Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
O kadar acıkmışım ki canım yumurta peynir vs istemedi.
Kıyma kavurdum üstünede yazdan hazırladığım domates konservesinden bir kaç kaşık ekledim. Bir tatlı kaşığıda salça koydum. Bolcada baharat ekledim.
  • 8 kaşık kıyma
  • 2 kaşık yoğurt
  • Yarım kibrit kutusu kadarda peynir yedim.
Uyku v eyemek düzenini ayarlamam lazım. Çünkü sabah kahvaltısı ve akşam yemeği arasında neredeyse 20 saat aç kalıyorum. Bu şekilde mümkünatı yok kilo veremem
Canımm bu boşltım sistemini düzene sokman gerekiyor bence.
Tüm sorunun bundan kynklnıyor olabilir.
Bekunis ben de kullndım bir ara cerrah bir ağabeyim tavsiye etmişti.
Bizim ailede 2 kolon kanseri vakamız var o yüzden takip ederim kendimi ciddi şekilde.
Bunu kullan rahatıkla demişti. Çünkü ben ilaca karşı da tepkiliyim, çok nadir kullanırım, Tansiyon hastasyım inan ilcı kullanana kadar kırk dereden su getirttim dr. uma :eek:

Bizim ailede 2 kolon kanseri vakamız var o yüzden takip ederim kendimi ciddi şekilde.
Bunu kullan rahatıkla demişti. Çünkü ben ilaca karşı da tepkiliyim, çok nadir kullanırım, Tansiyon hastasyım inan ilcı kullanana kadar kırk dereden su getirttim dr. uma :eek:
İlaç kullanamıyorum. Çünkü ilacı bırktığım an bağırsaklar iyice tembelleşiyor ve durum daha kötü oluyor. Son 5 senedir bu sorunu yaşıyorum. Sindirim sistemim artık bu şekilde çalışıyor benim.:KK61:
Ama dediğim gibi artık ne yapmam gerektiğini bildiğim için daha dikkatli davranıyorum

İlaç kullanamıyorum. Çünkü ilacı bırktığım an bağırsaklar iyice tembelleşiyor ve durum daha kötü oluyor. Son 5 senedir bu sorunu yaşıyorum. Sindirim sistemim artık bu şekilde çalışıyor benim.:KK61:
Ama dediğim gibi artık ne yapmam gerektiğini bildiğim için daha dikkatli davranıyorum
Ttlım eğer gidebilirsen bir dr a git
Bunu aksatma,

Sana bir iki tavsiye edeyim bagirsak tenbeliyini onlesin
Gunde iki kez yogur ye
Yatmadan once mutlaka yogurt ye
Birda baharatcilarda var acliq otu ondan al demle ic cok cok faydasin goreceysin

Ttlım eğer gidebilirsen bir dr a git
Bunu aksatma,
Aslında gittim. Doktor kolonoskopi yapalım dedi. Onu yaptırmak istemedim. Araştırıp doktorun dediklerini uygulayınca kendince bir düzene girdi. Ondan sonrada dikkat etmeye başladım

Sana bir iki tavsiye edeyim bagirsak tenbeliyini onlesin
Gunde iki kez yogur ye
Yatmadan once mutlaka yogurt ye
Birda baharatcilarda var acliq otu ondan al demle ic cok cok faydasin goreceysin
O otun diğer adıda kara sinameki. Benim az önce bahsettiğim ot. Evet fayda ediyor ama sonrası için daha zararlı. Hiçbir doktor önermiyor :KK43:

Aslında gittim. Doktor kolonoskopi yapalım dedi. Onu yaptırmak istemedim. Araştırıp doktorun dediklerini uygulayınca kendince bir düzene girdi. Ondan sonrada dikkat etmeye başladım

O otun diğer adıda kara sinameki. Benim az önce bahsettiğim ot. Evet fayda ediyor ama sonrası için daha zararlı. Hiçbir doktor önermiyor :KK43:
Sinameke alışkanlık yapıyor
cümle tam bu değil aslında yani bağırsaklar belli süre sonra ona da tepki vermiyor diyeyim.
Bir arkadaşım kullanıyrdu.
Ben rwjim dönemlerinde yaşıyorum bu sorunu, Fakat lahanadan sanırım gayet iyi gidiyor şu an sorun yok.

Akşam yemeğimi yedim kızlar
  • 8 kaşık yağsız kısır
  • 2-3 parça haşlanmış brokoli
  • 1 su bardağı ayran (kocaman bir bardaktı)
Henüz 1 lt su bile bitiremedim. Ama gece uzun 2 lt bitireceğim inşallah.
Birde malum ben sabaha kadar oturuyorum. Bu yüzden gece çok acıkıyorum. Akşam 10 gibi birde ara öğün yapmayı düşünüyorum

Evet canım bekunis i bana da doktorum önermişti, 3 hafta falan çıkamayıp çok zorlanmıştım, hatta hiç ilaç sevmem içmem demiştim, 1 haftadan fazla yapamaman ilactan çok daha tehlikeli, bu ilaç bitkisel demişti..O gün bugündür ne zaman zorlansam 15 gün ya da ayda bir tane içerim,evimde hep bulunur :KK66:

Kuzum neredesin sen yahu çok merak ettim, bundan sonra sabah bi girip iyiyim yaz,işin varsa cık barı, merakta kaldım :KK66:
Çok özür dilerimmmo_O
İnan benim de aklım sizde özellikle sende kaldı :KK200:
Bu arada cepten hemen giriyordum ya cep arızalandı, arama yapmıyor arayana kapatmış tilifonu sizeeee diyor.
SAdece whats çalşıyor tuhaf bir durum.
Şirket teli ile değiştirttüm kartı tak çıkart vs üst komşuya akşam ancak

Canim sinamake baska otdur onu icince hemen etgi gosterir ve karinda sidetli agri oluyo
Amma aclik otu iciyorsun aksam icirsen sabah wc rahat cikiyosun
Aktarlardan sorsan o sana gosterir sinamakenide aclik otunuda farkli seylerdir ikiside
Çok saol kuzum, ben arastiracagim bu açlık otunu, işe yarıyor madem içelim :KK66:

Canim sinamake baska otdur onu icince hemen etgi gosterir ve karinda sidetli agri oluyo
Amma aclik otu iciyorsun aksam icirsen sabah wc rahat cikiyosun
Aktarlardan sorsan o sana gosterir sinamakenide aclik otunu

X