Yazmıştım canım tarifini.bilgisayardan girince bakayım detaylı tarif varfitariğfi yok
süt yerine yoğurt mu konacak
kuş var bakın tavandaEki Görüntüle 1983492
Tami tamına 12 adet bulgurlu dolma için 1 saat uğraşmakhiç akıl karı değil ya laaa,gelin beraber yiyelim kızlar,hepimize 2 adet düşer
ahanda buldumBunu sütle pişirmedim,un gibi zaten.biraz süt 2 YK yoğurt koydum.digerleri aynı.1 yumurta var..bol lor,çörekotu,nane,maydanoz ve yarım pk kabartma tozu koydum buna.birazda yulaf ezmesi ilave ettim yinede
Yulaf ezmesi değil de yulaf kepeği ile yapmıştım yulaf ekmek gibi olmuştu..Yine yapayım bunu benahanda buldum
Buzlukta neler var canım ?no_name_ bir iki tane alternatif söylesene yemeklerden
bu hafta hiç bir şey almadım pazara gidip
dolap tammtakır buzluk dolu sadece
jilianı 1. levelde yapsan bi süre daha aslında senin için daha iyi olabilir kuzumyelek giy canım yrürken, kolların rahat olsun ama sırtını terlediğinde eve girene kadar terini soğutmayacak bir şey olsun.
yürüyüşlerin çokkk faydasını göreceksin emin ol.
Ben de bugün jilliana başlayacağım yendiden, 1 hafta dineldirdim dizimi ağrı vs yok artık.
Ama yine de dikkatli davranacağım. Eğer zorlarsa sadece yürürüm o da yeter,
Fakat karnımı düzeltmek için Jillian şart bana
çok yağmur yağıyor kuzum sel gibi dinerse gidip alıcam hemen :)Çiçek alacak mısın bugün,
bir de ipeklerin fotosunu bekliyorum
Çiçek fotolarini buraya koyun da biz de görek kızlar,içimiz açılsınçok yağmur yağıyor kuzum sel gibi dinerse gidip alıcam hemen :)
ipeklerim çıkmadı ki tohum hala yıldızımı göndericem sana hatta çekip göndereym birazdan :)
hayırlı olsun canım test sonucuna çok sevindim :)no_name_ hoşgeldiinn gözümüz yollarda kaldı. 77 kilosun he çok güzel koşturmaktan kilo vermişsin demek:)
bugün ikili test sonucunu aldım temiz çıktı çok şükür çok mutluyum:) dönüşte taksit yatırdım. sonra postaneye gidip fatura yatırdım. markete uğradım veee evdeyim. Yemeğimi yedim bana bi uyku çöktü
29 nisanda direksiyon sınavım var ya çok heyecanlıyım ve korkuyorum. sanki bildiğim herşeyi unuttum gibi geliyor.
yok canım ben marmaradayım trakyada ama dün 25 dereceydi bugün 15 falan ve şuan inanılmaz bir yağmur yağıyor sel gibi heryer anlamadım ben burayı :)sen güneydesin o zaman? burda da yazdan kalma bir gün var. tişörtle çıktım dışarı. hala mont giyenler var yaa
buzluktan çıkartmayacağım canımmmBuzlukta neler var canım ?
eline sağlık canım tam eşine göre bi porsiyon olmuş 1-2 de sen tadına bakarsın tamam olur işte :)marketten geldim lahana almıştım kapuska yemeyi özledim resmen hemen geçtim mutfağa lahananın yarısına kapuska yaptım, sonra kızdım kendime eşime bu kış kapuskadan gına geldi keşke z.yağlı lahana dolma yapsaydım diye, hemen kalan yarısını haşlayıp dolma içi ama bulgurlu hazırladım....fakat bi baktım ki lahanalar biraz fazla haşlanmış dağılıyoryapabildiğim kadar yapayım dedim veeee tam 12 adet ufak lahana dolmam oldu başına geçtiğime değmedi ya laaaa.....kalan bulgurlu yarı sert karışımı da pilav gibi yuttum ama inanılmaz lezzetli olmuş....bundan sonra bulgur pilavı yerine bu karışımdan yiyeceğim
level 1 de dizleri zorluyorjilianı 1. levelde yapsan bi süre daha aslında senin için daha iyi olabilir kuzum
bu arada benim hiç yeleğim yok bi tane almam lazım demek ki :)
sağol canım. o hava balkanlardan geliyordur:))yok canım ben marmaradayım trakyada ama dün 25 dereceydi bugün 15 falan ve şuan inanılmaz bir yağmur yağıyor sel gibi heryer anlamadım ben burayı :)
Tavuk göğüs al rondodan çekip kıyma yap tavuk köfte hem çok doyurucu hem de kalorisi çok düşük..Ya da şişe diz fırına at, ya da mantarlı tavuk yap...buzluktan çıkartmayacağım canımmm
sen söyle alacağım çare yok yoğurt süt bile yok
geçmiş olsun canım ya. tedavisi var mı bunun?level 1 de dizleri zorluyor
rapor çıkmış menüsküs yırtığı dimiş dr
yürüyüp karın yapacağız bir süre çare yok, zıplama vs yok
Saol kuzum bakmayayim tadına durduramam kendimi, ben kapuskaya talimeline sağlık canım tam eşine göre bi porsiyon olmuş 1-2 de sen tadına bakarsın tamam olur işte :)
Zorlama kendini canım , diz önemli, yaşlılıkta lazım sanalevel 1 de dizleri zorluyor
rapor çıkmış menüsküs yırtığı dimiş dr
yürüyüp karın yapacağız bir süre çare yok, zıplama vs yok
sağol canımgeçmiş olsun canım ya. tedavisi var mı bunun?