Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
bu benim aloe veram 8 ay önce bunu annemden minicik getirmiştim kocaman oldu ayırmam gerekiyor ama mayısı bekliyorum.

buda yıldızım o kada küçüktü ki balkona çıkartamadım bişey olur diye boyu uzadı yaprakları büyüdü şimdi bundan 1 yıldız mı çıkıcak zinnia eğer öyleyse 2-3 tane daha almak istiyorum

buda şebboy sanırım emin değilim. aldım 1 hafta sonra kurumayan başladı yaprakları çiçekleri korkudan alıp içeri aldım 1 hafta önce farkettim bir sürü tomurcuk vermiş boyu uzamış oysa ümidimi kesmiştim sadece arada suluyordum :)

bunlarda diğer güzelleriim :)

Maşallah çok güzelleer:) büyümelerini izlemek çok zevkli. evet o zeytin olabilir dursun şimdilik:)

Çok güzeller ellerine sağlık Canim. İçim açıldı vallahi...

mine, belissia, çuha

evet canımm katmerli şebboy
diğeri de yıldız çiçeği
al yıldızdan
bodrum papatyası da al
ipekler en çok mutlu edecek olanlar seni yalnız

evet canımm katmerli şebboy
diğeri de yıldız çiçeği
al yıldızdan
bodrum papatyası da al
ipekler en çok mutlu edecek olanlar seni yalnız
Tamam canım 2 tane daha yıldız alıcam :)
İpek çiçekleride çıkar umarım merakla onları bekliyorum bende
Yağmur çok yağıyor çıkamadm ama mutlaka çiçekcilerde denk gelir alırım bodrum papatyasıda

hiç belli olmaz bekleyin
bu arada yıldızn şimdilik tek gözüküyor ama büyüyükçe yine anlardan verecektir
Zeytin çıkarsa çok gülücem çünkü baya dalga geçtim eşimle
Normal zeytin çekirdeğini suda bekletti çentik attı ve ekti olmaz dedim dinlemedi
Savunmasıda şöyle "ben küçükken kuru bi odunu dikmiştim o bile yeşerdi Bunlarda çıkıcak inanıyorum" ayy ama kıyamam oda çok seviyor çiçekleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…