Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
yelek giy canım yrürken, kolların rahat olsun ama sırtını terlediğinde eve girene kadar terini soğutmayacak bir şey olsun.
yürüyüşlerin çokkk faydasını göreceksin emin ol.
Ben de bugün jilliana başlayacağım yendiden, 1 hafta dineldirdim dizimi ağrı vs yok artık.
Ama yine de dikkatli davranacağım. Eğer zorlarsa sadece yürürüm o da yeter,
Fakat karnımı düzeltmek için Jillian şart bana
jilianı 1. levelde yapsan bi süre daha aslında senin için daha iyi olabilir kuzum
bu arada benim hiç yeleğim yok bi tane almam lazım demek ki :)

no_name_ no_name_ hoşgeldiinn :KK36: gözümüz yollarda kaldı. 77 kilosun he çok güzel koşturmaktan kilo vermişsin demek:)

bugün ikili test sonucunu aldım temiz çıktı çok şükür çok mutluyum:) dönüşte taksit yatırdım. sonra postaneye gidip fatura yatırdım. markete uğradım veee evdeyim. Yemeğimi yedim bana bi uyku çöktü :uykucu:
29 nisanda direksiyon sınavım var ya çok heyecanlıyım ve korkuyorum. sanki bildiğim herşeyi unuttum gibi geliyor.
hayırlı olsun canım test sonucuna çok sevindim :)
Ehliyet içinde heyecanlanma heyecan kaybettiriyor sakin olmak lazım :KK39:

marketten geldim lahana almıştım kapuska yemeyi özledim resmen hemen geçtim mutfağa lahananın yarısına kapuska yaptım, sonra kızdım kendime eşime bu kış kapuskadan gına geldi keşke z.yağlı lahana dolma yapsaydım diye, hemen kalan yarısını haşlayıp dolma içi ama bulgurlu hazırladım....fakat bi baktım ki lahanalar biraz fazla haşlanmış dağılıyor :KK43: yapabildiğim kadar yapayım dedim veeee tam 12 adet ufak lahana dolmam oldu :p :p başına geçtiğime değmedi ya laaaa.....kalan bulgurlu yarı sert karışımı da pilav gibi yuttum ama inanılmaz lezzetli olmuş....bundan sonra bulgur pilavı yerine bu karışımdan yiyeceğim :p
eline sağlık canım tam eşine göre bi porsiyon olmuş 1-2 de sen tadına bakarsın tamam olur işte :)

X