- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm bu boşltım sistemini düzene sokman gerekiyor bence.O kadar acıkmışım ki canım yumurta peynir vs istemedi.
Kıyma kavurdum üstünede yazdan hazırladığım domates konservesinden bir kaç kaşık ekledim. Bir tatlı kaşığıda salça koydum. Bolcada baharat ekledim.
Uyku v eyemek düzenini ayarlamam lazım. Çünkü sabah kahvaltısı ve akşam yemeği arasında neredeyse 20 saat aç kalıyorum. Bu şekilde mümkünatı yok kilo veremem
- 8 kaşık kıyma
- 2 kaşık yoğurt
- Yarım kibrit kutusu kadarda peynir yedim.
Hoşgeldin, Spor su sevdim bunları,40 dakikaliq yurusumu tamamladim cox sukur spor iyi oldu bugun
İlaç kullanamıyorum. Çünkü ilacı bırktığım an bağırsaklar iyice tembelleşiyor ve durum daha kötü oluyor. Son 5 senedir bu sorunu yaşıyorum. Sindirim sistemim artık bu şekilde çalışıyor benim.Canımm bu boşltım sistemini düzene sokman gerekiyor bence.
Tüm sorunun bundan kynklnıyor olabilir.
Bekunis ben de kullndım bir ara cerrah bir ağabeyim tavsiye etmişti.
Bizim ailede 2 kolon kanseri vakamız var o yüzden takip ederim kendimi ciddi şekilde.
Bunu kullan rahatıkla demişti. Çünkü ben ilaca karşı da tepkiliyim, çok nadir kullanırım, Tansiyon hastasyım inan ilcı kullanana kadar kırk dereden su getirttim dr. uma
Ttlım eğer gidebilirsen bir dr a gitİlaç kullanamıyorum. Çünkü ilacı bırktığım an bağırsaklar iyice tembelleşiyor ve durum daha kötü oluyor. Son 5 senedir bu sorunu yaşıyorum. Sindirim sistemim artık bu şekilde çalışıyor benim.
Ama dediğim gibi artık ne yapmam gerektiğini bildiğim için daha dikkatli davranıyorum
Sana bir iki tavsiye edeyim bagirsak tenbeliyini onlesinİlaç kullanamıyorum. Çünkü ilacı bırktığım an bağırsaklar iyice tembelleşiyor ve durum daha kötü oluyor. Son 5 senedir bu sorunu yaşıyorum. Sindirim sistemim artık bu şekilde çalışıyor benim.
Ama dediğim gibi artık ne yapmam gerektiğini bildiğim için daha dikkatli davranıyorum
Aslında gittim. Doktor kolonoskopi yapalım dedi. Onu yaptırmak istemedim. Araştırıp doktorun dediklerini uygulayınca kendince bir düzene girdi. Ondan sonrada dikkat etmeye başladımTtlım eğer gidebilirsen bir dr a git
Bunu aksatma,
O otun diğer adıda kara sinameki. Benim az önce bahsettiğim ot. Evet fayda ediyor ama sonrası için daha zararlı. Hiçbir doktor önermiyorSana bir iki tavsiye edeyim bagirsak tenbeliyini onlesin
Gunde iki kez yogur ye
Yatmadan once mutlaka yogurt ye
Birda baharatcilarda var acliq otu ondan al demle ic cok cok faydasin goreceysin
no_name_ geldiiimmm beeenn
Dedim eşi gelmeden yetişeyim m geç oldu sanırım yaaavvvv
Sinameke alışkanlık yapıyorAslında gittim. Doktor kolonoskopi yapalım dedi. Onu yaptırmak istemedim. Araştırıp doktorun dediklerini uygulayınca kendince bir düzene girdi. Ondan sonrada dikkat etmeye başladım
O otun diğer adıda kara sinameki. Benim az önce bahsettiğim ot. Evet fayda ediyor ama sonrası için daha zararlı. Hiçbir doktor önermiyor
Evet canım bekunis i bana da doktorum önermişti, 3 hafta falan çıkamayıp çok zorlanmıştım, hatta hiç ilaç sevmem içmem demiştim, 1 haftadan fazla yapamaman ilactan çok daha tehlikeli, bu ilaç bitkisel demişti..O gün bugündür ne zaman zorlansam 15 gün ya da ayda bir tane içerim,evimde hep bulunurCanımm bu boşltım sistemini düzene sokman gerekiyor bence.
Tüm sorunun bundan kynklnıyor olabilir.
Bekunis ben de kullndım bir ara cerrah bir ağabeyim tavsiye etmişti.
Bizim ailede 2 kolon kanseri vakamız var o yüzden takip ederim kendimi ciddi şekilde.
Bunu kullan rahatıkla demişti. Çünkü ben ilaca karşı da tepkiliyim, çok nadir kullanırım, Tansiyon hastasyım inan ilcı kullanana kadar kırk dereden su getirttim dr. uma
Çok özür dilerimmmKuzum neredesin sen yahu çok merak ettim, bundan sonra sabah bi girip iyiyim yaz,işin varsa cık barı, merakta kaldım
Çok saol kuzum, ben arastiracagim bu açlık otunu, işe yarıyor madem içelimCanim sinamake baska otdur onu icince hemen etgi gosterir ve karinda sidetli agri oluyo
Amma aclik otu iciyorsun aksam icirsen sabah wc rahat cikiyosun
Aktarlardan sorsan o sana gosterir sinamakenide aclik otunuda farkli seylerdir ikiside