süpper:) bravos cınım. ben ben !kızlaarrrrr bugün dans edecek miyiz, kimler edecek bi yazın bakiim ????
tamammm, saat 14:00 uygun mu??? ben bir şeyler yiyeyim şimdi, temizliği 15:00 gibi yaparım artıksüpper:) bravos cınım. ben ben !
bana uyar. ben de toz alacam. bestemi beğenmedin mitamammm, saat 14:00 uygun mu??? ben bir şeyler yiyeyim şimdi, temizliği 15:00 gibi yaparım artık
Aynı bende vallaaaakahvaltı ve yemek çok güzelmiş.
ben de 1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
az bişey beyaz peynir yedim. bitki çayımı içiyorum.
bunlarla doyuyorum artık ya la
yuppiiAynı bende vallaaaa
Şimdi arkadaşlar yapıyor, Her gün sorarlar ve ben yok derim sevmem çünkü,yuppiiay benim de canım kahve çekti ben de yapicim
Bende akşam yürüyeyim o zaman dans farkını kapatayım kızlar,tamammm, saat 14:00 uygun mu??? ben bir şeyler yiyeyim şimdi, temizliği 15:00 gibi yaparım artık
türk kahvesi foreverŞimdi arkadaşlar yapıyor, Her gün sorarlar ve ben yok derim sevmem çünkü,
bana da yapın ama şekersiz olsun liiitfeeennn dedim onlar sormadan,
neeeyyyy dedi millet
O zaman akşam yakacağım o kaloriyi canımm, çünkü terlemeden döndüm 20 dk kadardı yürümem sayılmaz osoğukta yapılan yürüyüş daha çok kalori yaktırımışzinnia çünkü vücut kendini ısıtmak için tıpkı sobanın odun yaktığı gibi yağ yakıyor.
aaa demekki cam kapı açıp yapmalı sporusoğukta yapılan yürüyüş daha çok kalori yaktırımışzinnia çünkü vücut kendini ısıtmak için tıpkı sobanın odun yaktığı gibi yağ yakıyor.
hee hatta klimayı aç 18 dereceye getir öyle yapaaa demekki cam kapı açıp yapmalı sporu
hasta edip yataklara düşürecek beniiii, hainhee hatta klimayı aç 18 dereceye getir öyle yap
allah korusun kızçemm. benim de yerde uzanıp, iki lokma arasında, üstümde bornozla, ev işine ara verip yazdığım çok oluyor. :)hasta edip yataklara düşürecek beniiii, hainlatiyya ...ula amma çeneniz düşük daha bir şey yiyemedim size yetişmekten
ooo süppermiş dolma olayııı :)görümcem akşam yemeğe çağırdı bizi. lahana sarması yapacakmış hemi de bulgurluuu! kalburabastı da yapmış ama ondan yemicim tabi ki.