Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Günaydın canım
ohh afiyet olsun miss gibi kuşburnu kokusu geldi burnuma :)

Canıımmm hoşgeldinn

Evet işten ayrıldım yeni işte buldum sayılır ona güvenip evde boş boş yatıyorum inşallah olur

Ne güzel tatili yarı yaptın, kendini ev işlerine kaptırma bi anda biraz dinlen önce baya yorulmuşsun :)

Günydın canım geçmiş olsun
Misafirlere hasta olduğunu söyle kuzum onlra koşturmaktan dinlenemezsin ki

Regl oldum bu arada sabah
artık tarihleri karıştırdım
ne zaman olmuştum hatırlayamaadım
31 gibi olursun demişti dr o cümle var aklımda
o zaman erken oldum
Bende bugün regl oldum ama benimki beklenen bir gündü :)

Senin çok erken olmuş ama kuzum strestendir belki bu aralar stres altındasın oda etkiliyor

Hepinize günaydıııınnn

Bu saatte yazdığıma bakmayın sabah 7de kalkıyorum alışkanlık sanırım.
Dün miskinlik yapıp mutfağı toplamamıştım mutfağı topladım
sonra yumurta haşlayıp kahvaltı ettim
Dışarı çıktım yarım saat kadar yürüdüm ama dün hava çok sıcaktı tişörtle geziyorduk yine ona güvenip çıktım hava serin sanırım üşüdüm o yüzden eve girdim hemen.

yelek giy canım yrürken, kolların rahat olsun ama sırtını terlediğinde eve girene kadar terini soğutmayacak bir şey olsun.
yürüyüşlerin çokkk faydasını göreceksin emin ol.
Ben de bugün jilliana başlayacağım yendiden, 1 hafta dineldirdim dizimi ağrı vs yok artık.
Ama yine de dikkatli davranacağım. Eğer zorlarsa sadece yürürüm o da yeter,
Fakat karnımı düzeltmek için Jillian şart bana

Çiçek alacak mısın bugün,
bir de ipeklerin fotosunu bekliyorum

no_name_ hoşgeldiinn gözümüz yollarda kaldı. 77 kilosun he çok güzel koşturmaktan kilo vermişsin demek:)

bugün ikili test sonucunu aldım temiz çıktı çok şükür çok mutluyum:) dönüşte taksit yatırdım. sonra postaneye gidip fatura yatırdım. markete uğradım veee evdeyim. Yemeğimi yedim bana bi uyku çöktü
29 nisanda direksiyon sınavım var ya çok heyecanlıyım ve korkuyorum. sanki bildiğim herşeyi unuttum gibi geliyor.

sen güneydesin o zaman? burda da yazdan kalma bir gün var. tişörtle çıktım dışarı. hala mont giyenler var yaa

yat uyu her şeyi hatırlarsın uyanınca

saol canımmm senin de gözün aydınnn, inşallah tüm testlerin böyle güzel çıksın...

marketten geldim lahana almıştım kapuska yemeyi özledim resmen hemen geçtim mutfağa lahananın yarısına kapuska yaptım, sonra kızdım kendime eşime bu kış kapuskadan gına geldi keşke z.yağlı lahana dolma yapsaydım diye, hemen kalan yarısını haşlayıp dolma içi ama bulgurlu hazırladım....fakat bi baktım ki lahanalar biraz fazla haşlanmış dağılıyor yapabildiğim kadar yapayım dedim veeee tam 12 adet ufak lahana dolmam oldu başına geçtiğime değmedi ya laaaa.....kalan bulgurlu yarı sert karışımı da pilav gibi yuttum ama inanılmaz lezzetli olmuş....bundan sonra bulgur pilavı yerine bu karışımdan yiyeceğim

eline sağlık canım afiyet olsun

İnan dün bende özlediğimi düşündüm
o kadar yoğundum ki pazara gidemedim.

Bu arada yulaflı kurabiyeyi iyi ki tarif etmişinya laa
bugün için kurtarıcım oldu.
3 tane almışım yanıma sabah öğle yiyommmmm
bir de tuzlu dedin sanki
lor katsam güzel olur o da
aaşama lorlu yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…