huhuuuuuu canlar günaydınlarrrrrr, güzel bir hafta olsun inşallah hepimize....
cumartesi evimize döndüm artık, oyumu kullanmak için, bu hafta gitmeyeceğim zira inanılmaz yorgunummm, yollar, git-gel beni çok yordu yıprattı ve evde trilyon tane işim var, bu haftasonu da misfirlerim gelecek, evde olup hazırlıklarımı yapayım dedim...
cumartesi sabahı tartıldım ve kilom 77 idiiii...oldukça şaşırdım...son 3 haftadır hiç spor vs yapmadım sadece oldukça hareketli günler geçirdim...ev dublex habire in,çık, bahçeyi yıka, sabahtan akşama hiç oturmadan koşturup durduk...beslenmeme gelince,
ne açtım ne de tok, evde bebek vardı hep peşinde koştuk, dolayısı ile oturup düzgün bi beslenme olmadı ama hiç de aç kalamadım da hep yok sıcak mı, soğuk mu olmuş, tadı nasıl olmuş diye bebek mamalarını kontrol etmekten neredeyse yarım saatte bir bir şeyler yemiş oldum , lakin bu sürede hiç alkol de almadık belki de onun da etkisi oldu...
fakat cumartesiden beri beslenme düzenim bozuldu ,cumartesi hemen anneme geçtim , uzun zamandır görmemiştim akşama kadar onunlaydık,dün gezmeye gittik; şehir dışına... gittiğimiz yerde kahvaltı yaptık açık büfe, deli gibi yedim... dün akşam da alkol aldık vs derken bu sabah tartılmadım ama karnın ellerim şiş, 80 olmuştur kesin
oldukça yazışmışsınız hepsini okudum 100 sayfayı geçiyordur sanırım...
oinone27 canım işten ayrılmış ve de yeni iş bulmuşsun, hayırlı olsun kuzum, 20 sinden sonra görüşeceksin yeni patronla galiba inşallah bu sefer istediğin gibi keyifli bir iş olur....
zinnia kuzuuuu, maşallah iyisin gördüğüm kadarıyla, çiçeklerin hayırlı olsun, dizine dikkat et tatlım
Gunel huseyinli ben de sizi çook özledim beybim, kızları kreşe vermişsin hayırlı uğurlu olsun tatlım...
kilo verememeye takılma dediğin gibi plato dönemindesin bir müddet daha sürebilir, senin yaptığın sporu ben yapmış olsaydım şu an ne olurdu bilmiyorum ama maşallah çok azimli ilerliyorsun, aynen devammmmm birtanem
latiyya latişimmmm bebiş büyüyor maşallah....hayırlısı ile sağlıkla kucağına da aldığını görürüz inşallah canım
sempatik_kiz en son hastayım diye yazmışsın acil şifalar dilerim kuzum, dikkat et kendine
Mevsimlerden roma tatlım bayadır yazmamışsın iyisindir inşallah
bu arada bugün itibariyle ha gayret! yeniden diyete başladım ve akşamları eşimle yürüyeceğiz....
bu hafta aşırı derecede işim var ev berbat halde, halılarım yıkamadan gelmiş kenarda beni bekliyor, dolap içleri, eşyalar darma duman...az sonra markete gidip alış veriş yapacağım, eşime yazlık gömlek alacağım çarşıya inip ve faturalar var ödeyeceğim onlarla uğraşacağım bugün....
artık fırsat buldukça bol bol gelirim..
zinnia canım bu arada en son etiketine cevap vereyim, yulafı sütle mikro dalgada 10 dk kaynatmadım yaa, yanlış mı yazdım acaba en fazla 3 dk falan döndürmüşümdür...1 dk mı yazarken 10 yazdım acaba...sadece süt ısınıp yulafı şişirene kadar az döndürdüm diye hatırlıyorum