Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Bende bugün ilk kez giriorum sayılır arada baktım ama yazamadım :)
Benim kıtır kıtır oldu kuzum sütü mü çok geldi ki yada sütte mi çok beklettn ki ben 10 dk kadar bekletiyorum ve çok az süt koyuyorum ıslatıcak kadar

Olsun yine de değişiklik olmuştur sana da afiyet olsun :)
Hımmm evet sütte çok beklettim
şişmesi gerektiğini düşündüm

müthiş kapatmışsın bugünü kuzumm
su ne kadar içtin?
Dün salatalık limon ve maydonozlu 1 litrelik su hazırlamıştm ödem attırıyormuş deniyim dedim :) 1 litre onu içtim 2 litre kadarda normal su içtim ama su içmek bana çok zor geliyor zorla içiyorum resmen kuzum

MEnüm 09,30 10 zyetin+1 kızarmış ekmek+2 kk peynşr+domates salatalık
16,30 1 tabak etlii patates yemeği+1 bardak ayran
19,30 2 tuzlu kurabiye+ 1 fırın sigara böreği
su 4 lt
spor : sabah 5km yürüyüş+1 km koşu+20 dk parkur aletleri
3 saat çiçek tohum ekme ( çömelmiş pozisyonda durmaktan bacaklarım ağrıdı laaa)
Afiyet olsun canım benim
Çiçek dikmekte bi spor sayılır tabi eğil kalk çömel derken :)

Hımmm evet sütte çok beklettim
şişmesi gerektiğini düşündüm
Bende ilk poğaça yaptıgımda çok bekletmiştim sütüde ılıtmıştm çabuk şişsin diye yumuşak olmuştu ve yarım saatte zor pişmişti çok bekletmeyince 15 dk da pişti benimki

kuzum yatayım ben
misafirler yeni gitti
ortalığı toparlayıp yatana kadar yarım saati geçer
iyi geceler sana yarın biraz yürümeye çalış:KK37:

kuzum yatayım ben
misafirler yeni gitti
ortalığı toparlayıp yatana kadar yarım saati geçer
iyi geceler sana yarın biraz yürümeye çalış:KK37:
Tamam kuzum bende yatıcam yoruldum bugün
Kız bugn hem oy kullandıktan sonra hemde akşam yürüdüm toplamda 2.5 saat kadar yarında yürüycem zaten havalar çok güzel burda

İyi geceler kuzum :KK36:

Tamam kuzum bende yatıcam yoruldum bugün
Kız bugn hem oy kullandıktan sonra hemde akşam yürüdüm toplamda 2.5 saat kadar yarında yürüycem zaten havalar çok güzel burda

İyi geceler kuzum :KK36:
Severim seni
yuru kuzumm
yedikletine de ciddi dikkat ediyorsun
bu emeklrrinin karsiligini alacaksaniz:KK200:

Gunaydin kizlar naslsiniz.
sabah yurusu yapdim.
Erkenden cocuklari kirese apardim donerken komsularim dedi otobusle gidek dedim ben yururum biraz dondum ordan koy yoluna koy ortasibdan geldim duz evimizzin yanindan cikdim super yurus oldu koy yolunda kusburnu agaci vardi uzerinde kurumus kusburnudan bir avuc yigdim geldim eve yikadim demledim oh mis kimi kusburnu cayimda hazirdi.
Kizlar acik hava beni acikdirdi kahvaltim
1 dilim kasar peyniri
yarim brik kutusu beyaz peynir.
1 yumurta organik koy yumurtasi cay bugun kepek ekmeyim yoxdu beyaz ekmek yedim alti kepekli ekmek pisiyor burda bende kepekli yerinden yedim

huhuuuuuu canlar günaydınlarrrrrr, güzel bir hafta olsun inşallah hepimize....

cumartesi evimize döndüm artık, oyumu kullanmak için, bu hafta gitmeyeceğim zira inanılmaz yorgunummm, yollar, git-gel beni çok yordu yıprattı ve evde trilyon tane işim var, bu haftasonu da misfirlerim gelecek, evde olup hazırlıklarımı yapayım dedim...

cumartesi sabahı tartıldım ve kilom 77 idiiii...oldukça şaşırdım...son 3 haftadır hiç spor vs yapmadım sadece oldukça hareketli günler geçirdim...ev dublex habire in,çık, bahçeyi yıka, sabahtan akşama hiç oturmadan koşturup durduk...beslenmeme gelince,
ne açtım ne de tok, evde bebek vardı hep peşinde koştuk, dolayısı ile oturup düzgün bi beslenme olmadı ama hiç de aç kalamadım da hep yok sıcak mı, soğuk mu olmuş, tadı nasıl olmuş diye bebek mamalarını kontrol etmekten neredeyse yarım saatte bir bir şeyler yemiş oldum , lakin bu sürede hiç alkol de almadık belki de onun da etkisi oldu...

fakat cumartesiden beri beslenme düzenim bozuldu ,cumartesi hemen anneme geçtim , uzun zamandır görmemiştim akşama kadar onunlaydık,dün gezmeye gittik; şehir dışına... gittiğimiz yerde kahvaltı yaptık açık büfe, deli gibi yedim... dün akşam da alkol aldık vs derken bu sabah tartılmadım ama karnın ellerim şiş, 80 olmuştur kesin :p

oldukça yazışmışsınız hepsini okudum 100 sayfayı geçiyordur sanırım...

oinone27 oinone27 canım işten ayrılmış ve de yeni iş bulmuşsun, hayırlı olsun kuzum, 20 sinden sonra görüşeceksin yeni patronla galiba inşallah bu sefer istediğin gibi keyifli bir iş olur....

zinnia zinnia kuzuuuu, maşallah iyisin gördüğüm kadarıyla, çiçeklerin hayırlı olsun, dizine dikkat et tatlım

Gunel huseyinli Gunel huseyinli ben de sizi çook özledim beybim, kızları kreşe vermişsin hayırlı uğurlu olsun tatlım...
kilo verememeye takılma dediğin gibi plato dönemindesin bir müddet daha sürebilir, senin yaptığın sporu ben yapmış olsaydım şu an ne olurdu bilmiyorum ama maşallah çok azimli ilerliyorsun, aynen devammmmm birtanem

latiyya latiyya latişimmmm bebiş büyüyor maşallah....hayırlısı ile sağlıkla kucağına da aldığını görürüz inşallah canım

sempatik_kiz sempatik_kiz en son hastayım diye yazmışsın acil şifalar dilerim kuzum, dikkat et kendine

Mevsimlerden roma Mevsimlerden roma tatlım bayadır yazmamışsın iyisindir inşallah

bu arada bugün itibariyle ha gayret! yeniden diyete başladım ve akşamları eşimle yürüyeceğiz....

bu hafta aşırı derecede işim var ev berbat halde, halılarım yıkamadan gelmiş kenarda beni bekliyor, dolap içleri, eşyalar darma duman...az sonra markete gidip alış veriş yapacağım, eşime yazlık gömlek alacağım çarşıya inip ve faturalar var ödeyeceğim onlarla uğraşacağım bugün....

artık fırsat buldukça bol bol gelirim..

zinnia zinnia canım bu arada en son etiketine cevap vereyim, yulafı sütle mikro dalgada 10 dk kaynatmadım yaa, yanlış mı yazdım acaba en fazla 3 dk falan döndürmüşümdür...1 dk mı yazarken 10 yazdım acaba...sadece süt ısınıp yulafı şişirene kadar az döndürdüm diye hatırlıyorum

Günaydın kızlar,
Bu sıralar pek yazamıyorum
Hastayım ya 2 gündür deli gibi misafir ağırlıyorum. Sabah ayrı akşam ayrı gelenin gidenin haddi hesabı yok.

Bugünü dinlenmeye ayırdım. Bir kaç saat daha uzanıp sonra okula gitmem lazım

huhuuuuuu canlar günaydınlarrrrrr, güzel bir hafta olsun inşallah hepimize....

cumartesi evimize döndüm artık, oyumu kullanmak için, bu hafta gitmeyeceğim zira inanılmaz yorgunummm, yollar, git-gel beni çok yordu yıprattı ve evde trilyon tane işim var, bu haftasonu da misfirlerim gelecek, evde olup hazırlıklarımı yapayım dedim...

cumartesi sabahı tartıldım ve kilom 77 idiiii...oldukça şaşırdım...son 3 haftadır hiç spor vs yapmadım sadece oldukça hareketli günler geçirdim...ev dublex habire in,çık, bahçeyi yıka, sabahtan akşama hiç oturmadan koşturup durduk...beslenmeme gelince,
ne açtım ne de tok, evde bebek vardı hep peşinde koştuk, dolayısı ile oturup düzgün bi beslenme olmadı ama hiç de aç kalamadım da hep yok sıcak mı, soğuk mu olmuş, tadı nasıl olmuş diye bebek mamalarını kontrol etmekten neredeyse yarım saatte bir bir şeyler yemiş oldum , lakin bu sürede hiç alkol de almadık belki de onun da etkisi oldu...

fakat cumartesiden beri beslenme düzenim bozuldu ,cumartesi hemen anneme geçtim , uzun zamandır görmemiştim akşama kadar onunlaydık,dün gezmeye gittik; şehir dışına... gittiğimiz yerde kahvaltı yaptık açık büfe, deli gibi yedim... dün akşam da alkol aldık vs derken bu sabah tartılmadım ama karnın ellerim şiş, 80 olmuştur kesin :p

oldukça yazışmışsınız hepsini okudum 100 sayfayı geçiyordur sanırım...

oinone27 oinone27 canım işten ayrılmış ve de yeni iş bulmuşsun, hayırlı olsun kuzum, 20 sinden sonra görüşeceksin yeni patronla galiba inşallah bu sefer istediğin gibi keyifli bir iş olur....

zinnia zinnia kuzuuuu, maşallah iyisin gördüğüm kadarıyla, çiçeklerin hayırlı olsun, dizine dikkat et tatlım

Gunel huseyinli Gunel huseyinli ben de sizi çook özledim beybim, kızları kreşe vermişsin hayırlı uğurlu olsun tatlım...
kilo verememeye takılma dediğin gibi plato dönemindesin bir müddet daha sürebilir, senin yaptığın sporu ben yapmış olsaydım şu an ne olurdu bilmiyorum ama maşallah çok azimli ilerliyorsun, aynen devammmmm birtanem

latiyya latiyya latişimmmm bebiş büyüyor maşallah....hayırlısı ile sağlıkla kucağına da aldığını görürüz inşallah canım

sempatik_kiz sempatik_kiz en son hastayım diye yazmışsın acil şifalar dilerim kuzum, dikkat et kendine

Mevsimlerden roma Mevsimlerden roma tatlım bayadır yazmamışsın iyisindir inşallah

bu arada bugün itibariyle ha gayret! yeniden diyete başladım ve akşamları eşimle yürüyeceğiz....

bu hafta aşırı derecede işim var ev berbat halde, halılarım yıkamadan gelmiş kenarda beni bekliyor, dolap içleri, eşyalar darma duman...az sonra markete gidip alış veriş yapacağım, eşime yazlık gömlek alacağım çarşıya inip ve faturalar var ödeyeceğim onlarla uğraşacağım bugün....

artık fırsat buldukça bol bol gelirim..

zinnia zinnia canım bu arada en son etiketine cevap vereyim, yulafı sütle mikro dalgada 10 dk kaynatmadım yaa, yanlış mı yazdım acaba en fazla 3 dk falan döndürmüşümdür...1 dk mı yazarken 10 yazdım acaba...sadece süt ısınıp yulafı şişirene kadar az döndürdüm diye hatırlıyorum
ÖZledim:63:

no_name_ no_name_ 10 dk hatırlıyorum sanki
kısacası sütün içinde az bekeleyecek doğru muyum?
dün çok geç yattım uyuyamadım vs.
ne kahvaltı yaptım ne öğle yemeği hazırlamamıştım sabah koştur koştur ne koyacağımı bilemedim çantama
2 tane bu kurabiyelerden aldım
domates salatalık doğradım ton blaığı aldım çıktım
kubariyeyi yiyomm
yulaf+kuru üzüm+elma+kayısı+süt+yumurta
evettt çok rahatlıkla yenebilir ki kuru üzüm tadını veriyor benimkinde
yumuşak olması sabah için uygun oldu :kk77:

no_name_ no_name_ 10 dk hatırlıyorum sanki
kısacası sütün içinde az bekeleyecek doğru muyum?
dün çok geç yattım uyuyamadım vs.
ne kahvaltı yaptım ne öğle yemeği hazırlamamıştım sabah koştur koştur ne koyacağımı bilemedim çantama
2 tane bu kurabiyelerden aldım
domates salatalık doğradım ton blaığı aldım çıktım
kubariyeyi yiyomm
yulaf+kuru üzüm+elma+kayısı+süt+yumurta
evettt çok rahatlıkla yenebilir ki kuru üzüm tadını veriyor benimkinde
yumuşak olması sabah için uygun oldu :kk77:
canım yumuşak oluyor zaten serty olmuyor 1-2 dk döndür yulafı sen yine de..10 dk fazla çünkü...afiyet olsunnn

X