o haldeTeşekkürler . Akşama eliptik bisikletim var . Eğer hâlim kalırsa , yarım saat yaparım :)
menü çok iyiBen çalışıyorum kuzular dans etkinliğinize ayak uyduramam ama benim yerime de 3 5 kalça attırın gerdan kırın :)
Öğlen az ezogelin çorbası ve islim kebabı 1 bardak ayran ile yedim . Ekmek yok . İslim kebabı da patlıcana sarılı et yemeğiymiş ilk kez yedim
ay göbecik demişken roman havası çalmaya karar verdimhadi hazır mıyız kızlaaarrrrr, son 5 dakika müzikleri ayarlayınnnn
Süper fikiray göbecik demişken roman havası çalmaya karar verdim
Kendinede ihmal etme kahvaltına meyve ekleyebilirsin c vitaminiçok fena öksürüyorum ya, burnum da akıyor. eşimi yedirip içiriyorum, vitamin hapları meyvesi falan.. ama kendimi ihmal ediyorum