Maşallah çok güzelleer:) büyümelerini izlemek çok zevkli. evet o zeytin olabilir dursun şimdilik:)bu benim aloe veram 8 ay önce bunu annemden minicik getirmiştim kocaman oldu ayırmam gerekiyor ama mayısı bekliyorum.
Eki Görüntüle 1983531
buda yıldızım o kada küçüktü ki balkona çıkartamadım bişey olur diye boyu uzadı yaprakları büyüdü şimdi bundan 1 yıldız mı çıkıcakzinnia eğer öyleyse 2-3 tane daha almak istiyorum
Eki Görüntüle 1983533
buda şebboy sanırım emin değilim. aldım 1 hafta sonra kurumayan başladı yaprakları çiçekleri korkudan alıp içeri aldım 1 hafta önce farkettim bir sürü tomurcuk vermiş boyu uzamış oysa ümidimi kesmiştim sadece arada suluyordum :)
Eki Görüntüle 1983534
bunlarda diğer güzelleriim :)
Eki Görüntüle 1983536
Çok güzeller ellerine sağlık Canim. İçim açıldı vallahi...bu benim aloe veram 8 ay önce bunu annemden minicik getirmiştim kocaman oldu ayırmam gerekiyor ama mayısı bekliyorum.
Eki Görüntüle 1983531
buda yıldızım o kada küçüktü ki balkona çıkartamadım bişey olur diye boyu uzadı yaprakları büyüdü şimdi bundan 1 yıldız mı çıkıcakzinnia eğer öyleyse 2-3 tane daha almak istiyorum
Eki Görüntüle 1983533
buda şebboy sanırım emin değilim. aldım 1 hafta sonra kurumayan başladı yaprakları çiçekleri korkudan alıp içeri aldım 1 hafta önce farkettim bir sürü tomurcuk vermiş boyu uzamış oysa ümidimi kesmiştim sadece arada suluyordum :)
Eki Görüntüle 1983534
Eki Görüntüle 1983536
mine, belissia, çuhabu benim aloe veram 8 ay önce bunu annemden minicik getirmiştim kocaman oldu ayırmam gerekiyor ama mayısı bekliyorum.
Eki Görüntüle 1983531
Eki Görüntüle 1983533
Eki Görüntüle 1983534
Eki Görüntüle 1983536
evet canımm katmerli şebboybu benim aloe veram 8 ay önce bunu annemden minicik getirmiştim kocaman oldu ayırmam gerekiyor ama mayısı bekliyorum.
Eki Görüntüle 1983531
Eki Görüntüle 1983533
Eki Görüntüle 1983534
Eki Görüntüle 1983536
hiç belli olmaz bekleyinbuna da eşim zeytin çekirdeği ekti ve hergün suluyor böyle bişey çıktı ben ottur diyorum o inatla zeytin olabilir diyor öylece bekliyor
evet canımm
ayyy ne pıtırcık bi çiçek bu
İpek çiçeğini biliyorum,tohumu içinde olur çocukken parktan toplar eve getirirdik minik siyah tohumları annem dikmişti,arsız bir sey hemen ürüyorevet canımm
evet canımm
Tamam canım 2 tane daha yıldız alıcam :)evet canımm katmerli şebboy
diğeri de yıldız çiçeği
al yıldızdan
bodrum papatyası da al
ipekler en çok mutlu edecek olanlar seni yalnız
Zeytin çıkarsa çok gülücem çünkü baya dalga geçtim eşimlehiç belli olmaz bekleyin
bu arada yıldızn şimdilik tek gözüküyor ama büyüyükçe yine anlardan verecektir
Sende al ek kuzum çok güzel büyümeleri ben aldığımda minicikti oayyy ne pıtırcık bi çiçek bu
Annemde hep kedi tırnağı der ama asıl ismi ipek :)