Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
yaaa utandım şimdi öyle deyince :oops:olmayacak inşallah:super:

Ben bu tarifi yemeğin yanına meze diye çıkarıyorum misafire. Sen bana ana öğün diyosun oldu mu şimdi :olamaz:
Hem sizin pazar ucuz galiba bizim burda patlıcanın kilosu 10 lira haberin var mı :oha:
Bundan sonra patlıcanı da yazdan közleyip buzluğa atıcam kızlar. Şimdikiler çok lezzetsiz O kadar kışlık hazırlık yaptım bunu yapmadım ya çok pişmanım
aaa yapmadığın kabahat tatlım ben yazdan közleyip atıyorum, 2 sene önce 30 kilo patlıcan közlemişim :eek: bu sene o kadar çok yok..biber feci az önce aldım kilosu 7.90 tl..5 tane çarli biber aldım o kadar..veremem o kadar para ona...

bira içtim ya canım o oldukça şişirdi midemi...yapacak bir şey yok, maalesef akşam yemeğimi feda ettim, ödün vermeden olmuyor, erkenden uyurum artık, sabah uyanınca yerim bir şeyler...
Off off bira deme bana :KK43: sende bendensin :KK43: eskiden her gün içerdim şimdi icemiyorum

Kızlar bu akşamki menü eşim sayesinde değişmek zorunda kaldı yemeğe kaynanama gidiyormusuz . Arayıp sordum yemekte taze fasulye ve pilav varmış. Artık 6kasik taze fasulye ve 1kase yoğurt yer çıkarım işin içinden :))
pilav yemezsen bir şeycik olmaz, fasulye ve yoğurttan doyana kadar ye bence :KK66:

Off off bira deme bana :KK43: sende bendensin :KK43: eskiden her gün içerdim şimdi icemiyorum
hamilelik sürecinde aylarca içmedim tabi..bebeği kaybedeli 1,5 ay oldu ama çok şükür toplasan 4 kere içmemişimdir bu süreçte herhalde... kendimi çok frenliyorum ben de her gün içebilirim bıraksam kendimi...

hamilelik sürecinde aylarca içmedim tabi..bebeği kaybedeli 1,5 ay oldu ama çok şükür toplasan 4 kere içmemişimdir bu süreçte herhalde... kendimi çok frenliyorum ben de her gün içebilirim bıraksam kendimi...
Aman aman frenle her gunde insan kolik oluyor

zaten koliğiz eşim ve ben...17 yaşımdan beri alkol alıyorum, e yaş 39 ...22 yıldır aktif içiciyiz.. seviyoruz da işin kötü yanı :KK66:
Sende annemdensin maşallah annemi kurtardık şükür ama eskiden hergün sabah kalkar kalkmaz bi başlardı kahvaltı bile etmeden akşama kadar elinde su gibi içer içer dururdu 2gun dayanmazdi bi kasa bira para yetistiremiyorduk :-/iśin garibi sarhosta olmuyor neden içiyor anlamadım bu arada annem 2yas küçük senden :)

Sende annemdensin maşallah annemi kurtardık şükür ama eskiden hergün sabah kalkar kalkmaz bi başlardı kahvaltı bile etmeden akşama kadar elinde su gibi içer içer dururdu 2gun dayanmazdi bi kasa bira para yetistiremiyorduk :-/iśin garibi sarhosta olmuyor neden içiyor anlamadım bu arada annem 2yas küçük senden :)

aaa inanmıyorum ne kadar genç, canım benim.....37 yaş anneanne olmak için inanılmaz genç bir yaşşşş :eek:

yok ben sabah ya da gündüz pek içemem, bizim alışkanlık daha çok keyfi, bi balık restoranına gidip eşimle bi büyük rakı içebiliriz, ama müzik olacak, yemek olacak keyif yapacagız..ya da bi bara gece kulübüne gidip canlı müzik eşiliğinde içeceğiz falan...

viski, rakı falan içmeyi severiz ama böyle gündüz 2-3 bira seviyorum ben, eşim gündüz hiç içmez mesela ve en iyi ihtimal haftada bir cumartesi akşamı içeriz...

içmesinin sebebi de verdiği hissi seviyordur mutlaka...

ben hergün içemem midem kaldırmaz bugün 2 bira içtim ya misal bana 1 hafta mümkünü yok içiremezsin dünyanın en güzel içkisini getir bi yudum dahi alamam, midem kaldırmaz...psikolojim bu ara kaldırır mutlaka ama midem almaz..biz ağzımıza sürünce dibini getirenlerdeniz...1 yudum alınca gerisini getirmek istiyoruz misal...

içmesinin sebebi de verdiği hissi seviyordur mutlaka...

ben hergün içemem midem kaldırmaz bugün 2 bira içtim ya misal bana 1 hafta mümkünü yok içiremezsin dünyanın en güzel içkisini getir bi yudum dahi alamam, midem kaldırmaz...psikolojim bu ara kaldırır mutlaka ama midem almaz..biz ağzımıza sürünce dibini getirenlerdeniz...1 yudum alınca gerisini getirmek istiyoruz misal...
Doğrudur :KK50:

aaa inanmıyorum ne kadar genç, canım benim.....37 yaş anneanne olmak için inanılmaz genç bir yaşşşş :eek:

yok ben sabah ya da gündüz pek içemem, bizim alışkanlık daha çok keyfi, bi balık restoranına gidip eşimle bi büyük rakı içebiliriz, ama müzik olacak, yemek olacak keyif yapacagız..ya da bi bara gece kulübüne gidip canlı müzik eşiliğinde içeceğiz falan...

viski, rakı falan içmeyi severiz ama böyle gündüz 2-3 bira seviyorum ben, eşim gündüz hiç içmez mesela ve en iyi ihtimal haftada bir cumartesi akşamı içeriz...
Ne eğlenceli bir ciftsiniz maşallah :)) evet annem baya erken an anne oldu şimdide baba ne olmaya hazırlanıyor abimde var benim :)

Ne eğlenceli bir ciftsiniz maşallah :)) evet annem baya erken an anne oldu şimdide baba ne olmaya hazırlanıyor abimde var benim :)
saol canııım, öyleyiz aslında pek severiz eşimle birbirimizi..belkide sevecek başka bir şeyimiz olmadığındandır...eşim bu dünyadaki en iyi dostumdur..Rabbim ayırmasın, hiçbirimizi inşallah :KK66:

yaaaa güzel belki de o yaşta hem anneanne hem babaanne olmak ama eminim çok zorlukları da olmuştur çok genç anne olmanın...

muhteşem gidiyorsun maşallah sana canım...
Şimdi 2. kseyi yiyorum. Kızım ve eşime köfte yptım ben kokladım sadece, onlar masaya oturmadan doymam lazım ki gıkım çıkmasın :)
haa bir de öğlen kızımın börülceli makarnası artmış yememiş yaklaşık 1,5 yemek kaşığı attım ağzıma missss kibindi :)

saol canııım, öyleyiz aslında pek severiz eşimle birbirimizi..belkide sevecek başka bir şeyimiz olmadığındandır...eşim bu dünyadaki en iyi dostumdur..Rabbim ayırmasın, hiçbirimizi inşallah :KK66:

yaaaa güzel belki de o yaşta hem anneanne hem babaanne olmak ama eminim çok zorlukları da olmuştur çok genç anne olmanın...
Malesef her guzellign elbette bir bedeli var ..

X