Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
no_name_ no_name_ ...............başlangıç: 92 ............ güncel kilo: 83,5................... .. ilk hedef kilo : 74

latiyya latiyya .....................başlangıç: .................güncel kilo: 62..........................hedef kilo: 52

zinnia zinnia ......................başlangıç: 88,6..........güncel kilo: 86..........................hedef kilo:68

sempatik_kiz sempatik_kiz ...........başlangıç: 64..............güncel kilo: 64..........................hedef kilo: 55

Cilekli Turtam Cilekli Turtam ..........başlangıç: ................. güncel kilo: 70 ..........................hedef kilo: 60

Mucizeem Mucizeem ................başlangıç: .................güncel kilo:70 ...........................hedef kilo:65

Gunel huseyinli Gunel huseyinli .......başlangıç: .................güncel kilo: 80 ..........................hedef kilo: 60

Mevsimlerden roma Mevsimlerden roma ..başlangıç: 106..........güncel kilo: 103..........................ilk hedef: 95

venezia26 venezia26 ................başlangıç: ............ ....güncel kilo: .......................... hedef kilo:

hadi kızlarrrr bi ses verin kimler saat 2 de dansa kalkıyor bizimleeee??????

Ben çalışıyorum kuzular dans etkinliğinize ayak uyduramam ama benim yerime de 3 5 kalça attırın gerdan kırın :)
Öğlen az ezogelin çorbası ve islim kebabı 1 bardak ayran ile yedim . Ekmek yok . İslim kebabı da patlıcana sarılı et yemeğiymiş ilk kez yedim :KK70:
afiyet olsun canım, çalışanlar akşama yapsın o halde dns etkinliğini, ne dersiniz? @zinnia canım?

Ben çalışıyorum kuzular dans etkinliğinize ayak uyduramam ama benim yerime de 3 5 kalça attırın gerdan kırın :)
Öğlen az ezogelin çorbası ve islim kebabı 1 bardak ayran ile yedim . Ekmek yok . İslim kebabı da patlıcana sarılı et yemeğiymiş ilk kez yedim :KK70:
menü çok iyi :super:
1 göbecik de senin atacam söz:))

X