Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Lorlu ve otlu, çok güzel oldu, ben biraz da kuru nane koymuştum misss gibi ferah ferah olmustu.tarifi var di mi, ona yoğurt da giriyordu biraz sanki...

sus laa
gözün hep aydın olacak zaten
her test her tahlil güzel çıkacak
delürtme beni
başkasını aklına bile getirme
yapılmış için yapılacak tüm testler
kız sen çok yaşa emi kızması bile güzel bakış açısına bak yaa gülümsettin beni tatlı cadıııı

Saol beybim gel beraber yiyelim..Bu arada iştah durumun nedir? Yiyebiliyor musun barı bir şeyler?
kuzum çok şükür ilk 3 ay hiç kusmadım, midem sadece sabahları biraz bulandı. iştahım yerinde. şişkinlikten ağlardım ya, o da geçti. daha iyiyim psikolojik olarak da.
sen nasılsın canımın içi. çok özledim seni ya

Çok şükür canım benim ikinci trimester çok daha iyi geçecek akşamları çok şişlik olur özellikle.sabah dümdüz karınla kalkar akşam 9 aylık hamile gibi yatardim. Gece dönemezdim yatakta

Ben de seni , hepinizi çok ozledimmmm

şimdi deli gibi temizlik yapıyon dimi:) perdelerini en son yıka bari, en ufak bişeyde tekrar yıkıyon çünkü.
benim de derin temizlik yapmam lazım acilen. mutfak dolapları, gardrop içleri, cam kapı...

şimdi deli gibi temizlik yapıyon dimi:) perdelerini en son yıka bari, en ufak bişeyde tekrar yıkıyon çünkü.
benim de derin temizlik yapmam lazım acilen. mutfak dolapları, gardrop içleri, cam kapı...
Bugün sadece mutfak ve çamaşır canım.30 tane gömlek yıkadım yarın da hepsi utulenecekkkkk

Makine durana kadar uzandım dizi izliyorum çamaşır asacak yer kalmadi

kızlar tarif araştırırken böyle bişeye denk geldim. çöp şişte fırında sebze. çok hoşuma gitti. İstediğiniz sebzeleri şişe dizip, havada kalacak şekilde tepsiye yerleştirip fırında pişiriyorsunuz. burda arpacık soğan, çeri domates ve kabak var. ben mantar ve biber de eklicem.
hatta tavuk da olur.

Süpermiş tavukla da harika olur,yapayım ben de,saol canimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…